Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, October 23, 2009

SaLuSa, October 23, 2009

Виждаме, че добрите новини за предстоящото обявление пътуват бързо и че то е било прието от мнозина с голяма радост. Сякаш от умовете е бил премахнат товар и сега седите малко по-леко в очакване на първото от многото откровения. Началото винаги е най-важно, затова и определянето на точния момент е било толкова съществено. Истината за нас и за други посетители на Земята ви трябва да противодейства на тъмните сили и на техния сегашен опит да всеят съмнение и страх в умовете ви, що се касае за свинския грип. Трябва да насочите вниманието си към алтернативен предмет и още по-добре би било – обещанието за започването на нашите дейности, разкриващи истината за нас. Това ще ви носи напред на гребена на вълната от очакване и здраво ще се насади в ума ви това, че първият контакт е започнал. След това е въпрос на време колко бързо ще разберете как ще работим с вас за започването на плана за покриване и изчистване на Земята и за вашето извисяване. Картината със сигурност ще бъде много ясно представена, за да може всяка душа да реши дали да ни приеме. Въпреки изцяло положителното естество на посланието ни, все ще се има някой, който ще предпочете да остане в сегашното ви измерение. Очакваме все пак мнозина от вас да намерят спокойствие и надежда в нашите послания, както и отговор на проблемите, които сега атакуват Земята.

Нашата постъпка е заложена във вашия духовен прогрес, докато в същото време обезпечаваме всичките ви физически нужди. Ще бъде необходимо бързо приспособяване от ограниченията на Тъмните сили, сваляйки ги от власт и гарантирайки колкото се може по-бързото възстановяване на суверенитета ви. Вие сте на прага да навлезете в последната фаза от вашата подготовка за Издигането. Забележителните времена, така да се каже, са точно зад ъгъла и веднъж щом успеем открито да се обърнем към вас, подробностите ще станат известни. Толкова сме чакали за този момент и старателно сме работили за това в продължение на много години. Не е било лесно да променим мирогледа ви след толкова дълъг период на доминиране и преднамерено манипулиране, но вие сте отвърнали добре на зова са пробуждане.

В ума ви ще се надигат хиляда и един въпроса, но с много от тях ще се справим по време на нашите серийни представяния, които ще достигнат до всеки един на Земята. Можем да направим така, че всеки един от вас до го чува на собствения си език и никой да не остане не разбрал. Бъдете сигурни, разбираме много добре какви са нуждите ви в такива времена и сме покрили всички техни аспекти. Бездомните и гладните ще бъдат на първа линия в списъка ни и щом те бъдат задоволени, ще се справим със здравословните проблеми, които касаят толкова много от вас. Ще бъде необходим внимателен и подробен поглед на начина ви на живот, който трябва да отразява нуждите на тялото ви и поддръжката на духа. Призоваваме за гъвкавост във вярванията, за да може да бъде приета новата парадигма, тъй като старата няма да отговаря на новия Човек, който се появява.

Истината трябва да бъде изнесена наяве, независимо колко трудно може да ви бъде да я приемете. Няма друг начин за нас, освен да бъдем искрени, но ще ви я поднесем систематично и с уважение към свободната воля на всеки един. Можем единствено да представим истината пред очите ви, но ще я подкрепим с необоримо доказателство, случило се във вашата история. Вие сте на път да изминете финалната права до Издигането, изцяло информирани и духовно подготвени да направите финалното извисяване. Нека постепенно обвързаността ви с миналото да остане на заден план и нека любовта и Светлината да заемат ума ви, докато издигате вибрациите си. Привличането за вас ще бъде обещанието за удовлетворяващо и щастливо бъдеще, в което пребивава мира и вие повече не сте обект на вниманието на тъмните сили. Те не могат да ви последват в по-високите вибрации; те несъмнено ще останат назад, след като прекъснете връзката си с тях. Отвърнете вниманието си от тях и изпратете Светлината си навсякъде, където усещате техните тъмни енергии. Винаги когато сте здраво стъпили в Светлината, вие сте защитени.

Дадено ви е всичко необходимо, за да извисите съзнанието си, така че можете да направите информиран избор доколко сте готови да приемете обещанието за Издигане. Ще звучи привлекателно, но онези души, които не могат да се откъснат от земните си връзки, ще се страхуват от промените. Несъмнено ще трябва да сте достигнали определено ниво на съзнанието, за да разберете изводите. Веднъж обаче щом приемете, че животът продължава напред и еволюционният ви път е в посока към по-високите измерения, без съмнения ще се впуснете във възможността да изоставите този завършващ цикъл. Бихме казали, че интуитивно можете да усетите кое е най-доброто за вас и да оставите другите да направят своя избор. Не насилваме или притискаме по никакъв начин душите, ние или техните Водители, да поемат пътя на Издигането – и в единия и в другия случай е важно това да бъде изцяло избор на свободната воля. Не бъдете прекалено загрижени за приятели и роднини, тъй като все още има време за скок в съзнанието. Навлизащата Светлина предизвиква вълнение в много души и те все пак могат да отговорят съвсем неочаквано.

Скоро ще можем да започнем финалните етапи на плана за вашето извисяване. Това ще бъде последица от предстоящото известяване относно истината за нашето съществуване. Следвайки го, само най-упоритите скептици ще заровят глава в пясъка. На никой не му е приятно с готовност да признае, че е бил държан в погрешни вярвания, но разбира се след време те ще смекчат съпротивата си спрямо истината. Религиите ще бъдат изправени пред големи предизвикателства и ако не се превият под вятъра на промяната, ще бъдат оставени в миналото. Отново наблягане над това, че истината не е натрапена на никого, но не можете да останете неограничено време в състояние на липса на равновесие. Предстоящото Издигане е огромна промяна във вашата еволюция и твърде важна, за да оставите изцяло вашите начини на търсене. Всяка душа, изказала намерение да търси просветление, ще привлече помощ и може да бъде сигурна, че ще бъде насочвана да открие онези възможности, които да удовлетворят нуждите й.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с всяко послание нараства вълнението от мисълта да бъдем толкова близо до вас. Имаме толкова много да ви предадем, което ще ви подготви за масивните промени, които чакат да бъдат предприети. Залезът на вашата цивилизация ще продължи за известно време и това е естествен резултат от края на този цикъл, докато новият бъде готов да се появи. Запазете положителната си нагласа и нека щастието ви огрее живота на другите.

Благодаря ти СаЛуСа!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.