Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 22, 2012

СаЛуСа, February 22, 2012

Вие хората постигнахте привидно невъзможното чрез обръщане на съдбата на Илюминатите. Вие направихте това чрез фокусиране върху Светлината и превръщането и в голяма мрежа от Светлина, която сега обгражда Земята. Никога вече те не ще имат негативните енергии, за да се хранят, които им позволиха да стигнат близо до превземането на света. Навсякъде, където съществуват по-ниските енергии, те са трансмутирани и им се отнема възможността да налагат волята си над вашата. Вие говорихте силно и изискахте полезни промени, които сега се случват и така те ще продължат докато онези от Светлина поемат пълното управление. Въпреки че прочистването едва сега започна, вие ще бъдете поздравени за вашата непреклонна подкрепа и скоро ще видите някои конкретни доказателства за вашия успех.

Всеки един от вас е прекарал много животи, работейки за тази последна година от цикъла на дуалността. Има някои, които е най-добре да бъдат забравени и все пак те бяха част от плана за вашето завръщане в Светлината. Във всички времена Бог присъстваше, а Божествената гаранция, че силата на Светлината ще преодолее мрака, ви преведе през най-тъмния период в историята на Човечеството. На моменти можеше да се чувства, че Бог ви е изоставил, но това беше, защото вие изгубихте контакт с Източника. Раздялата беше като истинско преживяване и въпреки това в нито един момент вие не бихте могли да сте наистина разделени. Вие и Бог сте Едно и вие и всичко живо сте Едно и не може да бъде другояче. Когато се издигате вие ставате повече от Светлина, а с Издигането ще отхвърлите тежестта на физическото тяло. Да бъдеш свободен е доста вълнуващо преживяване и вие буквално ще бъдете преродени.

Ние ви молим, Служители на Светлината, да се изправите и съзнателно да разпрострете Светлината си където и да отидете, така че, когато попаднете на смущение, можете да приложите изцеление просто като сте там. Бъдете сигурни, че вашето присъствие е извисяващо за другите и може да забележите, че особено малките деца могат да го усетят. Те често реагират по начин, който потвърждава тяхната осведоменост. Вашата енергия е от целебно естество и без съмнение някои от вас са редовни лечители в служба на другите.

С внимателно слушане, много от вас са наясно, че банковото съсловие отговарят за корумпираните си финансови сделки. Това е началото на много по-строги действия, които в края на краищата ще отстранят тумора, който те донесоха във вашето общество. В опитите си да контролират световното богатство, те несъзнателно допринесоха за собствената си гибел. Това също доведе политически личности, които се възползваха от техните престъпления, а те също ще бъдат отстранени. Не се съмнявайте, че те ще платят цената за това, което са направили и предстоящите правителствени промени ще гарантират, че бъдещите ви представители са над такива деяния и са верни и честни.

Докато не научите как сте били манипулирани и използвани от тъмните сили, вие ще имате малка представа колко далеч са достигнали пипалата им. Дори някои съдии, които може да сте мислили, че стоят отвъд подкупите и корупцията, са замесени. Никой няма да избяга, тъй като ние знаем точно кой е виновен и имаме всички доказателства, които ще ги изобличат. Вашите общества ще са почистени и ще започнат отново с хора, на които знаете, че можете да се доверите. Те ще са отговорни за прилагането на новите закони и за възраждането на Конституцията, която отстоява вашите права. Вие ще бъдете освободени от многото несправедливи закони, които въведоха тъмните сили, а хора, които са били нечестно хвърлени в затвора, ще бъдат освободени. Звучи сякаш ще е нужно много време, за да се приложи всичко това, но вие ще се изненадате на това колко бързо ще се придвижат въпросите. Ние приближаваме повече до това време, когато това ще започне по такъв начин, че вие ще знаете със сигурност какво се случва.

Галактическата Федерация е имала много опит в помагането на цивилизации да преминат през Издигането, въпреки че вашата е по-голямо предизвикателство. Никога преди и хората и Земята не са се издигали заедно, но има абсолютна увереност, че това ще се проведе успешно. Вие трябва да се чувствате доста доволни да сте тези, които са на Земята по такъв чудесен повод. Значимостта на всичко това няма да бъде пропиляна за никого, тъй като да имате такъв опит е доста уникално. Ние с нетърпение ще наблюдаваме целия процес, готови да посрещнем най-новите членове на Галактическото Общество.

Няма връщане назад, освен ако, разбира се, вие изберете да направите това, а някои души ще искат да задържат връзките си с онези, оставащи в по-ниското измерение, въпреки че може да са преминали. От тук нататък всичко е придобивка и непрекъснатото изливане на Светлина ще продължи да ви напътства още по-напред и по-нагоре. Благодарение на вашия опит вие ще сте търсени, за да помагате на онези, които все още са във вибрациите на третото измерение. Вашето място ще е подобно на нашето спрямо вас сега и ето как работи това, когато желаете да сте в услуга на другите. Бъдете сигурни, че никога няма скучен момент и помислете за размера на вашата Галактика и за милионите слънца и планети, гъмжащи от живот.

Мислете позитивно, докато преминавате през последните месеци на дуалността и не се грижете твърде много за съдбата на тъмните сили. Към тях ще се подходи с пълна справедливост и ще им бъде дадена всяка възможност да се реваншират и всяка помощ да намерят път обратно към Светлината. Знайте, че всяка душа ще свърши точно там, където е предназначено да бъде, което е на ниво, което ще позволи следващия етап от тяхната еволюция. Скъпи мои, това е, за което е всичко и то е еднакво за всички, дори и ако те не са наясно за това. Никой път не е извървян сам, а Създателят винаги изпраща Любовта и Светлината, която е млякото на живота.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и от нашите кораби ние гледаме към Земята и отблизо следим вашите подвизи, напътстваме ви и ви защитаваме, когато е необходимо. В настоящия момент вие започвате да чувате за нашите действия, извършени от ваше име. Ние имаме увеличаващи се пълномощия да се намесваме във всички опити да се започне Трета Световна Война и няма нужда да се страхувате от заплахите, които са изречени от тези, които имат такъв дневен ред. Мирът е призован от вас и мир е това, което ще получите, тъй като е време да се излезе от мрака на душите, които контролираха вас и вашата Земя толкова дълго време. Продължавайте и не се разсейвайте от страха, който някои от тъмните сили се опитват да генерират чрез желанието си да започнат друг конфликт. Това няма да бъде позволено при никакви обстоятелства. Бог да ви Благослови Всички.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.