Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 15, 2012

СаЛуСа, August 15, 2012

Ние навлизаме в заключителните етапи на подготовките за Издигане и това изисква много сътрудничество с нашите Съюзници. Да изобличим корупционната мрежа и корпорациите, на които Илюминатите дадоха власт, беше огромна задача и това все още продължава. Имайте предвид, че планът на тъмните сили беше създаден преди 200 години и неговите пипала са проникнали в почти всеки аспект на вашето съществуване. Като тумор той бързо се разпространи докато не стана трудно той да се елиминира напълно, но ние бяхме в състояние да го спрем. Нашите съюзници използваха същите обстоятелства, които бяха създадени от тъмните сили, за да ги обърнат срещу тях и сериозно отслабиха структурата им на властта.

Отстраняването на много топ членове на Илюминатите е в ход и като цяло набира сили да премахне други, които са техни пионки в политическите и Правителствените кръгове. Това върви добре и скоро ще отвори възможности да се придвижим по-близо до Разкриването и да се организираме за напредъка на други проекти. Вярвайте ни, Скъпи мои, ние сме зад онези, които носят отговорността за действителното проработване на нещата. Всички ще въздъхнем с облекчение, когато най-накрая можем да бъдем виждани да работим открито с вас. Един аспект на вашето извисяване работи независимо от всички дейности за задържане на напредъка ви, а това е количеството Светлина, получавано от вас. Тя се излива върху Земята от много източници, много от които са извън вашата слънчева система. Вие се в Галактически преход с огромна сила и сега започвате да усещате промените.

На вашето ниво, следвайки ежедневните си дейности, може да ви се прости, че мислите, че се случват малко неща. Това е далеч от истината, а много Същества извън Земята участват в едно от най-вълнуващите приключения, което някога са имали. Това е така, че Вселената ви е наясно за огромната важност на това, което сте на път да преживеете. Ако наистина осъзнавахте това, което сте поели, вие едва ли щяхте да сте загрижени за това, което ние бихме нарекли дребни детайли. Разбира се, те са важни за вас, но нищо не е така важно както действителното ви Издигане. Така че ви молим да поддържате непоколебимия си фокус върху там, където отивате и да оставите детайлите на нас и няма да сте разочаровани.

Тъй като абсорбирате повече Светлина, ще откриете, че нивото ви на съзнание нараства. На физическо ниво понякога може да се чувствате сякаш ходите по въздуха, дори пристъпи на световъртеж. Това ще премине и ще сте действително наясно по отношение на по-големия вътрешен мир и ще сте сигурни за бъдещето си, така че ще изпъкнете като човек, който свети с любов. Емоциите ще са спокойни и лесно контролирани, но ще изпитате дълбоко чувство на щастие и радост просто да сте на Земята в такъв важен момент. Това също е подсъзнателно разбиране, че най-сетне се издигнахте от дуалността и че тя повече не може да ви задържи. Вие постигнахте целта си и спечелихте битката да преминете през всичко това с вашата Светлина, сияеща ярко.

Мислете мащабно и мислете за Издигане, тъй като то е най-фантастичното преживяване, което ще имате и ще запомните всяка секунда от него. Всяка душа има същата възможност да се издигне, така че моля не се тревожете за тези около вас, които изглежда не се интересуват. Те все пак ще имат последен шанс да се издигнат и вие не може да знаете точно какво може да ги събуди. Така или иначе, те ще следват курс, който е правилен за тях и ще продължат да имат житейски опит, който ги поддържа на пътя на еволюцията. Помагайте на хората с всички средства, когато имате възможност да го направите, но не налагайте на вярванията си над тях, защото колкото и полезни да ви изглеждат те, вие може да причините повече вреда, отколкото добро. Душите растат с различни степени на напредък и нито двама от вас не са напълно еднакви. Оставете ги да открият собствения си път и знайте, че те имат Водачи, както вие имате и тези Водачи работят с тях в това отношение.

Както откривате, има много източници, обръщащи внимание на това какво означава бъдещето за вас действително. В крайна сметка има малко време преди да се издигнете и ще трябва да знаете какво да очаквате. Сега никой източник няма намерение да прикрива всички аспекти от промените, но всеки на свой ред ви информира какво ще изпитате в непосредствено бъдеще и веднага след Издигането. Старите технологии отдавна преминаха ползата си и трябва да направят път за голям напредък, който до сега ви беше отказван. Както вече знаете голяма част от това се базира на безплатната енергия, която е навсякъде във Вселената. Няма значение колко от нея използвате, тя никога не свършва и просто я събирате и я влагате в употреба.

Друга голяма промяна ще претърпят всички устройства, причиняващи замърсяване, които ще бъдат заместени с такива, които не замърсяват. Замърсяването не само увреди земята ви, но и въздуха и океаните ви. Вие и други форми на живот страдахте от болести или смърт като резултат и земята стана отровна. Трябва да има чиста и здравословна вода, чист въздух и земя, която е изчистена от отровните химикали и всички видове отпадъци. Майката Земя трябва да бъде възстановена до девственото си състояние след хилядолетия от време, позволявайки на Човека да живее от нея. В края на краищата всички райони, които са били замърсени с негативни енергии също ще бъдат възстановени, докато не остане нищо, освен по-висшите енергии.

Галактическата Федерация на Светлината се подготви добре за предстоящото време и направи аудио презентации, които ще ви дадат ясно разбиране за това, което ще се случи. Вие вече имате достатъчно добра представа, но ние искаме да разширим знанието ви, така че да се чувствате удобно с промените. Скоростта, с която те ще се случат, ще ви увери, че вие не сте встрани от тях. Даже издигането на Земните вибрации ще доведе до степен на почистване, защото по-низшите енергии ще бъдат трансмутирани чрез молекулни промени. Нашите технологии до голяма степен ще ни позволят да работим директно от корабите си, които са разположени около вашата Земя. Наистина, ние вече работим по този начин от доста време, за да поддържаме главното замърсяване в океаните ви на ниско ниво.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благодаря за търпението ви, което трябва да е добре възнаградено. Ние сме ваши приятели и ще се отнасяме с вас като такива и ще споделим много с вас, което ще е радостно, включително и някои пътувания с нашите кораби. Продължавайте и знайте, че ние и много други души сме с вас и обичаме всеки един от вас.
 

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.