Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 20, 2012

СаЛуСа, June 20, 2012

Вие достигате толкова близко до истинските действия, които ще ви покажат без съмнение, че сте на път да станете свидетели на края на тъмните сили. Всичко е организирано и не може да бъде задържано повече. Дори и така, вие ще бъдете изненадани от това, което е на път да се появи и удивени, че е организирана операция от такъв мащаб. Планирането беше педантично, за да гарантира, че арестите колкото може повече са извършени за възможно най-кратко време. Бъдете сигурни, че доказателството за криминалните действия от всяка личност бяха внимателно документирани и е достатъчно да се потвърдят обвиненията, които ще бъдат отправени.

Илюминатите са шокирани от скоростта, с която се промениха съдбите им, и никога не са си мислили, че ще трябва да отговарят за престъпленията си срещу Човечеството. Те също научават за края, опитвайки се да избегнат крайна справедливост, но откриват, че ние сме отрязали пътищата им за бягство. Ние проследихме всеки един от тях, така че нашите съюзници да могат бързо да ги обградят, а ние наблюдаваме цялата операция. За тъмните сили това е време на неизбежна отчетност, но в техния случай вместо преглед на живота им и действията им след смъртта, те се изправят пред хората, които искат да видят, че справедливостта се изпълнява. Също така е важно вие да разберете как сте били задържани в продължение на векове и техните роли зад почти всеки инцидент, включващ огромна загуба на животи. Войните бяха „организирани”, за да подплатят джобовете им и да намалят населението, както винаги е било тяхна цел.

Въпреки това, ние искаме вие да се концентрирате върху бъдещето и на първо място да търсите поддържане на Светлината на Земята, без да пилеете енергията си като насочвате гнева си към Илюминатите и техните слуги. Ще бъдат трудни времена за всеки, който наскоро е загубил близки хора или приятели като резултат от техните действия. Това обаче ще бъде тест за вашата способност да останете в Светлината и да покажете силата си като прощавате на виновните. Ако не направите това и търсите всякакъв вид отмъщение, вие завършвате малко по-добри, отколкото са те, и формирате енергийна връзка с тях. Те може да не заслужават много съчувствие, но вижте ги като души, които зле са се заблудили и почти са изгубили искрата си Светлина. Ще е нужна много Светлина, за да ги възвиси отново, но това е възможно. Ние сме сигурни, че ще разберете, че е далеч по-добре да се извисят отново падналите, отколкото да се усложнява ситуацията им като се свързват с повече негативна енергия.

Всички вие преживяхте етапи, в които вървяхте срещу Светлината. Въпреки това, с няколко изключения, вие разбрахте причините, които доведоха до това и днес стоите като примери, които са преодолели предизвикателствата на дуалността. Всички вие сте по-силните за това и действително това е причината, поради която избрахте да прекарате толкова много животи в по-ниските измерения. Сега ние виждаме най-красивите души сред вас, които постигнаха ниво на майсторство и Светлина, така че където и да отидат, са великолепни маяци от Светлина, помагаща на другите да се събудят. Както виждаме, масовото съзнание бързо расте и това е още една гаранция, че имате сигурен път към Издигане.

Каквото и да става около вас или пряко към вас, останете силни и всички проблеми би трябвало да бъдат бързо разрешени, тъй като вие сега сте определено на възходящата крива и изоставяте по-ниските енергии зад себе си. Всъщност толкова много от вас чертаят ясна линия между себе си и старите енергии, които повече не удовлетворяват желанието ви за чисти неща в живота. Това може да причини трудности между семейството и приятелите, но вие трябва да следвате собствените си нужди. Вие сте във време на себереализация и откривате кои сте всъщност и повече не сте зависими от мненията на другите. Ако е необходимо, направете своя собствена пътека към Издигането и позволете на другите да направят същото. Любимите хора също могат да участват, но и те също трябва да следват интуицията си, а ние пак повтаряме, че връзката от любов винаги ще съществува.

В близко бъдеще ще пътувате чрез мисълта, ако така искате, а това е мигновено. Така любимите ви никога няма да бъдат напълно извън обхвата ви. С всеки живот, които имахте на Земята, близките ви взаимоотношения бяха изключително ограничени, особено, ако сте склонни да се въплътите със същата група души. Въпреки това, всъщност вие наистина имате много велики взаимоотношения, формирани в продължение на много дълъг период от време и след като сте се издигнали, отново ще си ги спомните. Мнозина очакват вашето извисяване, така че приятелствата да бъдат подновени и не на последно място истинското ви семейство, което вие веднага ще познаете. Вие може да разберете, че има много да празнувате в гранд стил.

Можете да започнете да се чувствате по-добре спрямо живота, поради това, което той обещава да бъде и да го почувствате от сърце, тъй като след като сте се издигнали, ще стане удоволствие да се живее. Ще има известен контраст с това, което изпитвате сега, защото в някои отношения вие действително не сте живяли все още както бе предназначено да живеете. Радостта и щастието ще трябва да са ваши, за да се наслаждавате през цялото време, а не само в краткотрайни моменти. Да бъдеш в енергията на по-висшите измерения е блаженство и ще почувствате любов навсякъде около вас. Това е вълнуващо и спокойно по такъв начин, че няма да искате да го напуснете, а да останете в него завинаги.

Дори на борда на нашите кораби енергиите са”пригодени” да ви издигат в Любов и Светлина и вие ще сте в състояние да почувствате мира и хармонията, които съществуват навсякъде. Това е подобно на преживявания, които имат някои от вас, когато са извън тялото си и влизат в астралните региони на Светлината. В сравнение с вибрацията на Земята те са забележимо по-високи и не е изненада, че много души се опитват да останат вместо да се върнат в телата си. Обаче вие дойдохте, за да обичате Майката Земя по ваш собствен начин, но тя можеше да се справи с повече разпознаване и любов към начина, по който се справи с вашето присъствие. Всичко, за което сега тя ви моли, е да поемете вашата част от почистването на бъркотията, в която оставихте Земята, а тя ще направи останалото. Както знаете, Скъпи мои, ние от Галактическата Федерация на Светлината смятаме да използваме нашата технология, за да ускорим почистването на замърсяването, включвайки райони с радиоактивни отпадъци и отлагания. Вие може да помогнете като възстановите баланса между вас и природата и всички други форми на живот. Те страдаха изключително много, поради редицата поколения, които ги използваха за собствената си печалба и алчност за натрупване на богатство.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че извисихме сърцата и умовете ви. Както винаги ние ви изпращаме нашата любов и най-добри пожелания.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.