Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 24, 2012

СаЛуСа, September 24, 2012

 

СаЛуСа – 24.09.2012г.

 

 

Световното движение за мир получава подкрепа и помага за пробуждането на другите за необходимостта да не толерират повече липсата на съответствие с вашите нужди. Успехът ще е ваш, но може би не съвсем така, както бихте очаквали. Ние със сигурност ще имаме участие в това и ни е позволено да помагаме що се отнася до Служителите на Светлината. Главният фокус сега са правителствените промени, които са необходими, за да се поставят правилните хора в отговорността за вашето бъдеще. След като дадена страна е премахнала онези, които не работят за хората, изискването за промени и другаде, ще ескалира. Няма да спре енергията за свалянето на тъмните сили и в общи линии те знаят, че времето им свърши.

 

От една страна, светът сякаш е в безнадежден хаос, но под всичко това, вие раждате Новата Епоха и тя чака, за да замени старата. Старото статукво не може повече да бъде поддържано, тъй като самата му структура се разпада. Никакви усилия или финансови средства не могат да го спасят и много репутации ще се сринат с него. Правни действия вече са на път да изнесат повече известни имена заради криминалните им деяния. Някои от най-големите виновници са все още в състояние да се крият зад други, които са вършили мръсната си работа заедно с тях. Въпреки това, в крайна сметка никой няма да може да избяга от правосъдието, или ще му се наложи да отговаря пред по-висшите власти. Всички те са ни известни и всичките им дела се пазят в Акашик записите.

 

Всяка мисъл и действие на всички души автоматично се знае, но не е за преглед без разрешение. Обаче, това се използва след физическата смърт, в по-висшите царства, когато преразглеждате живота си и решавате какво трябва да носите напред за бъдещи опити. За някои животът изглежда без смисъл, но всъщност всеки един от вас знаеше какво бе планирано, преди да се въплъти. Следователно вие сте добре съветвани да се справите с повечето предизвикателства, които поемате. Опитайте се да не сте твърде строги към себе си, когато правите грешки, тъй като не се очаква да бъдете съвършени. Вие участвате в проба-грешка, за да преодолеете недостатъците си и да се придвижите нататък в еволюционния си път. Всяка душа участва и много от вас се обединяват с цел да си помогнат взаимно да успеят.

 

Естествено този живот е някак по-различен от предишните, тъй като вие се опитвате да изчистите стари проблеми, които са ви задържали. Определено това е много важно време и време, в което ви се дава всяка помощ, за да се подготвите за Възнесение. Ние бихме желали да видим колкото може повече души да се издигат и изместват от колелото на пре-раждането. Правейки това, бъдещето ви ще е напълно във ваши собствени ръце и ще имате избора по отношение на това, което бихте желали да правите по-нататък. Това даже стига до там колко дълго да оставате в някое тяло и помнете, че в по-висшите измерения то не старее и не умира, както сега изпитвате. Мисълта за такава свобода трябва да е достатъчна, за да ви подтикне да постигнете, каквото е необходимо, за да се издигнете над по-ниските вибрации.

 

Повечето души сега вече са на най-ниската си точка, що се отнася до вибрациите, така че напредъкът е винаги нагоре и връщайки ви там, където действително ви е мястото. Вие може да имате истински опит във вашето измерение, но що се отнася до истинския ви живот, този е илюзия. Вие сте от Светлина и обикновено сте сияйна душа с огромна сила да създава. Тъй като се извисявате отново, ще се научите да контролирате силите си и да ги използвате за най-доброто на всички. Вие действително сте развиващи се Богове, ето защо дори сега трябва да сте сигурни, че се фокусирате върху това, което действително искате в живота си. До сега би трябвало да знаете, че където поставите енергията си, там ще получите резултати.

 

Може да ви се струва, че има случайни събития в живота ви, но това е, което сте привлекли към себе си. Има Закони, които покриват всички аспекти на това, независимо дали вие сте наясно с тях или не. Не е необходимо непременно да знаете какви са те, а да се концентрирате върху опита да бъдете спрямо другите такива, каквито бихте искали те да са към вас. Работете в посока отношение спрямо тях като Едно с вас, действително всички са свързани като част от вас самите. Твърде дълго хората не разбираха връзката си с всички души, но ако приемете, че всички вие сте Божии Искри, ще разберете защо е така. Ние от Галактическата Федерация на Светлината напълно осъзнаваме истината и ето защо служим на всички цивилизации. Това е най-естествено желание - да искаш да помогнеш на онези, които вървят по стъпките ти.

 

Неизбежно и желано е всички души най-накрая да достигнат момент на връщане към Източника. Той е във вас независимо дали го осъзнавате или не и е движеща сила, която винаги ви подтиква напред и нагоре. Очите ви се отвориха за смисъла на това и наближаващото ви Издигане е само миля от едно чудесно пътуване. То ще изглежда, че е безкрайно и имайте предвид, че скоро ще сте в измерения, където всичко е в Сега. Времето, както го познавате, ще е без значение за това, което правите, тъй като миналото, настоящето и бъдещето – всички са Едно. Това е удивителна концепция, която ви позволява да следвате желанията на сърцата си да отивате, където искате. Някои души откриха спомени от предишни животи в миналото и избират да се върнат и да изпитат още малко.

 

Позволете си да започнете да „чувствате” какво ще е след Издигането и промените ще дойдат толкова лесно за вас. Така или иначе, те трябва да дойдат, защото вие дойдохте от такива нива преди да навлезете в сегашното ви измерение. След като можем открито да ви посетим и да поканим някои от вас на борда на нашите кораби, това е, за да ви даде предварителна представа за типа живот, който ви очаква. Промените ще са добре дошли и ще премахнат много ежедневни задължения и нуждата да прекарвате по-голяма част от живота си, работейки, просто, за да съществувате. Ще имате толкова много време за себе си и ще сте в състояние да се посветите на това, което смятате за най-голямо удоволствие. Грозотата, деформациите и несъвършенствата просто не могат да съществуват в по-висшите измерения и всичко е в красота, баланс и хармония.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да мога да контактувам по този начин. Очевидно съм един от многото, които се опитват да удовлетворят нуждите ви в това важно време. Някой ден ще се срещнем в не твърде далечното бъдеще и това ще е щастлив случай за всички нас.

 

 

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:TaunoWebsite: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.