Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 20, 2012

СаЛуСа, February 20, 2012

От ден на ден във вашия свят бързо се променят обстоятелства. Може би фактите не са лесно достъпни за вас, но тъй като изчистването на тъмните сили продължава, вие ще научите повече за това. Нашите съюзници с наша подкрепа напредват много добре и нищо няма да попречи на крайния успех. Например, въпреки че бяха направени много опити за се започне Трета Световна Война, с тези опити сме се справили и както ви обещахме, няма да има друга война. Това послание намира път към онези, които са подпалвачи на война, и те осъзнават, че ние сме толкова добри, както и думата ни. Налице са редица фалшиви сигнални инциденти, които са контролирани от нас, за да се предотврати вероятността от голяма конфронтация. Някои са твърде големи, за да бъдат напълно потулени и изтичат някои детайли. Бъдете наблюдателни и без съмнение ще дочуете някои необичайни доклади.

Очевидно ние нямаме желание да участваме в битки с тъмните сили, но сме упълномощени да действаме от ваше име, за да ви защитим. Вие посочихте желанието си да навлезете в нова епоха, където повече няма война, и призива си за световен мир. Това ще бъде гарантирано и подсилено, ако е необходимо, докато онези, които са отговорни за такива отвратителни действия като война повече не са в състояние да упражняват такава власт. Божествен Декрет е, че вашият цикъл на дуалността свършва с напълно ликвидиране на войната и твърдо установяване на мир. Вашите права са били отнемани толкова дълго време и се достигна момента те да бъдат напълно възстановени. Старата парадигма вече не функционира и няма да привлича повече енергия, която да я поддържа повече. Започна новият ден, който ще разцъфне в своето великолепие с Издигането.

Скъпи мои, в светлината на това, което ви казахме за установяването на мира, моля ви не се оставяйте да сте хванати в страх в резултат на проблемите в Близкия Изток. Ще има внезапен край на всички конфронтации, а онези, които участват в тях, ще видят събитие, което дава възможност за мир навсякъде. Повече няма място за ядрени оръжия, а те вече са заделени за унищожаване. Посланието най-сетне бързо потвърждава, че тези оръжия няма да бъдат допуснати за използване при каквито и да било обстоятелства. Правителствата ви научиха за нас и за забраната на такива устройства от много години и най-накрая осъзнават, че ние имаме предвид точно това, което казваме.

Ние сме тук, за да гарантираме, че Светлината е поддържана по всички възможни начини, без намеса в избора на свободната воля на Човечеството. Галактическата Федерация са мирните пазители на Вселената и където ни откриете, ще намерите Светлината в действие. Нищо не убягва от погледа ни и няма скривалища, които Илюминатите и техните слуги могат да използват, за да избегнат съдбата си. На тях им беше предложен изход, ако подадат оставка, но това не означава, че те могат да се отърват от престъпленията си срещу Човечеството. Има далеч по-мощни сили от нас, които участват в гарантирането, че правосъдието се осъществява.

Галактическата Федерация никога не е била по-активна, отколкото сега, тъй като хаоса и срива на старите начини включват значително изчистване на енергии, които са били присъстващи в продължение на векове. Те нямат място в по-висшите вибрации, които придружават Издигането и действително поради тази причина те не могат да се наложат върху него. Законите на Вселената са свещени и се прилагат всички чрез нея, а ние сме онези, които ще уверим, че те работят. Ето защо по отношение на Издигането никои души няма да могат да продължат с него, докато вибрациите им не са съвместими с това. Все още изборът е ваш, но вие трябва да сте достигнали определено ниво на вибрация, за да се издигнете. Всички души ще са научили за това преди да дойдат във въплъщение, а някои от тях нямат желание да се издигнат, но искат да прибавят този период от дуалността към своя опит.

Вие сте на прага да преживеете вълнуващ период, който ще види излизане от цикъла на дуалността и той всъщност няма да започне, докато на вас ви се позволи да живеете в мир и без страх. Вие ще се освободите и с изобилие и други дължими ви предимства, ще почувствате велика вълна на радост и щастие, понесла се по Земята. Ние открито ще бъдем с вас и ще участваме във вашите празненства, защото това за вас ще бъде историческо събитие. Можем да чуем голяма въздишка на облекчение, която преминава по целия свят, тъй като се радвате на ниво свобода, несравнима с нищо, което сте преживявали през еони от време. Продължете с ежедневните си пътувания с такива мисли в ума и знайте, че няма дълго да ви се наложи да понасяте сегашния хаос.

Ще научавате по-често, че онези, виновни за престъпления срещу вас, са принудени да подадат оставка. Корупцията и подкупите са ендемични в политиката и големия бизнес, но това ще се промени, тъй като с времето само онези, на които може да се вярва и са честни, ще оцелеят в прочистването. Сега се полагат основите за изкореняването на онези, които са работили единствено за доброто на себе си. В бъдещето ще има само души от Светлина, които ще ви представляват и ще се грижат за интересите ви. Такива отговорности трябва да бъдат разглеждани като привилегия и чест, а вие действително имате хора сред вас, които с удоволствие биха ви служили по този начин.

Всички вие прекарахте толкова много животи на Земята, за да достигнете сегашното си ниво на еволюция. Богат човек или беден човек, вие преживяхте всички видове предизвикателства, а днес вие сте много по-мъдри и осъзнати, отколкото тогава, когато за пръв път навлязохте в по-ниските измерения. Ето защо толкова много от вас са готови да се издигнат, понеже дуалността няма повече на какво да ви научи, въпреки че опитът ще ви служи добре в бъдеще. Така че дори и ако преминавате през времена на изпитания сега, това може да се окаже, че е последният път, когато уроците на дуалността са поставени пред вас. Дори ако сте сравнително млади, вие, независимо от това сте имали основателни причини да преживеете крайните времена.

Какъв би бил смисълът на живота, ако не бе установена ясна цел в него. Със сигурност без него би имало хаос и безредици и не би имало реална цел, към която да се стремите. Като се има предвид, че той тече покрай божествено предопределен път, който ще издигне Човечеството чрез даване на възможност на всяка душа да се издигне. Така че сред хаоса планът за вашата еволюция е почти завършен, за да се сложи край на този етап от него. След това вие ще навлезете в друг цикъл от по-висока вибрация с целта да отидете още по-високо.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен, че на нас заедно с другите ни е дадена възможността да ви придружим по пътя ви към дома.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.