Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 16, 2012

СаЛуСа, July 16, 2012

Нашите съюзници са смели и вие виждате повече доказателства за работата им, че изважда истината и задейства дългоочаквания план за изчистване на Тъмните сили. Това ще продължи и ще става все по-широко разпространено и ни разкрива кои сред вас са все още под тяхно влияние. Именно страхът и облагите са това, което държи другите под техен контрол, а ние сме с намерение за промяна на такива ситуации. Както вие също виждате, политическите партии от цял свят разкриват истинските си цветове с малко състрадание или действия, за да се справят с тежкия товар, паднал върху хората в резултат на престъпна дейност в банките. Ние ще въведем опрощаване на дълга, тъй като определено това е единственият начин да се даде възможност на всяка държава, а онези хора, които са най-зле повлияни, да се възстановят и да започнат наново. Това ще дойде с новите технологии и други нововъведения, които ще ви установят здраво в Новата Епоха.

Интернет продължава да е най-добрият ви източник на информация, но хората все още са обхванати от дезинформационни сайтове. Скъпи мои, ако информацията, която те дават, не звучи истинно, отминете я, а също така, ако тя се застъпва за употреба на насилие, със сигурност не е от Светлина. Придържайте се към това, което сте намерили за надеждно и добре изпитано и изпробвано. С времето вие няма да имате нужда да разчитате толкова на Интернет, както сега, тъй като не след дълго ние ще можем да ви даваме нашите собствени предавания. Всичко е готово за такъв напредък и както обикновено е въпрос на време. Участието ви в тези въпроси е важно, но при необходимост, ние бихме продължили напред сами, тъй като промените скоро трябва да започнат както е планирано. Въпреки това, каквато и ситуация да излезе, за нас не представлява истински проблем, тъй като позволяваме всички възможности.

Въпросите, които сега са изразени чрез религията, ще се нуждаят от пълна преоценка, ако изобщо ще напредвате. От една страна вие не се нуждаете непременно от учители, тъй като цялото знание е вътре, но поради това, че не ви е дадена истината, това вътрешно знание ще ви помогне да се насочите по правилния път. Както се оказва, вие не стигате до никъде и все още сте обвързани с неточности и абсолютни лъжи. Има много достойни и любящи души в църквите и истинският им потенциал няма да бъде разкрит докато не разчупят религиозните канони. Вашето време и енергия ще са по-добре използвани като увеличавате собственото си разбиране. Не казваме това, за да направим извода, че всички религиозни учения са безполезни, но те са объркващи и подвеждащи в сравнение с истината. Вие имате свободна воля да избирате и ще зависи от вас да решите как да процедира бъдещото ви развитие.

Ние идваме при вас по много причини и подчертано ви информиаме, че всички сме Едно. Ние може да сме от напълно различни цивилизации и в някои отношения да ви изглеждаме различни, но като вас, ние изпитваме живот, както вие правите за вашата духовна еволюция. На по-високо ниво въобще няма разлика, тъй като ние идваме от същия Източник, но просто сме избрали да следваме различни пътища. Като мен - Сирианец, мнозина от членовете Галактическата Федерация на Светлината, директно са свързани с вас, тъй като вие дойдохте на Земята от техните цивилизации, за да служите. Ще откриете, че”служба на другите” са ключови думи, веднъж след като се придвижите от дуалността в по-висшите измерения. Ние сме Едно във всичко, което правим, не просто милионите и милиони души във Вселената, но целия живот, включително планетите, тъй като те също имат високо ниво на съзнание. Не случайно вие говорите за Земята като за Майка Земя и когато разберете ролята и, отдайте и дължимото уважение и благодарност за това, което тя прави за вас.

Има много теми, които до сега не са били напълно обяснени, тъй като трябва да има подходящо време, когато нивото ви на съзнание е готово да получи напреднало знание. Няма да е добре да претоварваме мозъка ви с материал, който бе твърде напред от сегашното ви разбиране. До сега духовната еволюция вървя бавно и ви позволи да я интегрирате чрез личен опит във вашето разбиране. Тези процеси обаче бяха ускорени, за да се ускори напредъка ви към Издигането. Това е, защото има такива сред вас, които се придвижиха напред и са готови да отидат много по-напред.

Дуалността в някои отношения отдели житото от плявата, а ние нямаме предвид това в пренебрежителния смисъл, но има голяма пропаст между онези, които напреднаха сами и онези, които не са. Определено дойде времето за Издигане на онези, които са готови и повече не трябва да бъдат задържани. Наличието на намерение за издигане е началото, но това трябва да продължи с разширяване на съзнанието. По този начин вашите вибрации са извисени и докато погледа ви е фокусиран върху донасяне на повече Светлина към себе си, със сигурност сте човек, който се издига. Тази възможност беше отворена за всяка душа и не е позор, ако още не сте достигнали тази точка. Няма ограничение на времето, което използвате, за да се подготвите и няма да се очаква, че всички биха достигнали заедно същото ниво. Ето тук идва свободната ви воля, въпреки че вие естествено сте насърчавани да издигате вибрациите си при всяка възможност. Като група вашите опити не са пълни докато не се е върнала и последната душа.

Сега няма начин да знаете какво чудесно постижение направихте в преодоляването на вниманието на тъмните сили. Те опитаха всеки номер от книгата, за да предотвратят издигането ви и извисяването ни отново в Светлината. И било истина да се каже, че нещата бяха натрупани срещу вас, но това беше целенасочено и се знаеше, че ще е трудно. Въпреки това, също се осъзнаваше, че ако вие спечелите битката, печалбите ви ще са огромни. Това, Скъпи мои е мястото, където сте сега и постигнахте прекрасно разширяване на съзнанието, което ще остане с вас. Не всички възнесени Същества са поели същия забележителен път, който вие избрахте. Сега виждате ли защо във вашата Вселена на вас се гледа като на много специални души. Не е егоистично да се приеме подобно ласкателство, тъй като вие имате право да си дадете поздравление за вашите постижения.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и бих потвърдил, че малко по малко събитията се разгръщат и все пак набират скорост и ще продължат да ескалират докато инерцията се окаже неудържима. Ние ви изпращаме любовта си, Скъпи приятели и сътрудници, защото това е, което сте.


Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.