Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 16, 2012

СаЛуСа, March 16, 2012

Вие имате един забавен израз за ботуша, който е на другия крак и точно така Светлината сега диктува какво се случва, въпреки че Тъмните сили никога не се отказват да се опитват да упражняват контрола си над нещата. Скоро те ще бъдат принудени да се предадат пред нашите искания и тъй като сега те нямат средства за бягство, действително няма алтернатива за тях. Това означава, че ние заедно с нашите съюзници можем да продължим напред с плановете си. Всеки проект е в ход и това ще доведе до внезапен изблик на информация, който ще ви достигне. Събитията са такива, че фактите повече не могат да бъдат скривани, а с това ще има експлозия на хора, идващи, за да кажат това, което знаят. Може да отнеме по-дълго време, що се отнася до Ватикана, тъй като това е равносилно на тайно общество, което е запазило тъмните си тайни скрити доста добре. Въпреки това, нищо няма да остане скрито твърде дълго, тъй като вие сте упълномощени да знаете истината и степента, до която сте били измамени.

За момента ще трябва да разчитате на нас за истината или на други източници на информация, които се появяват по вашия Интернет. Той е относително свободен от намеса, въпреки че Тъмните сили ще се фокусират върху лицата, подаващи сигнали, които са подготвени да разкрият много от това, което се случи или се случва сега, което е заплаха за вас. Ние имаме общ поглед върху всичко това, тъй като от нашето място в небесата ние сме в състояние да наблюдаваме какво се случва във всяка част на света. Ние пазим онези от Светлина, които са специално защитени, поради значението им за всеки жител на Земята и имат основна роля в наблюдението на протичащите промени, както е планирано. Ние сме невидимите сили, които работят навсякъде, където е вероятно да бъдат Тъмните сили. Много от тях сега знаят ролята, която играем, и с неохота са принудени да приемат, че те не могат да спрат напредъка. Нито могат да спрат прочистването, което е в ход, което също включва правенето на техните бази неработещи и ядрените им оръжия неефективни и неизползваеми.

Бъдете сигурни, че скоро след като можем да излъчваме по медиите за вас, ще направим така, че всеки трябва да знае за намерението ни, що се отнася до нас. Също така е важно да знаете, че доколкото трябва да премахваме обекти на войната, това не води до загуба на живот и независимо дали това са самолети или кораби в открито море, екипажите и другия персонал са преместени от планетата. В подходящо време те ще бъдат върнати, но не в капацитета на военни сили, а като мирни сили. Това означава, че те могат да бъдат преразпределени на работни места, които не са бойни. Това илюстрира висшите ни намерения да ви предадем, че ние сме Посланици на Светлината и носим послания за мир и обединение. Време е да се обединим като едно голямо семейство, каквото действително сме в очите на Бог. Онези, които не могат да се откажат от предразсъдъците си срещу други въз основа на цвят или религия, няма да имат място в процеса на Издигането. Колкото по-скоро хората приемат, че вие сте Едно и заживеят по съответния начин, ще има масово Издигане. От вашия избор или действия ще се знае и това ще разкрие точно къде сте по Пътя на Еволюцията.

Позволете ни отново да потвърдим, че вие не можете да придобиете нива на съществуване, които са над нивата ви на вибрация. Може да имате добри членове на семейството или приятели, които обичате и искате да ви придружат по пътя ви към Издигането. Обаче, когато става въпрос за тяхната духовна еволюция не е задължително да са готови за такъв напредък и вие трябва да им позволите да вървят по пътя си. Тъй като всичко е в Сега, а в по-високите измерения няма време, както вие го изпитвате, има всички възможности да се свържете с тях. Любовта е много силна връзка, която не може да бъде скъсана и отново ще ви събере заедно. Позволете ни да повдигнем друг важен момент, който трябва да бъде разбран, ако искате да напреднете. Вие не можете да очаквате да направите това, ако откажете да се освободите от омразата, свързана с друга душа. Според вашия начин на мислене може би имате добра причина да се чувствате по този начин, но това ще ви държи назад през цялото време. Бъдете подготвени да бъдете великодушни и да „простите” на онези, които вярвате, че прегрешиха срещу вас. Това е най-голямото действие, което вероятно бихте поели, за да докажете, че сте еволюирали и то също така помага значително на другата душа, участваща в това. Помислете за това, Скъпи мои, и установете мира си помежду си преди да е станало твърде късно.

Веднъж, след като сте установили погледа си върху Издигането, вложете усилието си в това, за да проправи пътя ви, така че това да е път на пълна Любов и Светлина. Много по-лесно е да направите това, отколкото вероятно си представяте, просто е нужна малко мисъл и постоянство. Ако се подхлъзнете, опитайте се да се справите по-добре следващия път и вие почти сигурно ще успеете. В действителност ще чувствате, че се отделяте от старите вибрации, и те вече няма да ви привличат. Помнете също, че се подпомагани през целия път, вдъхновени и подтиквани още по-напред в Светлината. Като правите това, егото ви ще има по-малко влияние над това, което правите, въпреки че то е програмирано от вас да бъде лоялно към себе си. Това често означава поставяне на себе си на първо място в ситуации, където вие бихте били най-добре посъветвани да помислите, преди да действате. Раздаването на себе си на другите ще покаже, че вие разбирате Единството на Всичко Което Е.

Имате много и много неща на ум, тъй като този цикъл се затваря и за ваш кредит е, че много от тях трябва да се направят с други хора. Въпреки това, Скъпи мои, моля оставяйте време за собствените си нужди и не пренебрегвайте задължението си към собствения си житейски план. Повечето души ще имат инстинктивно усещане защо са тук и това е важно, тъй като имате ваши уроци за научаване, за да донесат край на времето ви в дуалността. Да намерите баланс е важно и след това можете да продължите напред, без да се чувствате под натиск, знаейки, че задоволявате собствените си нужди както и тези на другите. Скоро ще знаете кога сте го открили, тъй като животът придобива нов смисъл и тече много по-гладко.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много окуражен от напредъка, който отбелязаха нашите съюзници. Ние имаме приятели в много високи места, които са подготвени да използват властта си, за да ни помагат срещу Тъмните сили, които както ние вече казахме, са толкова добри като завършена, като страхотна сила. Те мислеха, че са непобедими, но научиха по трудния начин, че всъщност не са повече от силите на Светлината. Ние както бихте казали, ги помолихме да вървят тихо, но за съжаление, като разглезени деца, те не искат да правят това, което им се казва. Не се страхувайте, ние сме повече на брой от тях, а те ще са извадени от обращение и поставени там, където не биха ви се месили. Ние казваме, продължете с ежедневните си дела с любов в сърцето си и ние не бихме могли да искаме повече от вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.