Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 22, 2012

СаЛуСа, June 22, 2012

Някои хора, които не разбират нашата технология, чувстват, че времето за действие е „сега или никога”, вярвайки, че няма да има достатъчно време, за да се проведат всички необходими промени преди Издигането. Трябва отново да обясним, че за нас времето не е толкова решаващ фактор и сме в състояние да се приспособим към каквато времева скала ни е позволена. Сегашният ни план е да започнем действия в срок от дни, а не седмици, но въпреки това няма съмнение, че това „никога” не въври напред. Обаче както научихте, има начертана линия, от която ние трябва да започнем дори ако това означава да се включим по-пряко. Всички заедно се опитвахме да насърчим участието ви в подготовките за Издигане и това не се промени, но ние ще пристъпим в действие, когато бъдем упълномощени. Вие ще знаете кога действието предстои, тъй като нашите съюзници възнамеряват да дадат предварително публично обявяване.

Нашите задачи сега изглеждат много по-лесни, когато тъмните сили вече не са силата, която бяха. Работата на нашите съюзници беше изключително успешна в разрушаването на структурата на властта им и те вече не командват такива големи сили както преди. Всъщност тяхната капитулация настъпи окончателно и ние очакваме тяхното окончателно приемане на поражението. Така че, каквито и новини да чувате, не се страхувайте от последствията, тъй като ние контролираме и с изключение на някои незначителни раздразнения, няма да позволим намеса в усилията ни. Все още има някои, които рисуват картина на катастрофални събития, но бъдете сигурни, че всички физически промени ще са по-скоро местни промени, а не по целия свят. Имайте предвид, че ние можем да влияем на ефекта от земетресенията и да гарантираме, че настъпват минимум щети. Преди дълго време вашите ясновидци видяха настъпването на масивни промени и ги предсказаха съответно, но с времето онези вероятности станаха по-малко катастрофални. Така че, когато хората се позовават отново на тях, спомнете си, че те вече не са в съответствие с текущата картина на физически промени.

Сега вие сте толкова близко до финалните етапи на пътуването си през дуалността и мнозина вече се издигат от нея. Поставете целите си високо, тъй като всичко е възможно в по-висшите вибрации, в които сега съществувате, тъй като буквално нищо не е извън вашия обсег. Дори когато това послание е препращано до вас, енергиите още веднъж са се увеличили в резултат на Лятното слънцестоене. Има да дойдат повече високи енергии и за всяка душа много възможности, които ще извисят вибрациите и. Това са интензивни времена всички с намерението да ви дадат всяка помощ, за да се подготвите за Издигане. В края на краищата каквото и да се случи, единствената цел на промените е да стигнете безопасно в Новата Епоха. Тази цел ще бъде постигната независимо от всички други събития, които се случват.

Докато ние ви насърчаваме са споделяте помежду си за настоящия период, също така бихме ви помолили да позволявате свобода за мнението на другите. Помнете, че има много времеви линии, които постепенно се събират заедно и докато душите търсят помощ трябва да е позволено да напредват чрез собствените си усилия. Научените уроци или придобитото знание най-добре е от личен опит. Естествено вие сте смесица от толкова много души на различни нива и има такива, които обичат да споделят това, което са открили. Това ви осигурява добре, вземете само това, което резонира с вас и е интуитивно приемливо. Сега има много истини, но в крайна сметка само Една Истина, която всички ще разберат като част от Едно Върховно Същество.

Скъпи мои, вие сте обожавани от нас, тъй като ние виждаме истинското ви аз, великолепно Същество от Светлина. Вие навлязохте в най-ниските вибрации на вашата Вселена като предизвикателство за вашата способност все пак да се извисите и да си върнете спомена за това кои сте всъщност. Това постигнаха сега много от вас и други бързо се събуждат с резултата, че Светлината на Земята е на най-високото си ниво изобщо. Тя е инструмент в трансмутирането на по-ниските енергии и премахва повече сила от тъмните сили, така че техните опити да продължат са обречени на провал. Ние в никакъв случай не бихме им позволили да се изправят отново, а дните им свършиха. По един или друг начин те ще са отстранени и поставени там, където не могат да е намесват в Божествения План.

До известна степен вие можете да седите и да се наслаждавате на идващия период, но бъдете наясно, че след като веселбата започне, той ще дойде много бързо. Основното е, че каквото и да се случва сега, в крайна сметка е за ваше добро, така че не виждайте дисхармония и опасност там, където не съществуват. Вярвайте на вашите съюзници и на нашето присъствие, тъй като ние дълго време чакахме тези моменти и намерението да ви поддържаме добре информирани. До сега ние трябваше да изпитаме някои ограничения, тъй като никога не си струва да позволиш на враговете си да знаят твърде много. Обаче, когато те са затворени в места, където не могат да влияят на нашия план, ние ще сме повече от щастливи да ви дадем колкото може повече подробности.

Все още се случват неща на Земята, които са инициирани от тъмните сили, като проблемите в Близкия Изток. Те няма да продължат много дълго и мирът ще бъде обявен и изпълнен от нас, ако е необходимо. Има милиони, които са убити или ранени в безумни войни, които бяха от полза на малцина включително и на Търговците на оръжие, въпреки че превземането на страните и богатствата им също беше една от целите. Вие имахте максимума си от такива опити и никога няма да имате нужда отново от тях, освен ако не изберете да служите в по-ниските измерения, за да предотвратявате войни. Службата на другите е най-висшата форма на любов и след като се издигнете това е начин на живот, който идва съвсем естествено за всяка душа.

Първо обаче очаквайте с нетърпение почивка, за да следвате собствените си интереси и да се наслаждавате на завръщането си в по-висшите царства. Рано или късно ще откриете призива да служите твърде мощен, за да устоите и може да решите по какъв начин искате да го направите. Без съмнение ще откриете, че сте донесли със себе си много таланти и умения като лечителство и ще ги използвате, за по-нататъшния си опит. Естествено ще се откриете, че работите в групи и те добре биха се състояли от онези, с които вие вече сте работили на Земята. Приятелствата продължават през много животи и стават причина за незабавни привличания между хората, когато те се срещнат за първи път.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпращам най-добри пожелания от Галактическата Федерация на Светлината, които стигат по-близо до вас с всеки изминал ден.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.