Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, October 26, 2009

SaLuSa, October 26, 2009

Знаем, че някои от вас все още не могат да разберат как Бог позволява страданието, което изпитвате или виждате наоколо. Това ни кара да ви напомним, че колелото на съдбата е задействано в момента, когато е започнал този слънчев цикъл, преди около 26 000 години. Независимо от това кога дадена цивилизация е дошла и си е заминала, нивата на съзнанието са останали. С други думи, не започвате на нов лист, когато се ражда нова, но имате възможността да създадете нещо различно от предхождащото. Ще узнаете, че е имало две по-ранни цивилизации, които стигнали до велики висини, макар че има много малко доказателства за тях днес. Душите обаче, които са преживели животи в Лемурия и Атлантида предават напред тези преживявания на подсъзнателно ниво. Следователно вие сте създали сегашната си реалност, в резултат на тях и не е учудващо, че често сякаш повтаряте същите преживявания отново. Всеки цикъл ви дава възможността да еволюирате повече и да избегнете грешките, оставени ви от предходните цивилизации.

Скъпи мои, Бог ви е дал свободна воля и следователно е „разрешил” да избирате преживяванията си, каквито и да са те. С помощта на прераждането ще разберете, че често се връщате, за да участвате в онова, което сте създали. По този начин вие виждате и преживявате нещата от първа ръка и това как по-друг начин бихте узнали стойността или слабостите на вашите творения. Следователно като се оглеждате наоколо и наблюдавате действията на Тъмните сили, го правите, защото „сте им позволили” да създадат своята реалност, без да им се противопоставите. Не казваме, че трябва да се вдигнете на оръжие срещу тях, тъй като това няма да реши проблема. Вместо това би трябвало да проектирате нов сценарий и чрез силата на създаването да визуализирате с какво искате да замените старото. Ето защо се набляга толкова много над това да гледате към бъдещето. Мислите привличат енергия, която в крайна сметка ще се прояви и това се случва сега. Извън хаоса, който е прочистващата точка, ще видите първите признаци на новия път, който се създава така, че да реализира мечтите ви за едно мирно и щастливо съществуване. Единствено времето стои между вас и неговото проявление, тъй като вече съществува в по-високите измерения.

Вие привличате всички ситуации около вас, а това се отнася и за приятелите и семействата, които стават част от плана за живота ви. В малки групи вие отработвате кармичните си отговорности и е свързано с това, което наричате добри и лоши преживявания. Природата на двойствеността позволява, както на тъмнината, така и на Светлината да се спусне над земята. Макар да имате периоди на духовно проникновение и животът да е благоприятен и хубав, както ще покаже истинската ви история, това никога не се поддържа само от Тъмните сили, които да определят мощта ви и да ви ръководят. Настоящият период обаче е резултат от благоприятен обрат, който ще завърши цикъла на онова, което наричате „висина” и ако това е желанието ви, ще се издигнете. Тъмните сили вече не могат да продължават да се съревновават със Светлината; имали са шанса да го направят, но са се провалили. Победата винаги ще бъде ваша и всичко, което е било неясно досега, е за това как би могло то да се постигне.

Никога Тъмните сили не могат да победят Светлината, която ви кара да се пробудите за вашите вродени сили и да ги използвате. Разбира се вие сте заспали в тъмнината на по-ниските вибрации, а такива времена несъмнено са Тъмна Ера. Светлината обаче винаги е някъде там да ви помогне да се пробудите, веднъж щом сте се разбудили от съня си. Сега се разраства толкова бързо, че събитията се случват на високи обороти и щом успеете да видите новия път да се проявява, със сигурност ще знаете, че сте на края на вашето пътуване. Всичко е формирано в серия от драматични събития, но искаме от вас да продължавате да бъдете търпеливи и да приемете, че всичко е наред. Не може за една нощ да се преобърне ситуация, която е била създавана хиляди години, но с наша помощ ще видите невероятно бързи промени. Всичко това е абсолютно възможно с помощта на онези Служители на Светлината, които са постлали пътя през последните столетия и повече.

Можете ли да видите, че никога не сте били оставени да „гниете в затвора”, в който се е превърнала вашата Земя? Никога не е имало времена, когато да се налага да се изправяте срещу тъмнината сами. Винаги Духовните Същества са напътствали вашия прогрес и ,доколкото е било възможно, са ви водели към Светлината. Ние също, както и Галактическата Федерация, сме част от това семейство, като членството при нас е отворено само за онези, които са се издигнали. Ето затова скоро вие ще се присъедините към нас и с гордост ще работите редом с вашите братя и сестри. Създателят е съставил Вселенските Закони, които позволяват на всеки да може да дойде от всяко кътче на Вселената. Вашият успех във възцаряването на Светлината на Земята е довел до по-високи вибрации, които са привлекли вниманието на други Същества на Светлината. Сред тях съществува прекрасно чувство на Единство на всичко живо и е съвсем естествено за тях да искат да се присъединят към вас. Твърде дълго сте живели в състояние на разделение и сте изгубили това естествено чувство, което копнее да припознае духа във всеки един, независимо от външния вид.

Скъпи същества, изглежда сякаш ви поучаваме, но ние просто излагаме пред вас истината, тъй като твърде дълго сте били под контрола на онези, които са ви диктували в какво би трябвало да вярвате. Погледнете вътре в себе си, ако имате някакви съмнения и следвайте интуицията си. Преди всичко бъдете готови да промените най-съкровените си вярвания, ако усещате, че това е правилно. Толкова много откровения ще се разкрият, когато понякога умът ви прелива от въпроси. Отговорите ще бъдат дадени и ние ще ги подкрепим с каквото доказателство ви е нужно. Вече знаем какви са притесненията ви, тъй като досега е трябвало да намирате вашите собствени отговори. Продължавайте да търсите, защото много Просветени са на Земята, именно за да ви помогнат да намерите истината. Когато откривате противоречие между една версия и друга, усетете кое е правилното за вас и с времето всичко ще си дойде на мястото. Както знаете досега, вашата история има много малка прилика с онова, което е официално записано в архивите ви и това е така, по-скоро за да се скрие миналото от очите ви. Истината обаче не може да бъде скрита и всяко събитие, което някога се е случвало се пази в Залата със Записите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам вашите надигащи се енергии, които достигат до нас и сме преизпълнени с радост от отговора ви на нашите послания. Има много като нас, които чакат да пристигнат на Земята и те са вашите семейства от по-високите измерения на вашия произход. Продължавайте да упорствате – това е един добър съвет в тези бурни времена и знайте, че ние винаги сме наблизо.

Благодаря ти СаЛуСа
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.