Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 16, 2012

СаЛуСа, May 16, 2012

Тъй като повече от вас се пробуждат за истината за вашата реалност, така нивата на съзнанието се покачват, за да не се върнат никога към по-ниските нива, в които съществувахте. Откакто сте Едно всеки от вас влияе на всеки друг на съзнателно ниво и тъй като извисявате другите, те са издигнати с вас. След като е достигнато сегашното ви ниво, става по-лесно да разберете по-големите истини за вас и вашето съществуване. Като осъзнавате колко сте силни, това знание може да бъде използвано, за да продължите пътуването си към Издигането. Например можете да използвате силата на мисълта си, за да се защитите от по-ниските енергии, които са навсякъде около вас. Можете да направите това като визуализирате себе си обвити в тяло от Светлина, което познавате като своята аура. Тя може да бъде увредена от негативни емоции и особено гняв и също така звук, ако той е много силен и писклив. След като вашата аура е повредена, вие ще сте предразположени към болести и заболявания. Ако чувствате, че сте били повлияни, използвайте силата на мисълта си, за да я визуализирате непокътната около физическото ви тяло.

Тъй като се придвижвате към по-високите измерения, ще откриете, че силата на мисълта ви ще се повиши значително до момента, когато ще сте в състояние да създавате. Всъщност вие имате потенциалната сила на Бог, но докато достигнете това ниво, вие също ще имате пълен и абсолютен контрол над мислите си. На сегашното ви ниво вие вече можете да научите как да се самолекувате и всичко, което се изисква, е абсолютна вяра в силите ви да го направите. Понякога вие имате желанието да го направите, но изпитвате известни съмнения и това не се случва. Можете да разширите тези идеи, за да придобиете това, което искате и ще успеят тези от вас със силна воля. Имайте вяра в способностите си и можете да отидете далеч и след като се възнесете наистина ще осъзнаете истинския си потенциал.

Това, което правим ние и други източници, е да ви подготвим за различен живот, такъв, който е много по-удовлетворяващ. Живот, където вие решавате какво искате да правите и имате свободата на избор. Ние бихме казали, мислете мащабно, без да се ограничавате и със силата на вашата мисъл ще проявите това, което искате. Няма значение колко време е нужно, стига да поддържате фокуса си върху него, то ще се прояви. Сега намирате това за трудно, защото има толкова много неща, които ви разсейват.

Ще научите толкова много, когато можем да се обединим, тъй като това, което ви е било казано до сега, е само за да ви отвори за други възможности. Ние се въздържаме да ви даваме твърде много информация за възприемане наведнъж, в противен случай вие бързо губите интерес. Това, което се случи, е, че хоризонтите ви се отвориха към живот в други части на Вселената. Също така чрез контакта с нас вие започвате да разбирате, че възприетата форма е хуманоидна, дори и ако в някои случаи тя би изглеждала доста различна от вашата. От генетична гледна точка вие сте хибрид, който е проектиран от други видове, включително и от нас. Няма нищо тревожно, тъй като това бе проведено, за да подобри физическото ви тяло, а също така и способността ви да израствате в съзнанието. В миналото вие умишлено сте били лишени от способностите си от онези, които ви контролираха. Обаче, този период сега отмина и вие сте на път да се извисите отново, много по-близо до това, което първоначално бяхте. Действително, с Издигането вие ще се завърнете към ниво, съответно на нашите.

Това, което наближава, е масова възможност да напуснете дуалността, каквато я разбирате. Всяко усилие, което можете да направите, за да сте напълно подготвени да се възнесете, си струва. Без значение с какви проблеми се сблъсквате, вървете напред с пълна увереност и не се оставяйте да сте дърпани надолу от онези, които интерпретират събитията по негативен начин. Дълбоко в себе си вие ще знаете, че сте готови и само трябва да наблюдавате оставащите месеци, без да пропадате надолу. След като знаете, че е възможно да достигнете необходимото ниво да се издигнете, няма да намирате за трудно да го поддържате. В края на краищата вие преминахте през толкова много животи и различни преживявания, за да стигнете до този ключов момент. Не съжалявайте за нищо, което оставяте зад себе си, тъй като нищо няма да ви липсва в по-високите измерения. Душите, които сте познавали и обичали, никога няма да са далече и все още ще сте свързани тях където и да сте.

Както ви информирахме по-рано, вие имате връзки с членове на Галактическата Федерация, но в основни линии нямате будни спомени за тях. Обаче, ние познаваме много от вас и след Издигането вие ще откриете членовете на своето Космическо Семейство. Такива връзки означават, че подсъзнателно вие вече се чувствате у дома си с нас и ние въобще не сме непознати. Това, което имаме да ви предложим, ще ви изглежда много познато, защото всичко това ви е познато. Все още не е дошло времето ни открито да се срещнем с вас, но се надяваме тази наша информация да ви е подготвила за такъв повод. Няма нищо страшно относно нас, действително в наше присъствие вие ще чувствате нашата енергия и ще я намерите за успокояваща и мирна. Без да го осъзнавате, вие регистрирате енергията на другите хора и ето защо сте привлечени към някои от тях, докато други са отблъскващи. Личното ви излъчване привлича подобни хора и когато се срещнете обикновено настъпва незабавна хармония.

Преодолейте земните си разпри и различия и работете за сближаването на хората. Ако някои хора не се откажат от предразсъдъците си спрямо другите, оставете ги да вървят по пътя си, тъй като точно както всеки друг те създават собствения си път напред. Свободната воля се разглежда като много свята и уважавана от нас. Все пак, ако изберете неправилно, без да позволите свободна воля на другите, ще се очаква да поправите тези грешки като се изправите отново пред същите ситуации. Кармата е точно това, възможност да еволюираш без никакво предположение за наказание.

Скъпи мои, ние така желаем вие да се извисите и знаем, че ако това е вашето намерение, помощта ще ви се даде, за да осигури успеха ви. Ето така работят нещата в цялата Вселена в различните измерения. Това, което следвате автоматично, когато достигнете по-високите нива, е служба към другите. Никой не е принуден за това, защото не е необходимо, тъй като е съвсем естествено да се търсят възможности да се помага на тези, които имат нужда от помощ. Това е вътрешен порив, който идва отвътре, когато чувстваш любов към ближния. Ние ви обичаме и сме изпълнени с възхищение за вашата упоритост и решителност да преодолеете негативността, която съществува на Земята.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм горд да съм свързан с всички вас

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.