Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 16, 2010

SaLuSa, July 16, 2010

Чувате от много източници, че реалността ви е една илюзия, но за вас тя е съвсем истинска, тъй като преживявате физическия аспект на третото измерение. И все пак тя е илюзия, така че не е вашата истинска реалност. Поради тази причина правилно е обяснявана като експеримент, в който вие с готовност сте предложили да участвате. Съзнанието на Всичко, Което Е, което вие наричате Създателя, искаше да знае как неговите божествени искри ще се справят с отделянето, такова каквото съществува в дуалността. Вашето участие в нея наближава своя край, тъй като цикълът приключва и освен ако не желаете да продължите опита си в по-ниските измерения, вие ще бъдете издигнати отново. Подсъзнателно вие имате спомени от времето в по-високите измерения и затова за повечето от вас идеята за Издигането е добре дошла. Някои души толкова са свикнали със сегашното измерение, че не могат да си представят нещо по-добро и се страхуват от промяната. Проблемите възникват, когато става въпрос за това какво ще се случи с вашите семейства и приятели, и естествено вие сте загрижени за тяхното благополучие. Бъдете сигурни, че всяка душа има да следва свой собствен път и въпреки че може да се събирате в семейства, това не е постоянно. Вие се привличате помежду си, защото има определени преживявания, които желаете и всички вие имате полза от създаването на семейство. Разбира се има някои красиви, любящи взаимоотношения и е най-вероятно да се срещнете отново в следващи животи. Дори при онези отношения, които се оказват неспокойни, душите често вече се познават и поради любовта, която имат, те са готови да я жертват с цел да си помогнат една на друга да се развият. Вярвате или не, но след като се завърнете от „другата страна”, всички ваши земни преживявания могат да бъдат оставена настрана и любовта се завръща между онези, които са били в конфликт помежду си на Земята.

Това, което се опитваме да направим, е да ви накараме да видите колко малко прилича времето ви на Земята на вашия истински дом. Разбира се дуалността през повечето време е предизвикателство поради отсъствието на Светлина, въпреки че това се променя бързо, тъй като създавате пътека от Светлина към Издигането. Но поради контраста между тъмнината и Светлината вие имате някои просветителни преживявания, които могат да бъдат най-възторжени и извисяващи. Земята определено е място, където да подложите себе си на изпитание, и всъщност това е причината, поради която сте приели предизвикателството. Ако искате можете да седнете на един облак и да свирите на арфа цяла вечност, но има толкова много неща, които можете да направите, за да постигнете знание и разбиране. Вие по природа винаги търсите и разширявате Светлината си, докато проправяте пътя си обратно към по-високите измерения. Като издигнати Същества, ние също все още търсим и имаме Галактика, в която да имаме нови преживявания.

Присъединете се към нас и ние ще пътуваме надлъж и нашир, а домът ще бъде там, където се настаним, тъй като ние го носим със себе си. Имаме предвид разбира се гигантските Кораби Майки, които са като огромни градове и задоволяват всичките ни потребности. Искаме да се вълнувате при мисълта да станете Галактически Същества, защото това ще бъде бъдещата ви същност, когато ще станете напълно съзнателни Същества. Вече съществува планът за вашето развитие в такива Същества и вие ще се зарадвате много на тази перспектива, веднъж след като разберете подробностите. Ние ще участваме във вашия напредък и Издигането е първата истинска стъпка към него. След време животът ви в дуалността ще изглежда толкова далечен, че спомените скоро ще бъдат забравени. В крайна сметка вие се издигате с новата Земя в цялата ѝ красота и напълно възстановено девствено състояние, така че защо наистина бихте искали да мислите за нея по друг начин. Разбира се сега има красота на Земята, но тя е бледо отражение на това, което ще бъде скоро, затова имате известна представа какви великолепни неща ви очакват.

Толкова много агресия изглежда, че има на Земята, както от физическо естество, така и с думи и жестове. Част от нея идва от хора, които са „смутени” от влизането на по-високите енергии, тъй като не могат да се справят с тях. Те стават дезориентирани и проявяват гняв и обърканост. За разлика от тях, тези, които са от Светлина, стават по-ведри и радостни, тъй като продължават да се извисяват. Светлината отделя житото от плявата, но не се предава чувство на срам или вина върху тези, които се развиват бавно. Отделянето е неизбежно, но то е необходимо, за да могат душите да се окажат там, където е най-добре за тяхната еволюция. Това се случва постоянно, тъй като еволюцията е движение напред на стъпки, които ви отвеждат до нива, които са подходящи за вашия опит и развитие.

Сега вие изпращате цикъла на дуалността и понякога ще има хаос, но това е краят на една ера, която ви отнесе в дълбините на мрака и вие сте оцелели. Най-после Светлината направи пробив и има само един път, и той е нагоре. Оставете дуалността зад гърба си и се опитайте да не ѝ позволите да ви влияе, тъй като погледът ви трябва да е насочен към това, от което се нуждаете, за да вървите решително по пътя към Издигането. Вратата към вашето бъдеще се отваря широко и то ще подслони всяка душа, която има желанието да е част от него.

Ние от Галактическата Федерация сме напълно готови за действие и имаме предимството да знаем точно какви са нуждите ви, благодарение на обширното наблюдение на вас и вашата планета. Ние уважаваме вашия личен живот, но ако е необходимо, можем да виждаме през сградите ви и да се съсредоточим върху този , който желаем. Можем да чуваме разговорите ви или дори да четем мислите ви, което е полезно, когато се занимаваме с тъмните сили. Ето защо плановете им никога няма да успеят, тъй като знаем твърде много за тях. Ние вземаме предпазни мерки и нашите съюзници са много активни в тези си роли. Не харесваме конфронтациите или заплахите и подходът ни е дипломатичен, но строг.

Всеки изминал ден ви доближава до завършека и до открития ни контакт с вас. Но на първо място са предварителните действия и въпреки че изявлението, към което се стремим, още не е направено, сега има много хора, чиито гласове се чуват. Това оказва натиск върху властите, който не може да бъде удържан още дълго. Бихме искали да започнем преди следващата пролет, така че ще направим всичко възможно, за да помогнем на нашите съюзници за тази цел. Разбира се все още имаме краен срок, до който трябва да сме започнали и несъмнено той не е толкова далеч в бъдещето.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и имаме чудесно усещане, тъй като сме пътували надалеч с вас и сме доволни, че сте достигнали края на дните. Това понякога беше под съмнение, но вие издържахте на бурята и идват мирни времена, когато Любовта и Светлината ще царуват.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.