Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 23, 2010

SaLuSa, August 23, 2010

Мили Мои, позволете ни да кажем, че преди да се спуснете в по-ниските вибрации, вие сте били напълно наясно с произхода си като Божии Искри. Това е било толкова отдавна, че не може да се говори за линеен период, тъй като първоначално вие не сте били във физическо тяло, каквото имате сега. Но интелигентните форми на живот са били на Земята от милиони години, през които Земята се е превърнала в планета затвор, където душите са били изпращани поради различни причини. В резултат на това сте станали една смесица от души – от своеволните, които използват тъмните енергии, до онези, които са донесли Светлината със себе си. Това, което е последвало в продължение на хилядолетия, е постоянната борба между тъмнината и Светлината за контрол върху Земята. И двете страни са имали периоди, в които са били доминираща сила и постепенно Светлината се очертава като победител. Но все пак преди това тъмните сили почти постигнаха плана си за пълен световен контрол и поробване на Човечеството.

Всъщност Светлината се движи по мистериозни начини, които тъмните сили не са разкрили. Те не могат да отговорят кога тя се появява и не могат да се справят с мощната ѝ енергия. В най-добрия случай те се опитват да предизвикат страх и да понижат вибрациите, но всичко това им дава само временен отдих. Светлината може да трансмутира тъмнината, но не и обратното. Затова всяка душа, която разбира мощното оръжие, което носи, няма защо да се страхува от тъмните сили. Когато се добави и Закона за Привличането, Светлината побеждава без усилие и привлича огромно количество Светлина от всички части на Вселената. Светлината е Любов и ако можете да запазите мястото си като канал за нея, вие ще помогнете за заземяването ѝ на Земята. Въпросът се свежда до това, доколко можете да трансмутирате тъмната енергия, като по този начин намалявате необходимостта от извършване на голямо прочистване от Майката Земя. Вие сте благословени със свободна воля и поради тази причина това, което правите, има голяма връзка с начина, по който ще се осъществи края на дните. Но това в никакъв случай няма да промени победата за Светлината.

Когато накрая научите истинската си история, вие ще разберете как тъмните сили са били изключително непочтени. Те са използвали всичко по силите си, за да ви попречат да осъзнаете вродената си сила и вашия Източник. Те са се опитали да ви накарат да вярвате, че не сте нищо повече от физическо тяло и че разчитате на тях за оцеляването си. Сега, когато толкова много от вас откриха своята духовна същност и осъзнаха, че са безсмъртни, те бягат изплашени. Вие сте тези, които имате превъзходство над тях и много скоро основите на силата им напълно ще се сринат. Тяхната сила не е в численото превъзходство, тъй като в действителност Илюминатите са много малко, но те са натрупали изключително голямо богатство за ваша сметка. Във физическия свят парите могат да купят практически всичко – от екзотични оръжия до лоялността на отделни индивиди, те са правили това почти неоспорвано. Както вече сега знаете, финансовото състояние на света е несигурно и разпадащо се и ще отнесе със себе си основите на тяхната сила. Веднъж след като бъдат сериозно отслабени, благодарение на нашите Съюзници, ние ще направим нашия ход и ще гарантираме, че те не могат да се възстановят.

Следващите стъпки ще бъдат извършени много бързо, което ще ви хареса след търпеливото чакане на това, което може да наречете „излитане”. Ние трябва да разоръжим звяра, така че повече да не е в състояние да се намесва в Издигането ви. Както посочваме често, това е най-важната част от вашия приключващ опит в дуалността. Наистина нищо не може да бъде по-категорично или по-позитивно, тъй като е било божествено постановено. Затова не се безпокойте за изхода и каквото и да трябва да понесете, то ще бъде краткотрайно. Ако се случи да сте в центъра на някое действие, знайте, че още предварително сте били наясно, че ще бъдете там. Когато това води до трудности, моля, приемете ги за урок, който трябва да бъде научен, тъй като кармата се отработва чак до последните дни на този цикъл. Ако можете да погледнете на нещата по този начин, последиците няма да ви ударят толкова силно, както може да е ставало преди.

Не са ли тези времена толкова предизвикателни, че е ясно, че хората са подложени на изпитание, за да видят дали могат да се научат да бъдат състрадателни? В момента е необходима толкова много помощ за бедните региони по света. Спомнете си за максимата „да се отнасяш към другите, както към себе си” и ако се чувствате Едно с всичко живо, вие ще действате. Всъщност хората като цяло са склонни да подкрепят другите в екстремни обстоятелства и всеки акт на доброта създава още една точка Светлина на Земята. Ученическите години на Земята почти приключиха и тъй като придобихте сила и се пробудихте за задачите си, последните дни ще се ускорят. Ние сме напълно наясно през цялото време какво се случва и работим по много начини, за да намалим влиянието на настъпващите събития, за да направим пътя ви колкото е възможно по-гладък.

Когато ви казваме, че вие сте създали собствената си реалност, ние имаме предвид периода, когато сте били в по-ниските вибрации. В настоящия цикъл дъното е достигнато в началото на миналия век. Войната стана по-механизирана и вие разработихте начини за по-бързо убиване на много души. През Втората Световна Война вие разпространихте това до онези, които не бяха директно замесени и жертвите достигнаха невъобразими нива. Оттогава насам вие усъвършенствахте оръжията, които могат да унищожават цели области с почти пълна загуба на живот и целият свят е в опасност. За щастие на нас ни е позволено да сложим край на всякакви амбиции на тъмните сили да започнат Трета Световна Война. Тя би имала потенциал да унищожи напълно Земята и това няма да бъде разрешено при никакви обстоятелства.

Въпреки всичко вие не бяхте в състояние да спрете случилото се в древността, далеч преди вашата писана история. Тези времена бяха, когато се провеждаха Галактическите войни и колонизацията на тъмните сили се разпространи до Земята. Оттогава идваха и си отиваха различни цивилизации и оставиха своя отпечатък върху Човечеството. Земята се превърна в планета, която беше буквално затвор и само благодарение на идването на Светлината вие се издигнахте и освободихте. Такъв прогрес не би било позволено да бъде загубен или спрян в толкова важен момент от вашата еволюция. И ето ви тук сега на път да преживеете голяма промяна, която ще прочисти Земята от тъмните енергии, в готовност за Издигането. Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че можете да разберете каква огромна стъпка напред предстои да направите. Всички ние ще пътуваме по един и същи път и той ще блести от Светлината на Любовта от милиони души, които завършват пътуването си.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.