Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа – 13 февруари 2015г.

СаЛуСа – 13 февруари 2015г.

Илюзията, че живеете, докато сте на Земята, е ваше дело, защото ви беше разрешена свободата на избор, когато изпитвате разделение от цялото. Естествено тези в Духа, които ви придружават по време на многото ви животи,се опитаха да ви водят към Светлината. На този етап цикълът, в който сте, приключва и ви се дава последна възможност да достигнете етапа в еволюцията си, когато повече няма да имате нужда да живеете в по-ниските вибрации. Защото докато бяхте в този цикъл, и за повечето от вас, които са били в него от преди около 26,5000 години, съществуваха възможности за израстване чрез опит. Въпреки това на някои души толкова им липсваше Светлина,че се прикачиха към по-ниските вибрации до такава степен, че едва ли знаят как да се извисят или предполагат кои всъщност са. Заедно с Духовните ви Водачи ние също опитваме да ги просветлим, но много от тях отказват. Така че на края на цикъла вие може да сте сигурни, че всяка възможност е приета и е оказана всяка помощ, за да се пробудят душите за истинската си същност.

Въпреки това има много възможности за „изгубените” души да се пробудят, те никога не са изоставени или оставени да напредват сами. Освен това те имат цялото необходимо време, за да започнат пътуването си обратно към Светлината. Онези, които не еволюираха достатъчно, за да заемат мястото си в по-висшите вибрации, ги очаква ново начало в нов цикъл. Тези души, които все още са в ранните фази на еволюцията, не бива да се срамуват и имат помощ, чрез която да се върнат на пътя на Светлината. Душите, които повече нямат нужда да се въплъщават в по-ниските вибрации, ще се изпитат пробуждане и по-голяма разбиране на истината. Простата истина е, че вие не сте вашето тяло и когато се върнете в Реалностите на ума, няма да имате нужда от тяло, но можете да „мислите „ себе си в каквато си форма пожелаете.

Животът на духа е толкова различен от живота, с който сте свикнали, въпреки че ще ви се помогне по време на по-висшите етапи от еволюцията ви. Нивата, които посещавате между въплъщенията, все пак са основно от по-ниските вибрации и вие ще сте се възползвали от земната си форма преди да имате нужда да се преродите отново. Всеки път вие сте ръководени какви промени трябва да изберете по отношение на това кои да изберете като ваши родители. В някои случаи те са избрани за вас, така че да се гарантира , че изпитвате според нуждите си и вие ще сте се съгласили с това. Така че дори ако сега не сте щастливи с родителите си, имайте предвид, че сте избрали онези, които могат да ви дадат необходимите опити, за да еволюирате. Естествено вашите родители имат най-голямо влияние върху вас, когато сте малки, и този период е най-важен за целия ви по-нататъшен живот.

Нека да се знае, че може да има предишни случаи, когато настоящото ви семейство да е било заедно в различни връзки помежду си в предишни въплъщения. Така че не мислете, че те непременно са непознати за вас, въпреки че най-често случаите са такива. Благословете душите, които са се съгласили да са част от живота ви, защото всяка от тях се раздава заради вашите опити. Това , разбира се, е в голяма степен полезно и за техните опити. Наистина всички души, които идват в живота ви, отиграват плана си за живот така че всички вие сте отговорни един за друг. В живота ви ще идват и ще си отиват души, според необходимостта, така че винаги се отнасяйте грижовно с новите приятели, защото те може да бъдат важни за вас. Когато те ще стават важна част от живота ви, може да сте сигурни, че поддържате тази връзка с тях. Ако това са просто случайни срещи, тогава те може да не играят повече изобщо някаква роля в живота ви.

По света има катаклизми, защото старите модели повече не работят, а тези, които са отговорни, се придържат към властта си, но без резултат. Понякога това води до насилие, тъй като никоя от страните не признава поражението, но скоро ще видите , че тези, които представляват Светлината, поемат отговорността. Бъдете сигурни в победата на Светлината и въпреки че все още има препятствия, те не могат да спрат неизбежната победа, към която се стремят силите на Светлината. Като знаете това би трябвало да устоите на бурята, защото независимо от всичко, което се случва, крайната победа е гарантирана. Всичко, което можем да искаме от вас, е да продължите стабилно да следвате пътя си и да помогнете на Светлината да преодолее напълно тъмните енергии.

Пътуването беше дълго и трудно, за да се достигне този етап от еволюцията ви. Въпреки това, Светлината винаги е присъствала и е работила внимателно, за да отстоява Истината, която постепенно е изнесена на светло. За някои това е твърде много, за да го разберат, но Истината винаги остава, докато всичко, което е по-малко от истина, избледнява. Сега е време на пробуждане и силите на Светлината ще са активни в помощта си към душите за извисяване и приемане, че истинската им същност е също Светлина. Вие сте мощни души без истинско разбиране за своя потенциал и когато навлезете по-дълбоко в Светлината, ще имате удивителни опити и прозрения.

Предстоящите ни срещи с вас ще отворят вратата към истината , тъй като бихте я разбрали и това ще ви даде възможност да отхвърлите всичко, което е по-малко от истина. Понякога е трудно да се обясни това с думи, които вие използвате, защото думите имат своите граници, но всичко, което е по-малко от Светлина, няма да ви се струва правилно и вие ще можете да го отстраните. Твърде дълго време бяхте хранени с всевъзможни лъжи, но сега сте по-мъдри и по-опитни и сте в състояние да прозрете истината. Вярвайте на интуицията си и ако все още се съмнявате, изчакайте, докато опитите ви ви поставят на правилния път. Имате много сродни души, които не само следят отблизо напредъка ви, но често идват близо до вас, за да ви разкрият истината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на по-голямата степен свобода, която ви дава много истини, които ще направят напредъка ви много по-лесен. Именно напоследък съзнанието ви значително нарасна, за да можем да ви дадем повече информация за осмисляне. Тя сега е полезна , тъй като толкова много души се пробуждат за истината. Оставям ви с благословии и любов.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод:TaunoElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |