Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, March 24, 2010

SaLuSa, March 24, 2010

Има много конфронтация във вашия свят днес. Това води до омраза и търсене на отмъщение в един безкраен кръг, който изглежда е бил с вас от незапомнени времена. Въпреки това минава много време, а енергиите продължават да подклаждат войни или актове на тероризъм. Негативните енергии могат да бъдат трансмутирани, но често се увеличават от онези, които няма да ги освободят. Мили Мои, Човекът е живял от меча твърде дълго време и в опитите си да избие „враговете” си е създал условията, които са увековечили дълбоко вкоренената омраза, която подхранва войните. Време е да признаете Единството на Човешката Раса и да осъзнаете, че нейните пътувания водят до една и съща цел. Затова далеч по-добре е да продължите напред като една група, в която да си помагате един на друг, вместо да създавате разделение, което спира прогреса към една обединена цивилизация.

Само любовта ще разтопи напълно негативните енергии и вие трябва да намерите начин да обедините хората. Прошката ще бъде чудесна стъпка към оставянето на всички различия в миналото, което позволява да се появи едно ново Човечество в готовност за Издигането. Всяка душа е имала многобройни опити през много, много животи и всички те имат цел, която влияе на всяка душа чрез вашето масово съзнание. Ако прошката е шанс да бъде донесен мир, сегашният момент е идеалната възможност да приложите това на практика. Това е така, защото сега проумявате факта, че вие сте тези, които създавате вашата реалност и Единството ще бъде постигнато само чрез любов и опрощение. Разкъсайте учебниците по история, които възхваляват войната и вместо това я напишете отново като най-голямата загуба на човешки живот и ресурси, която някога бихте могли да си представите. Разберете, че това, което правите на един, правите на всички и осъзнайте, че един акт на любов увеличава масовото съзнание, за което всички вие допринасяте. Умножете го хиляди пъти и това увеличава експоненциално Светлината на Земята, а негативните енергии губят силата си.

Толкова често питате „какво мога да направя, за да се развия” и отговорът е толкова прост – като бъдете любовта, която сте и я изразявате във всичко, което правите. Вие имате неограничена любов и колкото повече я прехвърляте на другите, толкова повече Източникът ще я попълва. Това е добрият стар Вселенски Закон на Привличането в действие и много от вас имат успех, тъй като разбирате принципа зад него. Сега сигурно се чудите как това ще ви помогне и това разбира се е пътят към повишаване на вашите вибрации. То ви отвежда към пътя на вашето Издигане и колкото по-напред пътувате по него, толкова повече ще се отърсвате от по-ниските вибрации. Като давате, вие ставате приемник на изобилие и никога повече няма да искате. Бог се грижи за Човешкия род и го обединява, но въпреки това Човекът разделя и игнорира неговата Божественост.

Ако работите върху извисяването си, вие също така помагате на другите, а пък по-велики Същества от Човека, които живеят в по-високите царства, ще служат на Човешката Раса. На вашето по-ниско ниво не можете да постигнете Издигане напълно сами, без чужда помощ и към Земята постоянно се излъчват по-високи енергии, за да поддържат едно постоянно извисяване. Това е едно голямо събитие, в което имате привилегията да участвате и което ще се окаже най-просветителното преживяване от времето ви в дуалността. Както бихте казали, това е черешката върху тортата и най-удовлетворителният начин да завършите опита си в този цикъл. Вие ще си тръгнете като много по-велика душа, отколкото в началото, когато започнахте пътуването си.

Ако ви кажем, че се справяте добре с установяването на Светлината на Земята, това би било подценяване, тъй като вие достигате нива, които едно време бяха немислими. И все пак през всичките си опитности вие останахте верни на решителността си да донесете промени и да възстановите Царството на Светлината на Земята. Сега сте на път да видите плодовете на вашата усилена работа, тъй като енергийните нива достигат етап, на който визията ви за бъдещето трябва да започне да се проявява. О, да, тя се движи зад кулисите и просто чака този финален порив напред, за да излезе на открито. Много от нашите съюзници са инструктирани и подготвени да преминат към действие и изходът ще отвори много сърца и очи, които са били затворени за истината. Скоро трябва да промените посоката и това бързо ще остави дуалността зад вас. Спомените от миналите преживявания ще бъдат заменени с приятни такива, които ще изпълват визията ви за бъдещето. Радостта да работите заедно за обща кауза ще извиси Човечеството заедно със Земята и ще бъде най-вълнуващо и възнаграждаващо.

Животът е вече нещо като приказна история и колкото истински да ви изглежда, това не е вашата истинска реалност, но все пак ще има щастлив край. Но гледайки към бъдещето, това наистина звучи така, тъй като промените са толкова всеобхватни, че изглежда невероятно. Разликата ще бъде толкова огромна, че наистина ще изглежда магическа и не от този свят, точно каквато е. Вие не сте изпитвали постоянен мир и щастие, каквито ще намерите, а да живеете в постоянната светлина и топлина на по-високите енергии ще бъде пълна наслада. Можете ли да си представите да нямате повече тревогите, които измъчват ежедневието ви на Земята. Да можете да си позволите един приятен и удовлетворяващ живот без повече притеснения за пари, здравето ви или нуждите ви. Достатъчно време да практикувате любимите си занимания, независимо какви са те и ползата от помощта на онези, които вече са пътували преди вас. Ще откриете, че всички души имат голямо желание да помагат на другите да успеят. Например, един художник може да получава уроци от любимия си художник, а също и как да работи повече с ума. Ще бъдете в състояние да проектирате мислите си върху етера без да имате нужда от четки за рисуване.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и Галактическата Федерация е готова за най-новия си член, който да заеме мястото си в нея. Като цивилизация вие все още не сте съвсем готови, но докато изминат последните няколко години, извисяването на вашето съзнание ще ви даде право да застанете до нас. Част от нашата мисия е да намерим цивилизации като вашата, които са на прага на издигането и да им помогнем да успеят. След като това е постигнато, започва празнуването, тъй като е голямо събитие да приветстваме душите обратно в по-високите царства. Няма абсолютно никакво съмнение относно способността ви да преминете успешно през този период. Всичко ще стане по-ясно в относително кратко време и тогава усилията ви могат да бъдат насочени по такъв начин, че да ви съберат всички заедно в Любовта и Светлината, които се спускат на Земята.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.