Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 20, 2012

СаЛуСа, Aприл 20, 2012

Всичко продължава да се гради до точката, свързана с арестите, в която те повече не могат да бъдат пренебрегвани от медиите. Ние не само искаме тяхната подкрепа, но събитията да бъдат докладвани както действително са се случили и с правдоподобно обяснение. В крайна сметка ние ще осигурим наши собствени служби, за да гарантираме, че действията ни не са изопачавани, но междувременно ние приветстваме и благодарим на онези от Светлина, които са в челните редици на откровения чрез Интернет. Понякога докладите са някак спекулативни, което означава, че вие все пак трябва да сте проницателни, когато ги тълкувате. Като цяло те ще са надеждни, но вие все пак трябва да внимавате за преднамерена дезинформация.

Сега ние сме по-активни от всякога преди, що се отнася до вашата безопасност и благополучие. Тъй като много от нашата работа се извършва тайно, вие не можете да знаете до каква степен отиваме, но ние действително намаляме последиците от замърсяването независимо дали е по въздух или по море. Когато напълно сме спрели дейности, които причиняват замърсяване, тогава можем да се заловим за работа и да завършим проектите си по напълно отстраняване на ефектите от замърсяването. Ние търсим различни източници, за да планираме разкриване и подготвяме обществеността за осъществяването му. Шокът повече не може да се счита за последица от разкриването, тъй като гледки на наши кораби са били широко разпространявани от много години. Също така ние продължаваме да се показваме все по-често от всякога и дори над много по-гъсто населени райони.

Нивата на съзнанието продължават да растат, а това се очакваше с оглед на количеството от Светлина, която бе насочена към Земята в по-близките години. Тя докосва сърдечните струни на много хора, които забелязаха промените в себе си. Някои и се противопоставят и са ограничени в своя път, но когато излиза истината, свързана с целта на живота, ние очакваме мнозина да се отворят. Друг важен аспект е приемането, че животът продължава и няма такова нещо като смърт, що се отнася до душата. Това би трябвало да освободи хората, които живеят в страх от това и не разбират, че вие не сте просто вашето тяло.

Вие сте прекрасни духовни същества, които имат много повече потенциал, отколкото си представяте и когато се издигнете, вие ще сте на нивото, където можете да го изпробвате. Ще има малко ограничения върху свободата ви да пътувате, където желаете и можете да поемете почти всяко предизвикателство, което ще подпомогне духовната ви еволюция. Естествено, по-мъдри глави от вашата са на ваше разположение, а Майсторите ще ви дадат предимството на техния опит. Много от вас вече служат чрез един от тях и принадлежат на техните групи. Груповата работа е особеност на вашата служба към другите, когато достигнете по-висшите реалности. Дори на Земята вие без съмнение ще се съгласите, че намирате себе си привлечени към подобни души.

Ние от Галактическата Федерация също сме привлечени да работим заедно, а с различните си опити, груповата енергия е много мощна. Поради големия брой нови цивилизации, които се присъединяват към нас, можем да се наслаждаваме на изучаването на начина им на живот. Има също така споделяне на нови технологии и е удивително как се развиват различни идеи, като например многото видове кораби, които виждате в небесата си. Повярвайте ни, Скъпи мои, животът е далеч по-различен от скука и липса на вълнения, когато се издигнете. Всъщност, той е много удовлетворяващ и радостен и се живее с любов към многото форми на живот, които срещаме. Не е задължително вашето бъдеще да е с нас, но тъй като сте членове на нашата Федерация, можете да се присъедините към нас, ако това е желанието ви.

Ние искаме да видим нашите съюзници да съберат голяма решителност да изчистят веднъж за винаги всички тъмни сили, така че онези от вас, които служат на Светлината да могат да водят хората през последните дни на този цикъл. Бялото Братство дълго време организираше точните души да бъдат на Земята и да са готови за заемат постовете си и да гарантират законен завършек на дуалността, както я познавате. Тъмните сили не са единствените, които могат да се организират за максимален ефект, Светлината също дълго планира това време. Победата винаги е била за Светлината, но с предоставената ви свободна воля, бъдещето не винаги беше предсказуемо. Докато не настъпи Милениума, не беше ясно как бихте напреднали и въпреки че мракът се сгъсти, вие се издигнахте великолепно, за да продължите пътя на Светлината. Изглежда тъмните сили бяха поели контрола, но вие се изправихте срещу тях и срещу това преимущество излязохте победители. Остава само да се оправи бъркотията след като са отстранени Илюминатите и в това ние сме изцяло с вас.

Знаем, че с наближаващото Издигане някои родители изразяват загриженост за децата си и това е разбираемо. Позволетe ни да обясним, че те са като всяка друга душа сега, следващи жизнения си план. Те избраха с кого да са и те ще са знаели за бъдещето си, както и за вашето. Гледайте на тях като на души, които просто са се климатизирали към живот на Земята с толкова потенциал и може би повече от вашия. Определено през последните 30 години и повече много души бяха избрани да се присъединят към вас в това специално време, поради високо еволюиралото си състояние. Има нужда от тях да донесат тяхната Светлина и да помогнат за събуждането на други души, чиито нива на съзнанието се нуждаят от повишаване. Целият процес на Издигане изискваше армия от Служители на Светлината, за да го поставят на твърда основа.

В действителност няма нужда да се тревожите за никоя друга душа, независимо дали млада или стара и за мястото им в Издигането. Всички вие дойдохте на Земята, знаейки напълно какви ще бъдат предизвикателствата и какво би довело до вашите кармични уроци. Всички вие сте напълно екипирани да се справите с жизнения си план и имате много Водачи, които помагат да се гарантира, че всичко това работи успешно за вас. Дори приключенията на някои души с тъмните енергии ще са били известни предварително и това също е кармична ситуация. Опитът понякога идва много трудно, но ето как вие учите и напредвате духовно. Ако в този живот сте допуснали грешки, разпознайте грешките си и си простете и все още можете да стъпите на пътя на Издигането. Оставете грешките зад себе си и бъдете сигурни, че при същите обстоятелства вие не бихте ги направили отново.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам как пулсациите на вълнение пътуват по света с очакването вашите права да бъдат възстановени. Твърде дълго бяхте потискани от тъмните сили и това време свърши, тъй като техните средства за контрол над вас им бяха отнети. Любовта расте и навсякъде се чувства голямо чувство на облекчение.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.