Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 13, 2012

СаЛуСа, August 13, 2012

Олимпийските игри приключиха без никакъв инцидент, въпреки че тъмните сили имаха други идеи. Голям спектакъл, който се оказа случай, когато нациите бяха събрани заедно, обедини хората и доказа, че като раси вие може да живеете рамо дo рамо в мир. Генерираната позитивна енергия се свърза със Светлината по целия свят и ви придвижи още една стъпка напред по-близо до Издигането. С период от интензивна Светлина на път да започне, това ще надгради над това, което вече съществува, и нивата ви на съзнание забележително ще се разширят. Скъпи мои, вие определено сте на пътя към Издигането и единственият човек, който може да спре вашия напредък, сте вие. Тъй като придобивате имунитет срещу по-ниските енергии, ние виждаме славен път пред вас, водещ ви право към следващото измерение. Няма причина да гледате назад, тъй като има много неща, които да очаквате с нетърпение.

Независимо от това, което се случва около вас, имайте предвид, че собственият ви напредък продължава и нищо няма да ви спре да достигнете Издигането. Обаче, ние имаме нашите отговорности към вас и ускоряваме различни действия, които ще поставят моста, който ще ви отведе в Новата Епоха. Има определени цели, които преследваме като Разкриването, което ще създаде условията, които са ни необходими, за да ви извисим. За момента трябва да изчакаме, тъй като с всички тези променящи живота откровения винаги е необходимо да се поеме най-подходящата възможност да продължим напред. Обаче, ние отново ще потвърдим, че никакво забавяне в обявяването на Разкриването няма да задържи напредъка ви.

Ние се появихме по време на Олимпиадата, въпреки че това не беше нищо особено, като се има предвид колко често сега сме виждани във вашите небеса. Пълно Разкриване всъщност ще бъде последната капка за Илюминатите, тъй като то ще разкрие голямата степен, до която те са извършили прикриването, дори са стигнали до там да се отървават от хора, които са заплашвали да разкрият тайните им. Освен това, то се свързва с тяхното собствено разработване на Космически Кораби, което също би станало общоизвестно. Когато това се разбере, ще се стигне до най-изненадващите откровения за тяхната Космическа Програма и до огромната тайна с намерение да ви бъдат отказани резултатите от техните пътувания до Луната и Марс.

Тъй като истината излиза, тя също ще принуди Правителството и Военните власти да изяснят честия си контакт с извънземните в същото време, когато са отричали, че такива контакти някога са осъществявани. Например истинските факти за катастрофата Розуел станаха общоизвестни, но вие все още знаете малко за това какво се случи на извънземните, които участваха. Така че Разкриването е толкова важен въпрос, че ние ни най-малко не го приемаме твърде лекомислено и когато забавяме намеренията си, това си има уважителни причини. Целият проблем е, че това достигна толкова много области от живота ви. Обратното инженерство на разбитите кораби имаше много предимства за вас, но напротив, то беше тайно проведено, за да се използва срещу вас чрез военни приложения. Също така има злоупотреба от страна на държавите ви, които финансират изключително тайни масивни проекти, най-вече, за да увеличат властта на Илюминатите и техния контрол над вас.

Ние все още поемаме нещата в наши ръце, но вероятно сега ще разберете за какво става дума и че за нас или за всеки високопоставен служител не е маловажно да се обяви Разкриването. То ще постави край на черните операции, които често са насочвани към други държави с оглед да се причинят несъгласия и гражданска война. Това са оръжията на онези, които малко ги е грижа за вас и вашия живот, те имат план да намалят световното население. Това зло проникна дълбоко във вашето общество и истината не може повече да се скрива. Краят на тиранията и на тези, които са отговорни за нея, е важен, а ние и нашите съюзници работим изключително упорито да доведем до успешен край намерението си да изнесем истината наяве.

Разликата сега и за периода до сега е, че ние настоявахме за официално обявяване на Разкриването. С право вярвахме, че то ще има повече тежест, отколкото, ако излезеше чрез нас и все още предпочитаме този курс на действие. В крайна сметка вие знаете, че ние сме тук с вас и малко по малко пътищата, които водят до Разкриването, се отварят, което е неизбежно с оглед на натиска, упражняван върху Лидерите ви. Така че ние ви молим да позволите на събитията да се случват, тъй като те се разкриват най-добре по начин, който ще е от полза на всички хора. Очевидно идва момент, когато трябва да бъдат изнесени определени факти и ако някои хора не са подготвени за тях, това няма да е заради желанието да се опитваме да ги подготвим. Целият процес на просветление за нас и нашето присъствие е продължавал от много години и почти всички от вас израснахте през Космическата Епоха и свикнахте с нея.

Тъй като истината за вашата реалност изгрява над хората, те ще търсят отговори и ето къде Служителите на Светлината могат да излязат като обяснят какво се случва. Дори за онези, които вече са просветени, има източници на още по-голямо знание и те сега изплуват. Ако сте готови за тях, може да сте сигурни, че Водачите ви ще организират по някакъв начин достигането ви до тези източници на знание. Ако обаче вие действително осъзнавате присъствието им, те истински оценяват потвърждаването ви на това, което те са направили за вас. В живота вие имате това, което наричате, толкова много съвпадения, които са доказано във ваша полза. Те неизбежно стоят зад тях и понякога това включва въпроси на живот или смърт. Обаче, ние не трябва да забравяме, че вашите Ангели също се грижат за вас и ако е необходимо могат да извършват „чудеса”.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен, че нашите дейности ви доведоха до сравнително мирен период в живота ви. Ние смятаме, че това ще продължи така и в крайна сметка ние ще предприемем действие, за да гарантираме, че е установен траен мир на Земята. Ние искаме да премахнем тези аспекти от живота ви, които нямат място в по-висшите измерения. Това формира част от почистването, което вече започна и ще навлезе в разгара си много скоро. Цялата Галактическа Федерация на Светлината се нуждае от сътрудничеството на вашите власти, така че нашата работа да е официално призната. Това би било първата част от Разкриването, което ще ни позволи по-голям контакт с вас, което ние все още възнамеряваме да следваме.


Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.