Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 19, 2012

СаЛуСа, November 19, 2012

Да се мисли, че след подготовката ви за Издигане в продължение на няколко години, това време вече е дошло. Изведнъж това, за което сте мечтали, е доближило достатъчно близо до вас, за да почувствате какво е да изпитвате по-висшите енергии. След като веднъж е преживяно, то не се забравя никога, тъй като е възторжено чувство на пълна радост и щастие, мир и доволство. Представете си да сте в това състояние на блаженство нормално всеки ден и да сте свободни от по-низшите емоции. Това е истинският ви начин на живот и ето защо онези от вас, които са готови, ще излязат от дуалността. Някои от вас винаги са чувствали, че нещо им липсва в живота им, а сега открихте какво е то.

Ние осъзнаваме, че тези промени пропълзяват и в хората, които все още нямат представа какво се случва. Те може все пак изведнъж да се събудят, тъй като енергиите предизвикват вътрешно разбъркване и ново ниво на съзнание. Въпросът е дали те са в състояние да отхвърлят по-низшите енергии, които в противен случай ще възпрепятстват напредъка им. За някои преходът изисква прекалено много, защото те са започнали да разчитат на тези ниски енергии в ежедневието си. Не е лесно да се предадат предимствата, придобити чрез извисяването ви и все пак те винаги ще се помнят. Думите понякога не са достатъчни, за да се опише животът, който е базиран на хармонията и баланса, които ви носят по-висшите енергии. Всичко е взаимно свързано от това, което вие наричате „любов”, която прониква в цялата Вселена и по своята същност е всичко, което съществува.

Малко по малко ние ви представихме какво ще е, когато вие заемете мястото си в по-висшите измерения. Това е напълно различно качество на живот, който е толкова по-добър от това, което сега изпитвате. Толкова различно, че вие ще се чудите как сте успели да оцелеете в такава ниска вибрация. Всичко това се дължи на вашата устойчивост и решимост да преодолеете пречките, пред които бяхте изправени. Проблемът беше, че бяхте водени да вярвате, че това, което изпитвате, беше съвършено нормален живот, а възможността да го подобрите ви беше отказана. Тъмните заговорници ви държаха в постоянно състояние на нужда и по този начин бяха в състояние да ви поддържат заробени и зависими от тях за всяко нещо. Въпреки това, с постоянно нарастващите ви нива на съзнание, вие се пробудихте за това как бяхте експлоатирани и се борихте за вашата свобода.

За сравнително кратко време спрямо това колко дълго сте били в дуалността, вие открихте гласа си и решимостта си да получите обратно суверенитета си. Естествено имахте огромната подкрепа от другата страна на завесата, но вие привлякохте тази помощ чрез позитивния си подход към предстоящата задача. Плюс факта, че планът за вашето извисяване беше вече на мястото си. По различно време толкова много цивилизации от Галактическата Федерация на Светлината ви идваха на помощ, особено в последните 100 години. Въпреки че бяхте предопределени да успеете, начинът, по който го направихте, зависеше изцяло от вас. Всъщност, вие се справихте толкова добре, че намалихте влиянието на това, което в противен случай би било много травматична година. Много предсказания пропаднаха в страни от пътя, защото вие извисихте вибрациите до точка, в която тези предсказания станаха ненужни. В година, в която би могло да има толкова много повече сеизмична активност, това въобще не е изключение.

Вие сте Галактически Същества в развитие и скоро ще живеете живота си като нас, с всеки комфорт, от който вероятно ще се нуждаете. Сега прекарвате толкова много време в пътуване и е чудо, ако свършите нещо. Това е важна област, с която ние вече сме оборудвани да се справим. Промените не могат да се случат за една нощ, но да сте мобилни е приоритет, за да изпитвате много по-лесен живот. Има видове напреднал транспорт, който ще покрива различните ви нужди, от ежедневните ви лични пътувания до кораби, които могат да напускат Земята към други планети. Най-накрая вие ще имате компютъризирана система, която работи напълно автоматично и без шофьор за вашите наземни пътувания. Няма нужда да се казва, че те ще са напълно екологично чисти и ще работят с безплатна енергия.

Много безплатни енергийни иновации вече съществуват на Земята, но развитието им беше възпрепятствано, за да се подкрепят и поддържат Корпорациите, които биха били засегнати от тези иновации. Въпреки това, не може да спрете напредъка дълго време и бързо ще бъдете придвижени в Новата Епоха. Ще откриете, че постепенно ще имате толкова много повече време за себе си, за развлекателни занимания и други интереси. Работата, такава, каквото сега я познавате, няма да е толкова трудна и толкова много неща ще работят с малко човешка сила, поради високите технологии. Забавленията ще са доста различни и повече няма да се фокусират върху игри или филми, които прославят войната и подобни негативни действия. По-високите измерения не са място за нищо, което има ниска вибрация.

Ще имате много вълнение и задоволство при проучването на Слънчевата ви Система и научаването на повече за вашата Земя. Да се движите назад и напред във времето също ще е много интересно, особено за онези, които обичат историята и археологията. Всяко пътуване навън във Вселената ще е приключение, така че няма да ви липсват възможности да разширите знанието си. Духовният ви растеж няма да бъде пренебрегнат, но ще е много по-бавен в сравнение със сега, когато все още сте в дуалността. Според нас вие сте Бойци от Светлина, които спечелиха голяма победа над тъмните сили след придобиване на по-ранните ви неприятни опити с гибелта на Лемурия и Атлантис. Уроците бяха научени добре в ситуации, в които имаше да се понесат много изпитания и трудности. Всичко това свърши сега и Майката Земя се подготвя да се издигне с вас, така че да изпитате чудесната нова Земя, която ще бъде тя.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм само един от многото, които отблизо следяха напредъка ви в продължение на много, много години. Сега вие сте толкова близо до Издигането, че ние също сме доста развълнувани. Търпението ви беше чудесно въпреки закъсненията и сте почти в края на дългото си чакане. Ние ви обичаме заради това, което сте, като Божествени Същества, изразяващи истинската си същност чрез вашата Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!


mike21-11-12.html