Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 15, 2011

СаЛуСа, August 15, 2011


В тежките вибрации на Дуалността вашите физически тела лесно се изморяват и в края на всеки ден вие се нуждаете от възстановяване чрез период на сън. Всичко е много удобно организирано, така че да имате нощ и ден, това съответства на нуждите ви да пре-заредите себе си. Следователно вие прекарвате една трета от живота си в сън и знаете, че това е необходимо; тъй като ако сте лишени от сън ще се разболеете. Като се издигате всичко това ще промени, така че вие ще започнете да абсорбирате енергиите, които са около вас. Накрая ще имате нужда от малък краткотраен период за почивка и няма повече да е необходимо сегашното ви приемане на солидно количество храна, за да захранвате тялото си. Всъщност живота ви няма повече да е управляван от нощ и ден, понеже вие ще сте в измерение, в което има постоянна Светлина. С вашите нови тела от кристални клетки ще откриете, че условията, в които живеете, са напълно подходящи за вашите нужди. Бъдете сигурни, че когато нямате тежко физическо тяло, няма да има пристъпи на глад и умора, каквито изпитвате сега.

Много аспекти във вашия живот ще се променят с Издигането, и всичко е за добро. Животът повече няма да бъде скучно задължение или бреме. Най-забележителните промени ще бъдат там, където става въпрос за вашата свобода да пътувате. С вашето по-малко плътно тяло ще можете да се местите мигновено, където искате, а това означава, че винаги ще можете да контактувате с тези, които обичате, когато пожелаете. Обаче има клауза, която изисква да бъде защитено уединението на всяка душа, и вие трябва първо да направите телепатичен контакт, за да получите разрешение. Така че всъщност, в по-високите измерения вие имате далеч по-голяма свобода, и сте винаги в контакт с вашите обичани и приятелите.

Животът на Земята има своите високи точки, но никога не може да се сравнява с предимствата на живота в по-високите измерения. Може би ще откриете, че най-приемливата промяна е по отношение на вашето използване на времето си. Докато на Земята вие често намирате за трудно да се справите с всичко, ще преживеете точно обртното, имайки цялото ви нужно време да следвате заниманията си. Плюс това, ако сте били запалени да развивате художническите си дарби, можете например да „се обадите” на Реймбрант и да извлечете полза от неговия опит. Трябва да се отбележи, че с по-високите вибрации вие ще използвате своите увеличени сили на мисълта и с тях ще бъдете по-креативни.

Вашия живот ще има малка прилика с това, което е сега, а предимствата ще бъдат почти неописуеми. Пътят на тези промени е в процес на започване на Земята, чрез връщането ви на вашия суверенитет и свобода. С това ще дойде вашето освобождаване от зависимостта ви от остарели начини на пътуване, лекарствени и хранителни продукции. На това, което ви е било отказвано, са се радвали неколцина избрани, които са част от тайните операции на Илюминатите. Вие сте били преднамерено задържани, за да поддържате старата система, която подхранва банковите баланси на тези фамилии, които са на власт. Неколцина контролират масите, но това е на път да се промени, а нашите съюзници напреднаха до позицията, от която промените могат да започнат. Осъзнаването, че вие можете да бъдете издигнати и да преживявате далеч по-добър стандарт на живот, ще подсили желанието на хората и интереса им към тяхното бъдеще. Това бъдеще е Издигането с всички промени, които редовно обсъждаме.

Най-важно разбира се е вашето духовно извисяване, което е ключът към това дали ще се издигнете. Това се определя от вашето ниво на вибрация, а то трябва да е подобно на това от по-високите измерения, ако сте на път да излезете от сегашното си, което е третото измерение. Както често сме споменавали, има Закон на привличането, който определя кои души се издигат и това се прилага автоматично. Това е как вашият прогрес или друго се случва, вие не можете да бъдете в ниво, различно от това, което е съвместимо с вибрациите ви. Това само по себе си гарантира, че различните измерения са винаги в хармония и баланс. На Земята вие действително имате По-Висши Същества, но те е трябвало да понижат вибрациите си, за да бъдат на нея. Обикновено това е с цел да служат на Светлината, а вие наистина имате хиляди от тях, които са с вас сега, те работят за повишаване на вибрациите ви.

Ние от Галактическата Федерация сме също част от екипите, работещи за Светлината, и като екип, имаме да изпълняваме определена функция. Както би трябвало да знаете досега, тя е да ви пазим и да гарантираме, че пътят към Издигането стои отворен за всички от вас, които са го избрали. С нашето присъствие също идва знанието за по-висшите състояния на съществуването и проблясъците за това какво пази бъдещето. Ние сме Едно и съвсем естествено между нас има взаимно приличане. Вие също сте генетично свързани с нас, ето защо ще видите много приличащи на хора Същества сред нас. Ние толкова приличаме на вас, че лесно можем да се разхождаме сред вас, без да правим много впечатление. Всъщност скоро това ще стане напълно нормално, а времето за обявяване на Разкриването значително наближава.

В центъра на ескалиращите промени на Земята, ние долавяме по-спокойна енергия, която изглежда идва от общото издигане на масовото ви съзнание. Бихме очаквали то да продължи да се повишава с оглед на повишаващите се нива на Светлина, които ви се изпращат. Тя е добре дошла, защото неизбежно ще настъпи период на известно объркване и несигурност, когато бъдете тласнати от основните промени. Те разбира се ще бъдат разбрани от тези от вас, които са били в крак със събитията, а вие можете да постигнете много като споделите разбирането си с другите. Страхът от непознатото е все още голям проблем, но ние бързо ще обясним какво се случва скоро след като имаме тази възможност. Вашата подкрепа за нас е от съществено значение, тъй като ние желаем да ви включим в дейностите, които са наш най-голям приоритет.

Веднъж след като стане ясно накъде води всичко това, ние очакваме вашето пълно сътрудничество и действително защо не, след като планът е за вашето максимално благоденствие. Ние имаме отговорите на всичките ви проблеми, а неудобството за вас, докато промените се осъществяват, ще бъде минимално. Бихме казали, че те ще бъдат широко разпространени и вие ще сте наясно с целта по време на всяка фаза от развитието.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги съм удовлетворен да потвърдя нашето желание да работим с вас, а вие със сигурност няма да бъдете изключени от нито един от нашите планове. Бъдете търпеливи сега, когато събитията напредват, тъй като трябва със сигурност да осъзнавате, че ние сме толкова близо до среща с вас.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.