Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 21, 2012

СаЛуСа, November 21, 2012

Вие имате поговорка „ времето не чака никой” и е така, тъй като онези, които все още спят, си оставят много неща, които да разберат. Това започва с тези, които не вярват, че има Бог и все пак обвиняват Бог за това, което се случва по света. Бихме искали те да могат да разберат, че на всеки е дадена свободна воля и с нея вие създадохте точно това, което преживявате. Би било лесно за нас да се намесим, но така ние бихме ви отнели възможността да разберете до какво са довели действията ви. Мнозина все още говорят за търсене на правосъдие, както го наричат, като атакуват и унищожават друга група. Те изглежда не знаят или умишлено гледат към гнева и омразата, които причинява това. Колко войни са нужни на Човека, за да осъзнае, че те не са продуктивни в постигането на мир или постигането на трайно уреждане на спора. Сякаш никога няма да бъде научен урокът, че мирът идва с приемането, че всички вие сте Едно и живеете в хармония и любов към целия живот.

С тъга наблюдаваме вашата Земя в смут и объркване. И все пак също виждаме Светлината да искри от толкова много места, формирайки мрежа от Светлина по цялата Земя. Това е вашата гаранция, че ще се издигнете от по-ниските енергии и че старата парадигма ще продължи да се срива. Тя повече няма място в живота ви и тъй като крайното време наближава бързо, тя трябва да отстъпи на новата парадигма. Новата парадигма обещава всичко, за което някога вероятно сте мечтали и даже повече от това. Галактическата Федерация на Светлината е тук, за да гарантира, че повече няма да страдате от намеса в плановете ви за Издигане и че безопасно ще влезете в Новата Епоха. В този процес промените, които сте очаквали, ще се материализират, но позволете възможност за забавяне, тъй като целият план е изключително сложен. Той включва хиляди и хиляди хора и трябва да се приложи в „точното време”. Може да гледате към Обама за спусъка, който ще задвижи топчето, а то ще набере скорост много бързо.

Доволни сме да видим, че Служители на Светлината приемат предизвикателството ни да говорят за знанията си и разбирането си за това, което ще се случи. Със сигурност много хора проявяват интерес спрямо чувството си, че се случва нещо странно. Това е възможност да засеете още повече семена на информация, която ще им помогне да се събудят за истината. Надяваме се, мнозина ще започнат да виждат картината, която се формира, която им указва целта на това, което се случва. Най-голямото ни желание е колкото може повече хора да са наясно с възможността, която им предоставя Издигането. Това не е религиозно събитие, а събитие, което идва в края на цикъл, какъвто вие изпитвате сега. Промените са Вселенски по обхват и не се ограничават само до Земята. За Човечеството това е чудесна възможност да напуснат по-ниските вибрации и да навлязат в по-високите и да оставят дуалността зад себе си. Трябва да попитаме, наистина ли искате още веднъж да прекарате много животи, учейки уроците, които те носят или по-скоро бихте живели в радост и бихте имали мирно съществуване?

Скъпи мои, Новата Земя скоро ще понесе напред всички, които избраха да се издигнат. С това ще дойдат по-висшите вибрации, позволяващи ви да упражнявате новооткритите си сили да създавате. Любовта и мирът навсякъде около вас не ще могат да се опишат с думи и наистина ще бъде Рай на Земята. Скокът от една Епоха в друга приятно ще ви изненада, защото красотата и не ще може да се сравни с нищо, което сте изпитали досега. Животът ще стане толкова лесен и просторен без многото ограничения, които сега имате на Земята. Най-голямата промяна ще е свободата, която ще имате като възнесено Същество. Тя идва с научаването ви да поемате своята отговорност към всички други форми на живот, които ще уважавате и за които ще се грижите. Доверието е също нещо, което, с което не сте свикнали и ще откриете, че е толкова сърдечно да знаете, че в по-висшите вибрации никое Същество няма да ви навреди или да е нечестно. Това е ниво, на което само истината съществува и нищо по-малко от истината няма място в него.

Преживяхте дълго пътуване, за да достигнете до този момент, а целта винаги би била дали можехте да извисите личните си вибрации и да сте готови да се издигнете. Вече много от вас изпитват ново ниво на съзнание и то ще расте още повече още по-бързо. Също така Светлината ви се разширява, така че докосва повече хора, като достига по-далече и вие помагате за събуждането на онези, които започват да се раздвижват. Дали чрез жизнения си план или по друг начин, всяка душа ще получи помощ, за да и се помогне в разбирането, че настъпва голяма възможност да се издигне. Вашите учители говориха за това преди еони от време и сега това е тук. Като групова душа вие не сте завършени докато всяка отделна душа не се издигне.

Моля имайте предвид, че всяка душа е избрала собствения си път на завършване на опита си в този цикъл на дуалност. Не може да знаете какво ги е подтикнало да търсят определен тип опит дори ако за вас той е неприятен. Това са времена, когато трябва да изчистите всяка остатъчна карма и за много души това означаваше много трудно и изпитателно време. Обикновено можете да продължите с ваша собствена скорост, но с Издигането, което предстои няма много време. Разбира се може да промените жизнения си план, но той може да изглежда зле замислен, ако ви отказва възможността да се издигнете. Въпреки това, властва свободната воля и крайният избор е ваш. В същност вие бяхте задържани и оставени да вярвате, че нямате такива избори и че решенията се взимат вместо вас. Сега вие осъзнавате, че това не е вярно и че имате силата да създавате собственото си бъдеще. В действителност вие не сте зависими от никого и нямате нужда да следвате техните съвети или инструкции. Те може и да са полезни, но само вие знаете истинските си нужди. Бъдете честни със себе си и следвайте интуицията си, която няма да ви заблуди.

Толкова много чудесни възможности ви очакват, които ще ви придвижат в Златната Епоха. Съвършенството на всичко ще ви смае, а енергиите ще ви прегърнат и ще почувствате Единството на целия живот. Можете ли да си представите да сте в състояние да говорите с Бог, да, Бог не е недостъпен, просто вие сте били учени, че трябва да имате посредник, за да говорите с Него. Бог има връзка с всяка душа и как би могло да бъде друго, когато всички вие всъщност сте Божии Искри.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви насърчавам да сте свободомислещи, за да ускорите еволюцията си. Оставям ви с нашите благословии за вашето бъдеще.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!