Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 2, 2012

СаЛуСа, Aприл 2, 2012

Ние често ви казвахме, че няма нищо, което да не успеете да постигнете, а ние искаме да ви благодарим за това, че подкрепяте нашите съюзници, които се справиха изключително добре за толкова кратко време, като донесоха истината в публичното пространство. Вашето приемане на техните откровения и намерението да ги направите общоизвестни, разпространиха информацията на длъж и шир. Тя отвори очите на много хора, които нямаха никаква представа за съществуването на тайни операции от такъв голям мащаб. Истината трябва да бъде разпространена до възможно най-много хора, а това ще направи разкриването и нашето идване много по-лесно приемливо за тях. Страхът все още живее в умовете на някои хора и всичко, което може да намали шока от нашето съществуване, ще им помогне да продължат напред. Фактите за нашите връзки с вас повече не могат да се крият и ние сме нетърпеливи да се случи разкриването. То трябва да предшества нашето идване, което е планирано от дълго време.

Повечето от вас са наясно, че сред вас има сигнализиращи за корупция, които излязоха напред, за да разкрият какво се случва, що се отнася до военните и финансовите дела. Помощта им е важна, за да се гарантира, че докато медиите не бъдат освободени от ограниченията си и достоверно да докладват новините, вие да знаете, че ние сме много активни в подкрепата на нашите съюзници. Нашето присъствие и помощ ще гарантират, че всеки опит да се започне друга Световна Война, ще е неуспешен. Ние също така уверяваме, че тези, които са виновни, няма да избегнат правосъдието, що се отнася до арести за криминални деяния, включващи финансови въпроси. Обаче, ние ви молим да оставите тези въпроси на властите, а когато научите фактите, не позволявайте на гнева си да доведе до репресивни мерки. Всички на някакъв етап ще отговарят за действията си срещу хората. Най-добре е да използвате енергията си за разпространение на Светлината и за изпращане на Любов към всички онези, които се нуждаят от нея в този специален момент.

Още веднъж бихме искали да кажем, че всяка душа, която е на Земята сега, е там със специална цел дори ако в някои случаи това е изцяло да бъдат наблюдател. Всички ще се възползват от опита си, а мнозина избраха да се издигнат. С други думи, всички имат жизнен план, включително и онези, които сега не знаят или не разбират Издигането. Всъщност мнозина се инкарнираха, като знаеха, че няма да достигнат нивото на съзнание, необходимо, за да се издигнат. И все пак всички ще са придобили чрез опита си и особено онези, които остават за края на времето. Цялото придобито знание придвижва всяка душа напред, за да достигне собственото си време за Издигане. Дуалността е бърза писта към успеха, но често с цената на изпитването на дълбините на мрака. Винаги има изход от това и той ще се появи скоро след като на Светлината се отговори от великите Същества от Светлина.

Скъпи мои, цялата цел на живота ви е да еволюирате, а пътуването на душата ви накрая ще поеме всичко обратно към Източника на Всичко Което Е. Очевидно напредъка на душите, сравнени една с друга, може да се различава доста, в зависимост от това колко дълго време е прекарано в по-ниските измерения. Сега вие се придвижвате към по-високите измерения и веднъж, след като сте там, повече няма да сте обвързани с линейното време. Всичко ще е в „Сега” и вие ще се движите по ваша воля между миналото, настоящето и бъдещето. Въпреки това, към момента вие все още сте много ангажирани с времето, а ние сме наясно, че очевидното забавяне на стартирането на многобройните ни проекти ви притеснява. И все пак действително те напредват много добре, а ние сме на път да помогнем за осъществяването на някои основни арести на хора, които са на високи постове сред тъмните сили. Това ще е началото на продължително прочистване на онези във властта, така че властта и отговорността за вашето добруване да се предаде на други хора, които да се грижат за него. Бъдете сигурни, че ние знаем кой е от Светлина и никой няма да е в състояние да се промъкне през нашия контрол или да ни измами. Въпросите напредват и вие можете да очаквате много скоро някои изненадващи разкрития.

Сега е по-важно да останете твърди и решени да поддържате Светлината, която сега изобилства на Земята и ще продължи да е така, издигайки вибрациите. Нивата на съзнанието ви не могат да останат в застой и като резултат трябва да се повишат. Това вече трансмутира райони на мрак и ние откриваме, че достига сърцата на онези, които са били затворени. Тъй като вие бързо наближавате Издигането, така онези души, които не могат да абсорбират такива вибрации, ще трябва да напуснат Земята. Техният път е предопределен да ги отведе във времева линия, която позволява продължение на настоящите им опити. Там не става въпрос за избор, тъй като не можете да се издигнете, докато не сте вече от по-висока вибрация. Както вече споменахме, всички души вече ще са решили бъдещето си.

Ние от Галактическата Федерация сме готови да се срещнем с вас и действително в определени обстоятелства са осъществени контакти наскоро по много поводи. Някои биха изглеждали като случайни срещи, но други бяха целенасочено организирани, за да дадат на вашите лидери възможност да донесат мир на света. Много пъти предложихме да посредничим за мир за вас, но онези, които упражняват властта, предпочетоха да продължат с плана си за вашето поробване. Въпреки това, вие хората призовахте Бог, молейки за освобождение от вашите тъмни господари и на това се отговори по сигурен начин. В резултат на това вие сте изправени пред края на цикъла с Издигане, вместо рухване на вашата цивилизация. Перспективата от това да се издигнете с Майката Земя е уникално постижение, особено тъй като ще го направите докато сте във физическите си тела. Много други цивилизации са привлечени към вашата Земя поради това и то ще бъде спектакъл, който ще направи трайно впечатление. Ние от своя страна ще получим гледка от трибуната и ще сме тук, за да гарантираме щастлив и радостен финал. От този момент нататък вие ще започнете нов етап от еволюцията си, такъв, който ще е доста различен от това, с което сега сте свикнали. Всички дарове от Бог ще ви бъдат дадени, когато заемете мястото си сред просветените души, които са истински същества от Светлина и Любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен да ви дам нашето уверение, че всичко е наред. Ясно е, че времето за разкриване на истината наближава и ние имаме програма, която ще покрие нуждите ви, така че да разберете защо сте били потискани толкова дълго време. Вие излязохте от период на мрак, създаден чрез унищожението на Атлантида, и се издигнахте отново в Светлината чрез предизвикване на тъмните сили и успяхте. Беше дълго и трудно пътуване, но вие доказахте, че сте достойни да се придвижите в по-високите измерения и обратно в Светлината, а ние обичаме всички вас за това.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.