Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 14, 2012

СаЛуСа, May 14, 2012

Има доказателства за неизбежния срив на тъмните заговорници и вие трябва да сте нащрек. Те ще опитат всяка възможна хитрост и дезинформация, за да направят последен опит да създадат съмнение и страх. Бъдете бдителни и игнорирайте всичко, което се чувства по друг начин, различно от Светлината, и се фокусирайте върху всичко, което е чисто и хармонично. Повече няма от какво да се страхувате, тъй като бъдещето ви е абсолютно гарантирано и нищо няма да попречи на Издигането и пристигането на Космическите ни Приятели. Възможността да се издигнете е естествен завършек на този цикъл и въпреки че вие пропуснахте по-ранни случаи, този път, ако сте готови, вие сте абсолютно сигурни да се издигнете. Простосмъртни не могат да спрат това, което е Божествено постановено и имайте предвид, че това важи за цялата Вселена.

Има много хора с добри сърца и състрадание, които не са наясно с това, което идва, но това няма да изключи възможността им да се издигнат. Многото предразсъдъци, които са приети в обществото, са тези, които задържат човека. Въпреки това, да осигуриш живота си е нещо, пълно с добри намерения, а като цениш и уважаваш всички форми на живот ти все пак си от Светлина. Бог иска колкото е възможно повече души да се извисят и да напуснат по-ниското измерение и с основание да се възстановят до мястото им в по-високите нива. И все пак вие сте тези, които взимат решението за бъдещето си, и сте напълно свободни да решите какво да правите. Всеки, който се съмнява, може да вярва на интуицията си /Висшия Аз, тъй като не е задължително да сте приключили с опитите си в дуалността. Всичко се свежда до това, с което се чувствате удобно, но моля не се страхувайте от промяната, тъй като тя се случва доста естествено през цялото време. Импулсът е да карате напред, консумирайки винаги повече Светлина, която във всеки случай ще повиши нивото на вашето съзнание и осведоменост.

Толкова много хора сега имат ниско мнение за себе си, което ги държи в по-ниските вибрации. По каквато и причина това да се появява, намерете начин да обичате себе си и да си простите за това, че сте се отклонили. Всички души избраха да изпитат дуалността, за да ускорят еволюцията си и всички понякога ще са изпаднали в тъмните кътчета на съзнанието. Вие, както виждате, ще сте правили грешки, но човешко е да се греши и трябва да се придвижите и да се възползвате от тях. Ако има допълнителни уроци за научаване, то тогава ще ги вземете в някакъв бъдещ етап или в друг живот. Концентрирайте се в Светлината вътре, защото дори и най-коравосърдечните личности все пак я имат и тя може да се развие. Отърсете се от онези нежелани наслагвания, които сте носили със себе си и веднъж, след като се заречете да направите това, ще бъдете подпомогнати от вашите Водачи.

Много от това, което ние ви даваме, за съжаление е свързано с религията, и ние знаем, че някои хора напълно ще го отхвърлят. Трябва да се каже, че духовното познание няма нищо общо с организираната религия, тъй като то е Универсално познание, което се прилага към всяка душа, независимо дали те са наясно с това или не. Религията помогна на много души, но тя достига точка, от където повече не може да напредне, тъй като тя до голяма степен се основава на фалшиви концепции. За да излезе отвъд нея, човек трябва да поеме отговорността за еволюцията си и да работи отвътре. Всеки от вас има истината в себе си, дори и ако тя се пази подсъзнателно, а когато намерите онези тихи моменти в живота, ще сте в състояние да я откриете. Вярвайте на собственото си водачество и няма да сгрешите.

Земята е прекрасно същество от Светлина, което стана ваша планетарна Майка, за да ви помогне да еволюирате. Вие сте Едно с нея, ето защо ще се възнесете заедно и ще заемете мястото си в по-високите измерения. Това ще ви отведе по-близо до истинската ви реалност, но по съществото си вие сте Светлина и най-накрая ще достигнете нива, където всички души стават Едно. Това е Единството, към което се стремите, тъй като открихте, че разделението от Източника не удовлетворява нуждите ви.

И така, Скъпи мои, вие наближавате времето на драматична и приветствана промяна, тъй като най-сетне вашата цивилизация напредна достатъчно, за да се възнесе. Битката за надмощие между мрака и Светлината се разгръща пред очите ви и все пак много малко от това се появи в медиите ви. Това скоро ще се промени и вие ще оцените колко много сме направили от ваше име. Нашето обединение не е далеч и то ще е радостен повод, който ще е отпразнуван подходящо. Ние сме вашето семейство и ще се хванем за ръце и ще се придвижим в Златната Ера, където ще работим много заедно, за да гарантираме, че сте си у дома. Животът ще бъде толкова различен, че скоро ще забравите премеждията и проблемите на еволюцията в дуалността.

Както знаете, вие ще изпитате нов начин на живот преди да се възнесете. Това ще ви подготви за още по-големи промени, които ще ви установят в начин на живот, който ще ви вижда щастливи и доволни. Всеки ще е доволен и в състояние да се радва на свободата, която сега не е преживявана на Земята. Времето ви ще е предимно ваше, за да следвате тези занимания, които ви дават щастие. Няма да е необходимо да се справяте с умра, която сега често ви се отразява, тъй като по-високите вибрации ще ви поддържат енергични и също така здрави. Болестите и заболяванията също ще изчезнат поради същата причина.

Опитайте се да не тъгувате за загубата на много, с което сте свикнали, тъй като във всички случаи вие печелите, а животът ще стане толкова по-удовлетворяващ. Ние шеговито бихме ви попитали дали някога сте видели нещастно Космическо Същество, защото ние сме въплъщение на всичко, което ще бъдете вие. Нашите технологии ще се използват, за да ви извисят и ще възстановят всеки един от вас до напълно здраво Същество. Ние използваме звук за лечение, а ние не винаги разбирахте колко мощно това и без да осъзнавате това, сте повредили телата си чрез злоупотреба. Това може да е нож с две остриета, но ние можем също да го използваме за други цели, които са напълно положителни.

Както споменахме, сега ние сме много активни, стъпвайки, където допълнителна опасност заплашва вашето съществуване. Не след дълго вашите заговорници ще осъзнаят, че не могат да продължат повече, тъй като плановете им сега са в пълен хаос. Те също се изправят пред неизбежния край на цикъла и пред собствените си отговорности за толкова много криминални деяния срещу Човечеството. Няма измъкване, както ще видите своевременно.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и винаги съм щастлив да ви приветствам с моите послания. Ние искаме да ви вдъхновим с надежда и радост, тъй като навлизате в последните дни.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.