Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 20, 2010

SaLuSa, August 20, 2010

Понякога може да се чудите какво правим, за да запълваме времето си. Повечето от задълженията ни включват проучване на данните, събрани от нашите компютри. Например, ние наблюдаваме постоянно местата, където има готовност за използване на оръжия. Нашите указания са да гарантираме, че оръжията за масово унищожение няма да бъдат използвани, а ако това стане, те ще бъдат унищожени. Ние сме също така решени да предотвратим фалшиви войни и всякакви опити да се повиши напрежението между страните, които си съперничат. Ние задържаме опитите за повторение на сценария от 11.09., защото, както ще разберете, тъмните сили създават хаос и страх, където могат. Тук е замесена не само Галактическата Федерация, но също и нашите съюзници, които често са в сърцето на събитията. В общи линии ние следим Майката Земя, така че сме в състояние да предскажем кога и къде ще настъпят промените. Това ни дава време да предприемем действия за ограничаване на опасностите, тъй като не можем да се намесим отвъд допустимите граници. На Майката Земя трябва да ѝ бъде позволено да продължи към своето Издигане и това е жизненоважно, ако искате да продължите напред с нея.

Както понякога ви споменаваме, нашите планове се актуализират постоянно в съответствие с обратната връзка, която получаваме от нашите компютри и земни източници. Ние знаем в каква посока е вероятно да продължат събитията, но не непременно в подробности, тъй като обикновено съществуват много възможности. Основното е, че изходът от този цикъл е гарантиран и няма да бъде променен при никакви обстоятелства. Когато му дойде времето, всички вие ще разберете какво е планирано и това ще ви върне свободата и ще ви подготви за Издигането. Има моменти, когато чувствате, че не съществува защита срещу тъмните сили, но тъй като ние знаем какво планират, заплахата им е ограничена. Помнете, че ние трябва да уважаваме законите на свободната воля и кармичните ситуации, за които вие сте отговорни. Това може да бъде отнесено векове назад във времето и да бъде разиграно по всяко време, когато е уместно. Причината да минете през дуалността е да научите уроците си и не би ви помогнало, ако ние ги съкратим.

Ако е необходимо, ние сме на разположение из цялата Вселена и имаме милиони кораби във флота си. Имаме също така милиони служители от различни цивилизации, които работят с нас, така че в действителност можем да ги разпръснем надлъж и нашир. Всички те са като нас, тъй като са достигнали високи нива на духовност и живеят в по-високите измерения, които са напреднали далеч отвъд дуалността, каквато я познавате. Може да попитате защо сме тук и отговорът е, че всички издигнати Създания действат в услуга на другите души, които се придвижват към Светлината. Освен това цялата Вселена участва в Издигането и това е много важно събитие. Тъй като имате нужда от помощ, за да се издигнете, това, което ви се дава, може да бъде разглеждано като прекомерна помощ, съобразно вашите размери. Според стандартите, дори във вашата собствена слънчева система, вие в действителност сте доста малка планета. Но вашето място в Издигането е толкова важно за успешния завършек, че върху Земята и нейните обитатели е съсредоточено силно внимание. Това ще гарантира, че независимо какво се случи междувременно, вие ще постигнете целите си успешно.

Нашата работа не е организирана по същия начин, с който сте свикнали. Ние нямаме нужда да се ограничаваме до точно време на работа, въпреки че приемаме отговорностите си много сериозно. Да служим на другите е наш живот и удоволствие, и ни най-малко не е скучно. Ние сме щастливи с работата си и тъй като не използваме пари, при нас няма конкуренция за работа на базата на възнагражденията. Всички умения се използват там, където могат да са най-полезни и няма някой, който да не е на мястото си. Работата не е изморителна, тъй като не изпитваме умора, защото телата ни са по-фини от вашите и ние постоянно ги зареждаме с енергия от енергиите около нас. Можем да се насладим на някои малки закуски или лека храна, но това е повече за чисто удоволствие. С течение на времето вие също ще достигнете тези нива. Вашите нужди са различни, тъй като трябва да поддържате тежките си физически тела и храненето е едновременно удоволствие и крайно необходимо за вас. Но ще видите, че когато вашето ново тяло се развие и стане по-фино, вие ще ядете по-малко.

Както започвате да разбирате, промените, които ще изпитате, ще бъдат важни и ще се появи нов Човек. Вие ще преминете от илюзията на по-ниските измерения към нивата на духовност, които отговарят само на Светлината. Всичко е в хармония и баланс, за разлика от дисбаланса, който имате на Земята. Контрастът е толкова голям, че за вас е трудно да си представите преминаването от ада към рая. Може би най-впечатляващото преживяване ще бъде да почувствате енергията на любовта, с която са пропити по-високите измерения, където може да съществува само истината. Имайки предвид това, което научавате за бъдещето си, бихме могли да коментираме необходимостта да останете фокусирани върху него и да не позволявате на земните дела да ви разсейват. Старите порядки са изпълнили своята цел и новите очакват да бъдат въведени. Първо трябва да се случи прочистването и възстановяването на вашето законно право върху всичко, което ви е дадено от Създателя. Когато стигнете до края на цикъла, вие вече ще сте напред по пътя към Издигането и ще бъдете готови да стигнете още по-далеч. Както често подчертаваме, краят на дните е просто краят на дуалността и животът продължава към следващия етап. В момента вие сте едно бедно отражение на това, което сте предопределени да бъдете.

Когато страдате от болки и страдания, от разочарования и страхове, можете ли да си представите какво е да сте свободни от тях, защото това ви е обещано. Дуалността е труден урок за преминаване на нивата, на които сте, но прогресът ви нагоре по духовната стълба е феноменален. Никъде другаде не бихте могли да постигнете такива резултати. Може би в някои отношения за щастие не можете да си спомните миналите си животи и да разберете колко е било трудно да напреднете. Но това не е важно, тъй като само това, което вземете от тях, определя в каква степен и колко бързо се развивате. Онези от вас, които са се събудили, са в състояние да привличат Светлината към вас и освен ако не сте изключително пропаднали, вие със сигурност ще се издигнете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да ви поощрявам, когато това е оправдано. Вие сте прекрасни души, които стоят пред входа на освобождаването от всички привързаности на по-ниските измерения. Те не могат в никакъв случай да съществуват във високите измерения и се прави всичко необходимо, за да ви се помогне да направите това.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.