Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 21, 2012

СаЛуСа, September 21, 2012

 

СаЛуСа – 21.09.2012г.

 

Защото всичко е в сега и ниe на гледаме на нещата като вас и виждаме цялостната картина, която показва, че краят на този цикъл ще проработи, както е планирано. След като сте се издигнали, ще се придвижите в нова ера и ще се възползвате от извисяването в енергиите и от по-голямото си ниво на съзнание. Всичко това се дължи на вас благодарение на промените, които бързо ще влязат в сила и най-сетне ще сте свободни от вниманието на тъмните сили. В новото измерение няма място за нищо, което е по-малко, и ще сте в състояние да почувствате извисените вибрации. Ще е съвсем ново преживяване да знаеш, че всеки друг човек до вас е от същите вибрации и че може да му се вярва и е честен във всички контакти с вас.

 

Златният Век ще ни отведе далеч и ако някога сте се чудили какъв би бил Рая, ще стигнете до най-близкото до него. Очевидната хармония на всичко живо ще е толкова ярка и ще е радост да си жив и да я изпитваш. Тъй като всичките ви нужди ще са осигурени, ще се наслаждавате на ниво на щастие и удовлетворение, рядко изпитвано сега. Дуалността по самата си природа винаги е била суров тест на способността ви да поддържате истината и все пак въпреки натиска, вие изплувахте и се придвижихте в Светлината. Пазете мястото си в нея сигурно и непокътнато и не позволявайте да пропълзи съмнение, а се фокусирайте върху всичко, което е от по-високи вибрации.

 

Дори според вашите изчисления, има малко време преди този цикъл да завърши и тъй като другите продължават да се пробуждат, давайте помощта и знанието си. Обаче, моля, позволете им да решат сами, тъй като истината понякога може да е непоносима. Трябва да се даде време старите вярвания да бъдат прегледани в светлината на новите откровения. Това разбира се важи за всеки, тъй като всъщност вие никога няма да спрете да търсите и да учите. Еволюирането е бавен напредък, но вашите Водачи нежно ще ви водят към по-голямо разбиране, когато сте готови. Ето защо се приема, че не всеки ще е готов да се издигне, а това ще е според техния избор. На вас не се гледа като на по-малко успели от друга душа и в края на краищата ще достигнете същото ниво като това на всеки друг.

 

Много души са се идентифицирали със земните вибрации и са се отделили от истинската си същност. Това се очакваше и на него се гледа като на важна част от опитите ви и представляваше истинското предизвикателство, пред което сте избрани да се изправите. Чрез придобиването на силна защита вие оцеляхте срещу тъмните сили и опитите им да ви свалят долу до тяхното ниво. Всъщност те потънаха толкова ниско, че просто се отрязаха от Светлината. И все пак Божията Любов към творенията му вижда само Светлината, колкото и замъглена да е станала тя. Надеждата за техния растеж обратно в Светлината е, че ще им бъде дадена всяка помощ, за да се върнат обратно в нея.

 

Както вече намекнахме, ние ви молим като Същество от Светлина да усетите състрадание към онези, които са се отклонили. Ще има и други, които не разбират, че най-великата служба, която можете да окажете на друга душа, е да им изпратите любовта си. Вижте Светлината колкото и замъглена да е тя, тъй като Божията Искра е неизменна и винаги ще остане под една или друга форма. Покажете, че вие сте еволюирали отвъд осъждането и позволете хода на естественото правосъдие на по-висшите закони да се погрижи за онези, които все пак ще отговарят за престъпленията си срещу Човечеството. Имате достатъчно неща, с които да ангажирате умовете си, тъй като чудесното ви бъдеще се разгръща.

 

Потърсете наоколо, ако искате да намерите доказателство, че банковата ситуация се раздвижва, тъй като неколцина са заети с вземане на мерки за престъпните си дела. Това, което направихте вие хората, е подчертаване на недостатъците им като тормозихте безмилостно властите да предприемат действия срещу тях. Това придобива публичност и верижният резултат е, че още повече от вас се пробуждат, а това причинява много загриженост сред големите корпорации. Те знаят, че силата на хората може да постига резултати. Така че докато тези промени не са напълно отбелязани, сега постигате частичен успех. В много държави демонстрациите стават по-интензивни и правителствата използват сила, за да ги потушат. Обаче това няма да намали количеството на демонстрациите, които се случват, а вие показахте, че сте много устойчиви, когато става дума за отстояване на правата ви. Ние не можем открито да ви подкрепим, но когато действията ви са мирни, ние ще ви подтикваме.

 

Точно сега напредват редица събития, които са предопределени да започнат промените и е вероятно изведнъж някои от тях да се оповестят на медиите. От тъмната страна войнолюбците все още се опитват да започват Трета световна война, но не се страхувайте, защото няма да им бъде разрешено да го постигнат. Ние можем да използваме всички наши сили, за да я предотвратим, а някои от напредналите ни технологии са доста изумителни и абсолютно перфектни за тези цели. В действителност, ние често сме я използвали, за да поддържаме относително мирна ситуация на Земята, когато някои елементи щяха да стартират война срещу друга държава.

 

С нас вие сте в безопасност и не ще продължим напълно да наблюдаваме Земята ви. Когато има нужда, ние можем да фокусираме картината върху всеки човек където и да е той, така че няма скрито място за тъмните сили. Когато е време да ги внесем, няма да губим време, за да ги поставим там, където повече не могат да пречат на процеса на Издигането. За момента ние се обръщаме към вас да направите каквото трябва, за да получите властта да ги извадите от обращение. Знаем, че имахте проблеми, когато се опитахте да направите това преди, но ситуацията се променя и дойде вашето време да предприемете действие. Ще имате нашата защита и можете уверено да продължите напред.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам колко близо сте до завършването на този цикъл. Също виждам, че извършихте отлична работа в заземяването на Светлината и тя сияе от Земята по-мощно в сравнение с хилядолетия от време преди. Тя се разширява експоненциално и ще ви види безопасно преминаващи през вашето Издигане. Ние не забравяме онези, които не са готови или са избрали да не отидат и те също ще получат нашата защита докато напуснат Майката Земя. Ние обичаме всички вас и виждаме Светлината ви да искри дори ако в някои тя не е напълно развита. За нас всички вие сте Едно и ние не правим никакви изключения.

 

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:TaunoWebsite: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.