Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 14, 2010

SaLuSa, July 14, 2010

В продължение на векове сте давали силата си на онези, които са ви ръководили, а някои от вас са били верни на духовните си убеждения. Повечето хора са заграбвали властта за собствена печалба и са създавали закони и ред, за да осигурят запазването ѝ. В по-ново време вие сте били поставени под властта на Крале и Кралици, които са заявявали, че са определени от Бог или че всъщност са богове, и така се е родило правото на наследяването. Покрай църквата ви е била отнета свободата на избора и оттогава рядко сте имали истинско Правителство на народа. Властта все повече е била присвоявана от онези, които контролират почти всеки аспект от живота ви и са господствали силата и парите. Това ви връща обратно при Илюминатите и заможните банкови фамилии, създали система, която ви лишава от суверенитета ви и от дадените ви от Бог права да живеете в мир и щастие. В резултат на това вашата реалност се нуждае ужасно много от промяна и то не само поради проблемите, създадени умишлено от Илюминатите.

Както беше обещано, в разпоредбите на NESARA /Национален Акт за Икономическа Стабилизация и Възстановяване/ са включени буквално всички стъпки, необходими за обръщане на установената система, която е задържала развитието ви. Те са много важни и показват посоката, в която Човечеството трябва да има напредък. Промените, в които участваме, чакат възможност да бъдат въведени и скоро ще станат част от вашата нова реалност. Отчасти вие сте я създали като сте показали намерението си за проявяване на промените за доброто на всички. Това наистина е ключът и има подкрепата на Духовната Йерархия и Бог, и е знамето, което Сен Жермен е носил за вас. Сегашният период от време е бил предвиден преди хилядолетия, но въпреки това вие все още имате свободната воля да определите как ще се развие. Светлината никога не е била далеч и се бори с тъмните сили за надмощие. Но тъй като се подхлъзнахте към ниските вибрации, вие забравихте кои сте и станахте жертва.

Сега вие сте смели и знаете къде отивате, а страхът е заменен със знанието, че сте в безопасност в Светлината. Тя е вашият щит, меч и броня, и не може да бъде нападната от тъмните енергии. Вие, които сте от Светлина, сте Рицарите в Броня, които са пристигнали на Земята, за да победят в последната битка и ние ви казваме, че тя вече е спечелена. Силата е с вас и Светлината сега е толкова добре установена на Земята, че не може да бъде загасена. Всъщност тя продължава да нараства експоненциално и разкрива пътя към Издигането, така че всички да го видят. Все повече души се пробуждат за истинската си същност, със знанието за 2012 г. и нейното значение. Както винаги, изборът е ваш за това дали ще приемете тази уникална възможност да се издигнете.

Нашата мисия е не само да ви помогнем в пробуждането, но да гарантираме, че тъмните сили не могат да се намесват в еволюцията ви. Когато сте приемали тяхната власт, това е бил вашият свободен избор и не е било наша работа да се намесваме. Въпреки това много от вас изразиха намерението си да продължат напред към Светлината и заради това решение ние ще ви закриляме. Да бъдете от Светлина е състояние, за което вие работите и всеки негов аспект е обгърнат от Любов и способността ви да я изразявате във всичко, което правите. Става въпрос да бъдете нежни, състрадателни, любезни, внимателни и най-важното – да не осъждате. Това идва от разбирането, че източникът на всичко живо е в Създателя и затова вие Всички сте Едно. Това, което правите на Един, правите на Всички и това е изразено в поговорката, че „никой Човек не е Остров”. Каквото и да правите, се отразява на всичко останало и създава енергийни нива, които могат да повлияят силно на други души.

Ние не идваме при вас, за да проповядваме, но на Земята са създадени условия, които трябва да бъдат променени, ако искате да се подготвите за Издигането. Толкова много от вас търсят напътствия и това е, което ние ви даваме, но вие трябва да откриете какво удовлетворява вашето търсене на истината и това със сигурност ще се промени с разширяване на съзнанието ви. Затова пътят на друга душа не е задължително да бъде и за вас, но вие няма да се затрудните да намерите своя. Ако чувството е правилно, то ще ви послужи в съответния момент, но не попадайте в капана на това да станете твърде строги във вярванията си и оставете пространство за промяна. Ще откриете, че знанието и разбирането са много по-обширни, отколкото бихте могли да повярвате докато все още сте в по-ниските вибрации. Вземете предвид факта, че ще мине дълго време преди да можете да знаете всичко.

Може да попитате къде се намираме ние по отношение на еволюцията и ще ви отговорим, че като цивилизации членки на Галактическата Федерация, вече сме се издигнали. Ние продължаваме да се развиваме и ще бъде така докато станем Едно с Източника на Всичко, Което Е. Независимо кой сте или как гледате на живота, или какви са вярванията ви, вие ще продължавате да се развивате чрез преживяванията, които всеки живот ви осигурява. Може да вървите във всички посоки в различни моменти, но фактът е, че нетният резултат ще бъде да напредвате към Светлината. Може да изберете да останете в сегашното си измерение и това не означава, че не се развивате. Вие можете да се завърнете до всяко ниво, което пожелаете, в интерес на добиването на опита, от който се нуждаете. Това обикновено не е решение, което вземате сами и вашите учители и Водачи ще ви помогнат да го направите.

В действителност животът е съвсем подреден, тъй като всеки има своя собствен план, но той все пак си взаимодейства с цялото. Законите на Вселената се прилагат за всеки от вас и вие сте повлияни много от Закона за Привличането. Може да не го използвате съзнателно, но ако го правите, това може да бъде много полезно. Причината и Следствието са истински и затова вие поемате отговорност за всичките си действия. Вие сте също така отговорни за своите мисли и думи, които носят енергия в съответствие с това, което възнамерявате. Бъдете внимателни, Мили Мои, и мислете преди да действате, и просто проверете дали не сте на път да нараните някоя душа по какъвто и да е начин. Звучи доста трудно да можете да се владеете, тъй като сте склонни първо да действате без да мислите, но вие можете, ако се съсредоточите върху това. Живейте от сърцето и любовта ще съпътства всичко, което правите и казвате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и през времето, което имахме заедно, се случиха много неща между нас. Ние следяхме нивата на вашето съзнание докато те се разширяваха, като същевременно ви помагахме в духовното разбиране. В резултат на това сега сме много по-близки, което прави предстоящата ни задача толкова по-лесна.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.