Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 12, 2011

СаЛуСа, August 12, 2011


Напредъкът може да е бавен, но въпреки това ние преодоляваме последните препятствия, които стоят между Разкриването и нас. Същевременно средствата да продължим с правителствени промени са налице и подбирането на точния момент е това, което остава под въпрос. След като сме дошли до този момент, ние няма да се впуснем стремително в действие, защото ще има много последствия, след като сме действали. Основна задача не е да успокоим умовете на хората, въпреки че сме доста уверени в нашата способност да го направим. В продължение на дълъг период ние отблизо сме изучавали човешката психика и разбираме с какво вероятно ще трябва да спорим. Както може би сте наясно, има някои, които не искат ние да пристигнем на Земята, по причини на страх и това, което те считат за насилие спрямо техните вярвания. Обаче, скоро ще спечелим доверие навсякъде като изразим пълно разбиране на вашите проблеми и осведоменост за бъдещето, начертано за вас от по-висшите източници. Ще стане ясно, че сме тук да ви помогнем в успешното завършване на цикъла ви в Дуалността.

Няма съмнение, че медиумите разнищват близостта на обявяването на Разкриването и вие ще откриете възможни дати, които са давани. В края на краищата, може би въобще няма да бъдат дадени такива, но събитието просто ще се случи и ще отмине като резултат от огромното планиране, което е било въведено. Това всъщност би било вълнуващ начин да започнем всичко, което ще бъде близка връзка с вас. Когато пристигнем, ще бъдем с вас, за да останем, а нашето присъствие в небесата ви ще се увеличи и ще стане напълно нормално. В действителност ние ще направим забележителни неща, за да ви запознаем с нашите кораби, включвайки възможности да посетите нашите кораби Майки. Не след дълго вие ще се запознаете с нашата флота и с нас и ще можете да идентифицирате към коя цивилизация принадлежат. Искаме да почувствате приятелството, което ви носим, тъй като сме на път да станем много близки с вас. Имайте предвид, че много от вас вече имат връзки с нас.

Тъй като ще се наслаждавате на открития едно след друго, вашите дълго „изгубени”предци ще излязат от дома си във Вътрешната Земя. Те вече са част от историята ви, връщайки се към времената на Атлантида и Лемурия, когато цивилизацията ви беше покосена от големи катастрофи. Не е случайно, че много ваши археологически открития, идващи от този период,са разпознати като идващи от напреднала цивилизация. Настоящият ви цикъл започна едва преди 10 000 години, когато бяхте принудени да се върнете към пещерния етап на съществуване. Тези по-ранни преживявания се пазят в подсъзнателните ви спомени, а някои от вас все още се страхуват от друга световна катастрофа. Краят на Дуалността е време за празнуване, понеже ще се изпълни обещанието за щастлив край и възможността да оставите Дуалността зад себе си. Прекарали сте стотици, дори хиляди животи, живеейки в нея, и сте далеч по-велика душа, отколкото когато за пръв път започнахте такива опитности.

За много хора истината ще бъде поразяваща, но настъпи времето ви да научите всичко за историята си. Дуалността е притъпила много мозъци и върху спомените ви е била спусната завеса, така че да можете да се фокусирате върху опита, без да бъдете разсейвани. Тази завеса е била бързо премахната, тъй като се пробуждате за Издигането, което е вашата чудесна възможност да се издигнете в по-високите нива, които са действително дом за вас. Има много работа, но ние възнамеряваме нежно да събудим подсъзнателните ви спомени, така че да осъзнаете кои сте в действителност. Никои от вас не са просто Земни Същества, домовете ви са далеч от Земята в най-отдалечените места на Космоса. Не изпускайте от поглед факта, че Дуалността е експеримент, в който вие доброволно взехте участие. Направихте го, знаейки ,че въпреки риска тотално да изгубите истинската си идентичност, ще бъдете събудени в подходящото време. Това време идваше бавно и ,трябва да кажем, много успешно. Ако погледнете назад само преди около 60 години, чувстваме, че ще се съгласите, че вашето духовно осъзнаване е нараснало доста значително и особено след Милениума. Скоро то ще се увеличи скокообразно и вие ще знаете кои сте в действителност.

Само вие можете да се освободите от мрака, който ви е държал в робство на тъмните сили. Вие сте били манипулирани и сте били мачкани, за да не задавате въпроси на лидерите си и сте били осъдени на фалшиви доктрини и вярвания относно причината за вашето съществуване на Земята. Най-малкото, опитайте се да останете с отворен ум, тъй като няма осъждане на онези, които все още са неспособни да се освободят от ниските вибрации, които притъпяват мисълта ви. Действително, всичко е направено, за да им се помогне да отворят съзнанието си за нови идеи и да разберат това, което виждат да се случва около тях. Нашата помощ ще бъде много по-ясно изразена веднъж след като можем открито да работим с вас. Без да използваме никакви форми на контрол над ума, ние ще изложим пред вас фактите, свързани с някои от вашите вярвания, които са ви пречили.

Нашето желание и това на Майсторите е на всяка душа да се дадат всички възможности да се издигне, а ако това се провали, ще бъде поради това, че избора на свободната им воля ги е повел по друг път. Ние почитаме и уважаваме този избор, тъй като само личният Висш Аз знае къде ще ги отведе опита им. Ако усещате, че някой скъп на вас е такава душа, най-доброто, което можете да направите за тях е да им дадете от любовта си, знаейки, че това винаги ще е връзка с тях. Доколкото бихте се почувствали способни да вземете собствено решение относно Издигането, ясно е, че трябва да позволите и на другите да сторят това. Свободната воля е безценна и не всяка цивилизация във Вселената притежава тази божествена привилегия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви оставям с любов и благословии от членовете на Галактическата Федерация. Ние ще продължим да даваме по малко информация през това време и постепенно ще я съберете цялата и ще разберете цялата картина. Досега, хората бяха твърде вградени в старата парадигма, за да разберат или приемат много от дадените ви истини. Днес вие сте отворени за нови идеи и сте поели отговорност за вашето пробуждане и сега има толкова много източници на Светлина, които може да откриете. Ако все още търсите, моля да помните, че имате лични Водачи, които се нуждаят само да ги помолите за помощ. Те са най-нетърпеливи да ви угодят и като правят това, изпълняват собствените си цели и желание да ви помогнат да изпълните жизнения си план. Позволете на вашите Водачи да открият най-добрия начин да осигурят това, от което имате нужда, вместо да се осланяте на твърди инструкции по отношение на как трябва да стане това. Бихте се изненадали на степента на тяхната способност да организират събитията, които да ви донесат това, което искате. Просто бъдете готови да разпознаете кога това е дадено и очаквайте неочакваното.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.