Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 16, 2012

СаЛуСа, Aприл 16, 2012

Когато говорим за съюзниците си, ние основно имаме предвид тези, които са Служители на Светлината, в челните редици на дейностите, които се случват с наша подкрепа. Те са тези, които подготвят пътя за по-голямо напредване на нашите програми, които възстановяват суверенитета ви и отварят пътя към Издигане. И все пак в същността си всеки Служител на Светлината, съзнателно или не, е част от Божествения План, гарантирайки, че той е успешен. Това, което ще направи нашето идване, е да представи подробностите защо сме тук и да разкрие, че ние ще ускорим промените, за да завършим всички задачи колкото може по–скоро. Ние вярваме, че ще успокоим умовете на хората по отношение на нашето намерение и ясно ще посочим, че идваме с мир.

Мисията ни наскоро се промени от пасивни роли към такива, които директно се занимават с тъмните сили и ние прилагаме декрета, даден на вашите военни власти, че употребата на ядрени оръжия няма да бъде позволена. Ние прокарваме пътя към деклариране на световен мир, от който момент употребата на всякакво оръжие ще бъде забранена. Като предшественици на такива случки, ние се нуждаем от честни и почтени хора в позициите на властта, които ще се придържат към тези решения. Следователно, след като тъмните сили са отстранени, ние ще подкрепим такива назначения, тъй като имаме нужда от тях да се ангажират изцяло с промените. В резултат на това вие ще сте задвижени в нова ера, когато правата ви ще бъдат възстановени и властта ще бъде върната на хората.

Знаейки какво предстои, ние ви молим да приемете всяко неудобство по пътя си, тъй като то ще бъде краткотрайно. Всъщност вие ще сте били уведомени за причините и ще сте в състояние да виждате отвъд непосредствените проблеми. Налице е щателен план, който ще избегне развитието на всякакви хаотични условия и ние сме предвидили всякакви възможни сценарии. Това, което първоначално изглежда като непреодолими проблеми, няма да представлява трудност за нас, имайки предвид източниците, които имаме на наше разположение. Помнете, Скъпи мои, че ние имаме милиони кораби, които са включени в тези промени с вашата слънчева система и те могат да са с вас незабавно. Ние имаме технологията, която да поддържа вашата Земя в баланс и ние правим това от доста дълго време. Същото е, когато е налице замърсяване, тъй като ние продължаваме да проверяваме това, докато то е напълно изчистено.

За нас Разкриването ще бъде разглеждано като върха на успеха, тъй като тогава ние можем да се включим директно с вас, а има много какво да се прави. Очевидно след като медиите са освободени от контрола на Илюминатите, много неща, които наскоро се случиха и отминаха недокладвани, ще бъдат разкрити. Например настоящата задача да се изправят престъпниците, които извършиха престъпления срещу Човечеството, пред правосъдието, трябва да е на първите страници в новините, но не е. Въпреки това, то ще нарасне до такива пропорции, че скоро ще стане невъзможно да се игнорира. Ние имаме план да осигурим наши собствени новинарски емисии и след като сме ви представени, това ще стане необходимо. Бъдете сигурни, че имаме средствата да ви представим, каквото е необходимо, за да уверим, че всяка душа е наясно, какво ще се случи и че на всеки е предложена възможността да се издигне и всичко, което е необходимо.

Същевременно, трябва да кажем, че Служителите на Светлината се справиха изключително добре с придвижването ви до тук. Някои страдаха от неприятностите си, но имаха солидна вяра и решимост да продължат със задачите си. Духовната Йерархия е инструмент за гарантиране на успех чрез организиране на много Служители на Светлината да бъдат въплътени на Земята, особено в това важно време. Бъдете сигурни, че ако все още имате неизпълнена задача, вие ще бъдете призовани да действате, когато времето настъпи. Не след дълго ще откриете, а мнозина ще бъдат необходими да извършат дейности в рамките на техните общности. Ако сте осведомени за бъдещето, знанието ви трябва да се сподели с онези, които имат нужда от информация. Истината не може да се крие повече и определено колкото повече от вас могат да отворят умовете на хората към други възможности, толкова по-добре.

Животът трябва да продължи ежедневната си рутина, тъй като това, което идва няма да го промени за известно време все още. Това е първо преструктуриране на общество, което създава основа за новата парадигма и след това животът ви може да се издигне малко по малко, тъй като ние покриваме нуждите ви. Става въпрос за избавянето на обществото от недостига, умишлено създаден, за да ви държи в бедност и робство, така че вие да сте издигнати към стандарт на живот, където той може да е радостно и щастливо преживяване. Не е предвидено да сте поставени в разкош, а да ви се даде на всички това от първа необходимост, на което имате право. Не бива да има такива крайности между богати и бедни и няма абсолютно никаква причина, поради която не трябва да се радвате на висок стандарт на живот.

Сега бъдете търпеливи, тъй като ние сме толкова близо до среща, вълнуващи времена предстоят и ние сме планирали някои изключителни начини за отпразнуването и. Естествено вие ще искате да видите корабите ни в техните стотици и ще се проведе великолепно прелитане. Това би трябвало да изкорени страха и когато видите, че ние сме членове на Човешката Раса, връзката между нас ще бъде неоспорима. Много пъти ви казахме, че ние сме вашето семейство, така че вие можете да очаквате ние да изглеждаме много подобно на вас. Както открихте, сред нас има Хуманоиди, но имайте предвид, че те също са високо еволюирали и са членове на Галактическата Федерация. Самото ни присъствие сред вас ще трябва да е достатъчно, за да осъзнаете, че ние сме Същества от Любов. Вие може да не осъзнавате способността си да „чувствате” енергията на която и да е личност, но знаем, че ще почувствате нашата, от любов и мир към вас, когато се срещнем.

Големи събития са на седмици, а не на месеци от вас, но дайте възможност за първоначално сортиране за уреждане, тъй като това включва доста много организиране. Очевидно ние желаем да се заемем със задачите си, но все пак трябва да се уверим, че е настъпил точният момент. Не е в наш стил да пришпорваме нещата, както разбрахте. Ние имаме много задълбочен поглед върху всичко, което се случва, следователно всички наши действия са внимателно изготвени за успех и това е, което ви обещаваме.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.