Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 24, 2012

СаЛуСа, February 24, 2012

Вие копнеете за истината, когато разбирате, че тя е скривана от вас еони от време и това, че много от вас разглеждат историята ви като изфабрикувана, за да отговаря на целите на онези, които са участвали в това. Може би най-важният пропуск е доказателство за нашите посещения на Земята и контактите, които сме направили. Обаче, чрез археологията за онези, които имат очи да видят, има доказателства от хиляди години назад. Част от тях са безспорни, дори до точката на показване, че е имало кораби в небесата ви дълго време преди вие да летите в небето. Ако до сега бе прието, че ние бяхме постоянни посетители на вашата Земя и имахме смислени контакти, когато ви предавахме знания, би могло да бъде толкова по-лесно да се осъществи Разкриването. Всъщност, в някои отношения можеше дори да не е необходимо да се прави това изобщо, тъй като връзката ни с вас би била разбрана и нашите посещения вече биха се случвали открито.

И така, сега е оставено на нашите Съюзници да окажат такъв натиск върху вашето Правителство, че те в края на краищата ще трябва да отстъпят пред вашето искане да бъде призната истината, що се отнася до нас. Вашето Правителство и Военните ви сили са наясно, че по един или друг начин нашето присъствие скоро ще стане известно дори само защото ние сме в конфликт с онези, които отказват да сключат мир и вместо това създават война. Това може да започне скоро след като медиите решат да позволят на истината да бъде пусната в печат и се отхвърлят онези откровени лъжи и невярна информация. Има някои стъпки към такива промени, но това не достатъчно бързо за нас, така че ще бъде приложен силен натиск, докато се осъществи пробив. Заедно с вас ние чакахме търпеливо дълго време, за да видим тъмните сили отстранени и да се позволи на Новата Епоха да започне. Галактическата Федерация ще реши преки действия, ако задънената улица остане по-дълго. Те знаят, че ние вече сме действали, що се отнася до подземните им бази и че работим, когато решим да действаме. Освен това, те нямат средствата да осуетят плановете ни повече, тъй като Светлината е забележителна, когато се използва за доброто на всички.

Подобно на вас ние искаме да видим бърз напредък, а не непрекъснати забавяния и възнамеряваме да уверим, че нещата започват да се случват, така че всеки да е наясно с това. Има много неща в ход, а това създава възможности за нашите съюзници, а ние ги насърчаваме да се намесят и да се възползват от тях. Бъдете сигурни, че резултатите ще станат забележими за вас и ще е време, когато ще знаете със сигурност, че обратното броене до Издигането е започнало. Това, че имате дата за завършването на този цикъл, е чудесно, тъй като означава, че имате нещо, върху което да се фокусирате, когато броите оставащите дни. Хората, които са в началото на движенията за свобода, настояващи за освобождаване от старите начини за диктатура, действително са пионерите, които подготвиха сцената за още по-големи постижения. Всички промени трябва да започнат някъде и някога и от малки наченки на Светлина ще превземат мрака и ще изпълнят дадените ви обещания.

Стойте в готовност, но не в напрежение, тъй като всичко е наред и ще откриете, че изведнъж ще се случи цяла серия от събития, които ясно ви показват, че очакванията ви са изпълнени. Ние защитаваме вас и Майката Земя и сме правили това в продължение на хилядолетия и ще продължим да го правим. То ще е по-очевидно, когато най-сетне можем да се срещнем открито с вас и когато можем ще трябва да е най-радостната смяна на посоката за вас. Да знаете, че най-накрая сте в безопасност от вниманието на последните заговорници, ще донесе прилив на радост и вълнение и велико време на разиграване на финалния план за вашето Издигане. От известно време насам независило дали вие лично сте го осъзнали, нивата ви на съзнание нараснаха и този процес се ускорява докато придобиете пълно съзнание. Това е друга област на развитие, в която ще ви помогнем веднага щом това е възможно.

Когато мислите за това, което е планирано за вас, надяваме се, че то издига сърцата ви и вие разпространявате чувството за щастие, което това трябва да ви носи. Естествено онези души, които останаха със затворени очи и уши що се отнася до Издигането, ще са онези, които са объркани и дори изплашени от промените, за които те не направиха подготовка. Те заслужават същото внимание и помощ, както всички останали, така че те също могат да напуснат дуалността на Земята в знанието къде е тяхното бъдеще. Този опит ще постигне много с времето, тъй като ще остане в подсъзнанието им, докато отново може да им послужи. Те със сигурност не ще трябва да започват отново от дъното на стълбата. Както всички останали души те ще напреднат, защото е невъзможно да останат неподвижни, тъй като дори и да не е осезаемо, всичко е в състояние на промяна и е една константа във Вселената.

В бъдеще ще имате много повече знание и разбиране за Вселенските Закони, а с пълно съзнание няма да имате проблем в придържането си към тях. Всичко това може да се обобщи с живот от гледна точка на Безусловна Любов и въпреки че е голямо предизвикателство в настоящите ви условия, тя ще стане по-лесна, когато се издигнете. Скъпи мои, опитайте се да живеете в най-висшето си разбиране на това какво е да си издигнато същество и скоро ще откриете колко много сте напреднали. Майте предвид, че Всичко е Едно и това трябва да ви помогне да преодолеете повечето трудности, които е вероятно да срещнете. Казваме това, защото много от вас са били възпитавани да мислят за хората в малки кутийки, които имат етикети на тях, отколкото да виждат едно завършено Човешко Семейство. От вас не се очаква да достигнете съвършенство сега, действително това би било изключително трудно, докато не достигнете много по-високо ниво на съзнание.

За онези от вас, които обичат да бъдат в течение на това, което различните източници докладват, може би сте забелязали, че се случва бавно сближаване на информацията. Това е сигурен знак, че времевите линии започват да се събират заедно, но все още ще намерите някои, които са по-силни от други. Онези, които поддържат религиозни вярвания, са склонни да бъдат сами, тъй като се чувстват обвързани от апокалиптичните пророчества на техните древни учения. Много от тях вече не са приложими, тъй като бяха дадени в момент, когато изглеждаха възможни, но събитията от тогава промениха изхода. Тази година ще е краен тест на техните убеждения, но очевидно както всеки друг, те имат бъдеще, плод на собственото им творение.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви давам моята Любов, за да ви помогна по пътя ви.
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.