Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 20, 2012

СаЛуСа, July 20, 2012

Дните минават и работата на нашите съюзници става по-координирана и дава резултати. Скалата на дейностите става по-голяма и скоро ще има непреодолим тласък напред, който ще е доста забележим. Сега работим по много фронтове и очаквайте да видите много скоро някои бързи развития. Вашата роля в това, което се случва, е да поддържате фокуса си върху това, което възприемате като резултат, като по този начин му давате повече енергия, когато е необходимо. По същото време мощни потоци от енергия достигат Земята от много други източници и Галактики. Интересът и помощта, които ви се дават, са огромни и със сигурност ще ви помогнат да постигнете целта си, която е Издигане. От наша страна ние спираме всеки опит да се предотврати това и използваме технологиите си, за да гарантираме, че и вие и Майката Земя достигате дестинацията си. Това е необходимо, тъй като тъмните сили ще прибягнат до всякакви средства дори ако те застрашават собственото им съществуване. Не се страхувайте, ние контролираме и те са напълно наясно, че ние стоим на пътя им.

Онези души, които не са наясно с крайните времена, очевидно влагат различна интерпретация на събитията, които се случват около тях. Разбираемо е, че те се страхуват от резултата, но бъдете сигурни, че тъй като нашите съюзници следват следват курса си на действие, ще е очевидно, че действително съществува сила за добро. Като вас ние искаме да видим все по-нарастваща чистка на престъпниците, които са отговорни за отнемането на вашите права. След като това стане публично достояние, то ще наложи идеята, че вие не сте сами в борбата си срещу злото. Наистина от дълго време това беше случаят, а членовете на Галактическата Федерация на Светлината могат да се възползват от това как вие насочихте вашите опити по такъв начин, че оцеляхте. Допълнително имаше внимателно планиране в продължение на дълъг период от време да се поддържа баланса на енергиите на Земята. Това частично беше постигнато чрез организирането на високо просветени души да се въплътят в подходящо време, за да ви водят напред в Светлината.

Разберете, че вашите опити са резултат от Закона на Привличането, който позволи душите от по-ниска вибрация да се присъединят към вас. Вибрациите на Земята в сравнително по-ново време всъщност значително спаднаха и като планета на свободна воля, тя беше оставена да намери собственото си ниво. Обаче, когато беше вето решението за увеличаването на вибрациите, ние станахме повече ангажирани с вашето извисяване. Днес вие сте изправени и осъзнавате, че сте постигнали забележителен обрат за много кратък период, особено през последните 40 години. Няма връщане назад, тъй като сега Светлината е добре установена на Земята и продължава да нараства. Тя нараства експоненциално и скоро ще достигне момент, когато може да се осъществи Издигането.

Много хора търсят някаква външна проява на способностите си, за да допринесат за промените. Вие сте ни известни и в подходящото време ще намерите удобен случай да ги използвате. Сега, когато сте просто точка Светлина и разпростирате мира си около вас, вие ще помагате на другите. Също ще има случаи, когато ще бъдат задавани въпроси, на които вие можете да дадете отговори, така че не се колебайте да го направите. Определено някои хора не са готови да чуят истината, но вече не остана време, за да се скрие тя. В крайна сметка има само Една истина и тя ще бъде направена пълно достояние в подходящо време, тъй като има души, които са готови да я получат. До сега вие следвахте наклонностите си и постигнахте свое собствено разбиране, но трябва да дойде време, когато е необходимо Истината да обедини всички вас.

Вашият личен път към Издигането е този, който е важен, така че не се притеснявайте неоснователно за това как работят по-общите събития. Разбира се промените, които ви обещахме, ще се сбъднат, тъй като старите структури трябва да направят път за тези от Новата Епоха. Вашето съзнание беше отворено за всички нови възможности и те ще дойдат в живота ви, но някои от тях са по-дългосрочни и ще последват след като са настъпили първоначалните промени. Правителствените промени очевидно са жизнено важни, за да се позволи по-духовно представителство сред онези, които ще ви водят. Вместо да поставят на първо място себе си, те ще изпълнят клетвата си да ви служат и ще бъдат избрани по тази причина. Повечето правителства по света спряха да служат на хората преди дълго време и си позволиха да станат васали на мощните банкови фамилии. Те също трябва да бъдат отстранени от властта плюс до голяма степен незаконно придобитите им печалби, а също и техните слуги, които могат да бъдат открити навсякъде по света. Степента на власт на Илюминатите ще ви изуми, тя достига до най-високите места, включително монархиите и религията.

Огромна империя като Илюминатите не може да бъде демонтирана за една нощ, но сега тя е силно отслабена и ще се разпадне. Онези от върха знаят, че времето им почни свърши и ние все още се надяваме те да се предадат и да прекратят действията си срещу вас. На техните планове може да се гледа като на нещо по-зле от ужасяващо и основано, за да намали силно населението на Земята с каквито и да е средства, които те биха могли да използват. Двете Световни Войни и много други от Първата насам причиниха загуба на милиони животи и бяха започнати умишлено, за да въвлекат света в хаос и бедствия. Беше планирана Трета Световна Война, но ние се намесихме и предотвратихме стъпки, които да я започнат в Близкия Изток. Всъщност, ние сложихме край на употребата на ядрени устройства като оръжия на войната, както е божествено постановено.

При вас внезапно ще дойде мир, тъй като има план за неговото изпълнение чрез предотвратяване на употребата на всички оръжия, които ще бъдат де-активирани. Няма къде да се скрият, за да се избегне откриването им от нас, а подземните бази ще са унищожени, за да не могат да бъдат използвани отново. Нито ще има измъкване за виновниците, които са ни известни, и ще им се попречи да продължат действията си срещу вас. Един ден те напълно ще разберат степента, в която те са допринесли за плана на Илюминатите и общия му ефект върху населението чак до това как е бил засегнат всеки един човек. Ще дойде време за отражение на тяхното неспазване на Законите на Вселената и те ще отговарят пред Бог. Като на всяка душа, която е паднала толкова надолу, така че е забравила, че истинската и същност е от Светлина, на тях ще им бъде дадена всяка възможност да намерят пътя си обратно.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви казвам, че падналите са еднакво обичани от Бог, който не осъжда никоя душа, а ги обгражда в Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.