Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 17, 2012

СаЛуСа, September 17, 2012

 

СаЛуСа – 17.09.2012г.

В рамките на цикъла на дуалността сте имали множество животи и когато погледнете назад, вероятно ще откриете, че те някои от тях са били най-изпитателните и трудните, които сте имали. Причината е, че вие преминахте през някои от най-ниските вибрации, които някога сте изпитвали. Това означаваше, че вие се чувствахте по-отдалечени от Източника, отколкото в който и да е предишен живот и сте живели предимно чрез инстинкта за оцеляване. Тези, които носят Светлина на Земята, имаха предизвикателството да я заземят и да помогнат за донасянето на баланс между тази Светлина и тъмните енергии. От време на време бяха достигани дълбините на мрака и сякаш Човек бе изгубил всяка надежда за възстановяване.

 

Въпреки това, онези по-висши Същества, отговарящи за плана за Човека, имаха други идеи и постепенно обърнаха течението, така че Светлината отбеляза напредък. Това беше наскоро и започна да става по-очевидно и придоби влияние. Въпреки постоянните борби между държавите, Светлината започваше да дава възможност на онези, които дойдоха на Земята да допринесат за силно необходимите промени. Сред хаоса и бедствията тя започна да пре-създава мрежите от Светлина около Земята, вследствие на които те станаха мощни точки Светлина, която се излъчва около Земята. Резултатът е, че се сформираха Светлинни групи, които бяха в състояние да просветят хората за истината и днес вие стоите на прага на пълно просветление.

 

Поглеждайки еони от време назад, беше ясно, че това време ще сигнализира края на цикъла на дуалността. То беше обещание, направено в най-ранни времена, когато вие за пръв път започнахте да се въплъщавате и ето защо вие винаги сте знаели интуитивно, че ще е така. Някои предишни цивилизации се самоунищожиха почти без следа, а вие, които сте на Земята днес, сте едни и същи души. Вие бяхте решени да гарантирате, че крайните времена ще доведат до вашето Издигане, а не до разрушение. Ето ви на прага на голямо извисяване, което беше постигнато чрез упорита работа и посвещение на Светлината и Любовта. Вие натрупахте огромен опит, който може да използвате, за да помогнете на други, които са изправени пред подобни предизвикателства на това, което сте преживели вие.

 

Животът е за учене на уроци чрез избраните ви опити, знаейки, че ще ги използвате чрез служба на Светлината. Целта е да се обединят душите, така че още веднъж те да станат част от Единството, от което всички са част. Въпреки това, Издигане значи разделяне на физически план, така че всяка душа да може да продължи по настоящия си път. Някои вече са в разширено състояние на съзнанието и на желания си път към Издигането, докато други не харесват тази мисъл, защото не са приключили с дуалността. Изборът, който всички вие направихте, е избор на свободната воля и следователно трябва да позволите на другите да продължат съответно. Наистина никой не е забравен и те до голяма степен ще се възползват от опита си до сега.

 

Еволюцията никога на свършва докато най-накрая се върнете към Източника и дори тогава са въвеждани нови цикли на опит. Това обаче не е в непосредствения ви кръгозор и имате да извървите дълъг път преди да го достигнете. Бог е създал безкрайно много Вселени и вие може да изберете да започнете напълно нов опит, ако искате това. Бъдещето, което ви очаква, е пълно с чудеса и вълнение и ще откриете вечни изражения на Светлината и нейните магически творчески сили. Животът на Земята има малко или никакво подобие на това, в което сте на път да се придвижите, но вие много лесно ще станете Галактическо Същество. Вие сте на път да се върнете в истинския си дом сред звездите и да се обедините отново с истинските ви семейства. Вашите Земни опити са нищо повече от екскурзия от дома ви в по-висшите измерения, към които ще се върнете много скоро.

 

Както често ви информираме, идват толкова много неща, които ще ви извисят до големи висоти. След като сте се възнесли, освен, ако поради някаква причина изберете да прекарате време в новото трето измерение, подготвено за онези, които няма да се възнесат, никога не ще трябва да се връщате към него. Вие приключихте с по-ниските вибрации и много души са в състояние да се предпазят от по-ниските енергии. Вие само трябва да поставите лента от бяла Светлина около вас като ваша защита. След като сте направили това, ще трябва да избягвате изразяване на всякакви негативни тонове в речта, тъй като е възможно те да разрушат защитата ви и да ви направят уязвими за тях. Най-добрият начин е да останете фокусирани върху всичко, което е от Светлина, а поддържането на Издигането пред погледа ви е един от начините за постигане на това.

 

Толкова много хора все още носят багаж, с който трябва да се справят и който ще продължи да се връща към тях, докато не е изчистен. Той ще дойде при вас като предизвикателни мисли, когато всъщност знаете, че сте извън това, което тези мисли ви подтикват да правите. Говорете с този „друг” човек, който продължава да ви напомня за тези неща и бъдете твърди и му кажете да си отиде, тъй като това повече не ви интересува. Вие сте изкушавани да видите дали сте преодолели който и да е проблем и ако го отказвате достатъчно често, той ще изчезне. Някои от вас имат да изчистят много карма и ето защо сте заети с провеждането на вашето изчистване. Разбира се, това може да включи други и често може да работите заедно, за да се справите с каквато и да е тя. Предишни връзки често обединяват отново хората заради самата цел да си помогнете взаимно да изчистите тази карма.

 

Разберете, че вие се съгласихте да извършите трудната работа по подготвянето ви за Издигане, но вие никога не сте без помощ. Действително всяка душа има своите помощници, дори и онези, които са отдадени на по-ниските енергии. Все пак всяка душа е от Светлината и никога не е пуста, тъй като всички имат възможността да работят за връщането си отново към Светлината. Помнете, че единствената причина да изпитвате и Светлината, и мрака, е, защото сте в дуалността и се опитахте да разберете как двете могат да помогнат за еволюцията ви. Естествено крайната цел е да сте в състояние да преодолявате енергиите на мрака чрез издигането си над тях. Много от вас сега се изправят и знаят, че са го постигнали, а мястото ви във възнесените реалности е осигурено.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам, че нашите нива на съзнание стават все повече в хармония, тъй като вие търсите истината и разширявате собствените си нива. Много повече от вас ще открият такъв напредък през оставащите седмици, тъй като безкраен прилив на Светлина продължава да се излъчва към Земята. С идващото подравняване на вашето Слънце и Великото Централно Слънце вие ще изпитате значително покачване на Светлината и ще сте наясно с това.Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод: Tauno


Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.