Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 13, 2012

СаЛуСа, July 13, 2012

Както виждате, има забавяния, но много повече неща се случват по целия свят. Цялостният ни поглед и знание показват, че крайните времена настъпват добре. Огромните ресурси, които ще са използвани, ще гарантират успех, както е планирано, и с доклади от няколко надеждни източници скоро ще сте наясно кога ще се разпространят широко арестите. Това ще е първата голяма стъпка към изчистването на пътя, за да се случи всичко останало. Основният момент е, че това започна и изведнъж ще се разрасне в действие от широк мащаб. То ще има такова въздействие, че по никакъв начин няма да може да се пази в тайна от онези, които скриват истинските новини.

Това, което е окуражаващо и своевременно, е, че ден след ден много повече хора започват да се съмняват в действията на тези, които отговарят. Те разкриват лъжите и дезинформацията и започват да си задават въпроси по отношение на това какво се е случило в миналото. Това ни радва, тъй като е разхлабване на контрола, който заговорниците са наложили върху вас, както и на властта, която те са упражнявали върху вас. Това, от което те се страхуват, е силата на хората, а тя набира инерция, тъй като се формират групи, които наистина имат известно влияние. Най-полезен метод да направите желанията си известни е чрез петициите, които сега се разпространяват. Нека гласовете ви да бъдат чути, а за онези, към които се обръщате да отстранят проблемите, става все по-трудно и все по-трудно. Само за няколко години позицията ви се промени и везните на правосъдието се накланят във ваша полза.

Приемливи са каквито и да е мирни средства, за да привлечете вниманието на вашите лидери, но моля, избягвайте лудите глави да вземат превес и се пазете от провокатори, които са на вън, за да причинят проблеми във вашите редици. Поради различни причини има хора, които са срещу промените и в някои случаи това е страхът от нашето пристигане. С времето ние ще се надяваме да сме показали на всички, че намеренията ни са чисти, а ние взимаме присърце вашия интерес. Така или иначе, ще бъдат направени разпоредби за всички души и те в крайна сметка ще се намерят напредващи към правилното ниво. Имайте предвид, че сегашната ви Земя също се издига и единствено душите, които са готови, могат да вървят с нея. За всички други бъдещето им е също гарантирано и нито една душа няма да бъде пренебрегната, тъй като всички те имат свое място във Вселената.

Сега вие сте в последните няколко месеца преди големия ден и разбираемо някои се питат дали да планират бъдещето след него. Те се питат за неща като инвестиции или притежания на собственост и основно за недостига и в много случаи бедността. Сега ние ви молим да приемате нещата ден за ден, тъй като много скоро много проблеми, които сега ви тревожат, ще са разрешени чрез планираните промени. Изобилието и просперитета скоро ще отговорят на различните ви нужди и най-накрая вие ще имате всичко. Много неща ще последват след Издигането, но също така вашите най-належащи нужди ще бъдат разгледани колкото е възможно по-скоро. Ние сме напълно наясно какво трябва да направим, за да сте щастливи и спокойни като знаем, че сме упълномощени за това. Вие ще поемете своя дял от работата с нас, тъй като ние искаме вие да участвате с нас в съвместно усилие.

Всичко планирано е много близко до започване по начин, по който ще видите какво се случва и ще сте добре информирани. Ние знаем, че толкова много от вас така желаят да бъдат включени сега и в зависимост от това какви умения имате, със сигурност ще сте привлечени към други хора, които ще са включени, ако не е осъществен пряк контакт с вас. Като цяло ние се нуждаем от малко помощ, тъй като напредналите компютри, които използваме, могат да поемат най-трудните задачи. Обаче ще е хубаво да работим заедно, както ще направим за известно време, дори и след Издигането. Тъй като нашите взаимоотношения прогресират, вие разбира се ще сте напреднали и в крайна сметка ще сте в състояние да се справите с предстоящите задачи. Както до сега трябва да знаете, в реалността вие сте велики Същества по право и не след дълго вие ще се върнете към нивата, на които се радвахте преди.

В някои отношения вие водихте прости животи, докато бяхте на Земята, но предизвикателствата, пред които се изправихте, ускориха много еволюцията ви. Понякога може да е било трудно, но когато дойдохте като доброволци, вие знаехте, че можете да се справите с това. По всяко време помощта никога не е била далеч и ви е била давана в моментите, когато се нуждаехте от нея. Вашите Ангелски Водачи ви държаха за ръце, когато се изправяхте пред опасност и често се намесваха, за да ви спасят от смърт. Можете добре да откриете, че те са направили много повече за вас, отколкото знаете и все пак те не искат нищо в замяна и въпреки това са благодарни да получат вашата благодарност. Целта на вашите водачи е да ви пазят, когато сте застрашени, освен ако, разбира се, това не е част от кармичните ви опити. Те също така ще направят всичко по силите си, за да ви поддържат на пътя ви, за да изпълните жизнения си план. Така че сега те знаят много повече за вас, отколкото вие самите знаете.

Пред вас има за подновяване много обединявания с приятели, които не са били в сегашния ви живот, а в предишни животи. Помислете колко много души сте срещнали, с които сте станали добри приятели през стотици животи, някои от които много по-продължителни и по-близки от други. Даже някои, които се въплъщават с вас в същите семейства. Това допринася за опити на любов и за връзки, които никога не се развалят. След Издигането вие ще сте се преместили в по-високите измерения на хармония, където всички Същества са свързани взаимно в любящи енергии за постоянно. Няма причина да е противополжното, а животът е живот на пълно щастие.

Земята е най-красив свят, и все пак вие не сте я видели в нейното най-славно облекло и великолепие. Това ще дойде след като Майката Земя е приключила прочистването си и е в състояние да се върне към девственото си състояние. Когато за последен път изпитахте това, беше преди еони време с цивилизации, които са отминали отдавна. Така че, както често казвате, най–доброто все още предстои, а вие ще имате голямо участие в него. Ние чувстваме, че вие започвате да оценявате точно какъв важен момент е да си на Земята. Наистина, време да се радвате на освобождението си от целия мрак, който срещнахте.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация на Светлината аплодира вашето наближаване до крайните времена и знае, че сега вие имате силата и решимостта да ги видите и да заявите победата, която е ваша. Нашата Любов и възхищение върви завинаги с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.