Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 19, 2012

СаЛуСа, March 19, 2012

Сега за много хора е ясно какво голямо разбъркване ще се случи в залите на властта, а това ще даде възможност на още по-мащабни промени да продължат. Важно е онези, които блокират напредъка и жизнените промени, задължителни, за да ви освободят от контрола, да бъдат напълно отстранени. Този процес върви добре и онези, които стоят на пътя ни са наясно, че времето им свършва. За тях няма изход, а престъпленията им са добре документирани с абсолютно доказателство за тяхното участие. Ние говорим за срок от седмици, а не от месеци преди действията ни да започнат да хапят. Следователно се надяваме да направим голяма крачка напред много скоро, такава, за която ще научите. Имаме известна подкрепа от медиите и вярваме, че няма да мине много време, преди репортажа за това, което се случва, да се разпространи и да е точен. Ние не сме за сензациите, но въпреки това събитията ще са доста необикновени. Искаме да се знае, че старият режим вече не съответства и че ще бъде заменен с този, който истински представлява хората. Светлината се завръща, Скъпи мои и ще достигне до живота на всички за по-добро.

За да достигнете до тази точка в еволюцията си бе нужно дълго време и се изискваше голяма вяра на моменти. Сега сте във вихъра на награждаването си с поредица промени, които ще ви издигнат от бедността и ще ви дадат вкус за това, което ще последва Издигането. След хиляди години на умел контрол, който постепенно отне правата ви, до такава степен, че вие го приехте като нормален, най-сетне вие ще преживеете свобода на непознато за вас ниво. Тъмните сили умишлено създадоха обстоятелства, които доведоха до вашия виртуален затвор в собствените ви домове. Като Духовни Същества, каквито сте вие Децата на Бог, вие сте свободни да избирате собствените си преживявания. Въпреки това, трябва да се добави, че вие избрахте дуалността като средство за разширяване и ускоряване на еволюцията ви.

Това, което остава от настоящия цикъл, не притежава никакви страхове за вас, тъй като Тъмните сили се провалиха в постигането на целите си. Вие научихте много от тях, но не беше предназначено наистина да бъдете изцяло под тяхната милост или желание да поемат абсолютен контрол над вас. Големият ви урок беше да преживеете отделянето от Източника, да видите какво е да изграждате отново връзката си със Светлината. Даде ви се всяка възможност да създадете ваша собствена реалност и от време на време в по-ранните ви цивилизации вие действително постигахте високо ниво на мир и спокойствие. Въпреки това, Тъмните сили никога не бяха далеч от заговор за вашето падение и имаше съответни периоди на мрак, които доведоха до пълен срив на последните две цивилизации.

Може да ви звучи странно, че дуалността обслужва двойна цел и в края от нея имат полза всички души, които са взели участие в нея. Всеки опит е ценен за всеки, който участва в него и имайте предвид, че въпреки че днес може да сте изцяло ангажирани със Светлината, без съмнение ще е имало периоди, когато също така служехте на Тъмните сили. Тъй като не се включва осъждане, нямате причина да гледате назад и да носите вината с вас. Това, което има най-голямо значение, е дали сте научили уроците, които тя ви даде, тъй като вие може би е трябвало да преминавате през тях повече от веднъж. Егото ви ще захранва будния ви ум и няма участие в решения въз основа на нивата ви на съзнание. Ето къде идва Висшият ви Аз, когато често се случи борба за надмощие. Ние бихме очаквали онези от вас, които се установиха на пътя на Издигането, да направляват живота си и да вземат решенията си, базирани на Любов и Светлина и да бъдат ръководени от Висшия си Аз.

Трябва да бъде успокояващо за вас да знаете, че каквито и трудности да преживявате сега, преди края на тази година, ще сте се справили с тях. Опитайте се да разберете какви остатъчни кармични уроци участват във вашите финални преживявания, особено, тъй като често най-трудните ви тестове са оставени за финалните етапи от живота ви. Можем да ви кажем, че никога не ви се дава повече от това, с което можете да се справите, независимо от това, което можете да чувствате. Каквато и да е ситуацията, тя трябва да има само ограничен ефект върху вас и тъй като нивата ви на съзнание се покачват, вие сте по-способни да се справите с това. Това са времена, когато е важно, ако сте били ощетени, вие да не мислите от гледна точка на възмездие, тъй като това само ще натрупа карма още веднъж.

Прошката е жизнено важно и съществено изискване, ако сте привърженици на издигането и колкото по-скоро можете да оставите проблемите зад себе си, толкова по-добре. Това е особено важно, когато се отнася до семейните вражди и разногласия, тъй като искате да напуснете дуалността, установили мира си с всички. Не забравяйте, че на определен етап вие ще преразгледате живота си, а различията, които може да сте имали не винаги могат да са както вие ги разбирате сега. Ще бъде голямо откровение да чуете другата страна на диспутите и споровете, в които сте били замесени.

С толкова малко останало време в този цикъл, концентрирайте се върху непосредствените си нужди, които ще гарантират, че сте готови да се издигнете. Бъдете това, което си представяте, че трябва да бъдете, за да го постигнете и ние можем да ви уверим, че е сравнително лесно да живееш живота си по този начин, когато поддържаш Светлината си по всяко време. Вижте как отговарят хората около теб и забележете, че вашето присъствие често помага на хората да се чувстват добре. Това е, защото енергиите, които излъчвате, са хармонични и издигащи. В по-голям мащаб, когато много хора правят това, се случва издигането на още по-високо ниво. Ако разгледате обратната ситуация, вие също ще видите колко е лесно да се завлекат надолу душите от по-ниските енергии.

От доста време нашата Земя се къпе в още по-високи енергии и мрежовият резултат е, че по-ниските започват да се трансмутират. Прочистването продължава и с премахването на Тъмните сили ще се случи квантов скок напред. Той ще бъде изпреварен от крайното подравняване, когато вашето Слънце се подравнява с много други планети и с Великото Централно Слънце. Тогава вие ще се промените за миг и ще откриете, че сте се издигнали в красотата на новата Земя. Тази, която няма почти нищо общо с това, което познавате сега, която е жизнена и от Светлина и най-красивите цветове, форми и размери, които са в хармония един с друг.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благодаря за подкрепата на Галактическата Федерация на Светлината, която ви обича силно и за която вие скоро ще научите много повече.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.