Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, March 1, 2010

SaLuSa, March 1, 2010

Дните се ускоряват и се случват неща, които сигнализират за критични времена на Земята. Тъмните сили нападат яростно онези, които им се противопоставят и войните им преминават от конвенционалните оръжия към такива, които са много сложни. Вие току що видяхте още едно доказателство за това със случилото се в Чили и това е част от непрекъснатите атаки в район, където лидерите се противопоставиха на тъмните сили, които имаха намерение да ги отстранят. Както често ви информираме, ние не можем просто да се намесваме в това, което ви се случва – освен ако не са ни дадени пълномощия да направим това. И все пак, както ви е известно, на нас ни е позволено да предотвратим по-опустошителен сценарий. Имайте предвид, Мили Мои, че по времето на Атлантида също имаше голям технологичен напредък и например беше разработен лазерния лъч. Той беше използван по такъв начин, че причини отслабване на Земната кора, която се разпадна и Атлантида изчезна безвъзвратно във вълните на Атлантическия Океан.

Сега вие сте в подобна точка от вашия опит, както хората от Атлантида по време на техния край на дните. Всъщност те се развиваха по много подобен начин на вас, използвайки напреднали технологии, придобити от Извънземните същества, използвайки ги за злоупотреби и лично облагодетелстване. Страната, която е САЩ, е заселена предимно с онези души, които бяха в Атлантида при нейната смърт и е предизвикателство да изпратим този цикъл без Земята да бъде унищожена. Цивилизациите до голяма степен се учат от опита си като индивидуалните души и когато уроците не са научени, вие се изправяте пред същите, докато не се развиете достатъчно, за да преминете успешно през тях. Затова ще разберете, че не можем да ви отнемем възможността да преодолеете слабостта, която е причинила провала ви в древни времена. И все пак, не всичко е оставено на вас и както сме обяснявали преди, ние можем да помогнем по начини, които често предотвратяват нещата да излязат извън контрол. Пълното унищожение на Земята няма да бъде допуснато и ние защитаваме Майката Земя и човешката цивилизация като ограничаваме степента на разрушенията.

Трябва да разберете, че тъй като ние сме изпълнени със състрадание и любов към всичко живо, с най-голямо удоволствие бихме ви освободили незабавно от тъмните сили. Времето за нашето открито пристигане, обаче, е определено от Висшия Съвет на Светлината и ние спазваме техните решения. Затова ние сме напълно подготвени за бързо наближаващите промени, които ще сложат край на диктатурата, която познавате като Илюминати. Нашето присъствие ще позволи да бъде обявен световен мир и да се прекратят всички военни действия. Ако има противопоставяне, ние ще укротим оръжията на войната и ще го прекратим по мирен начин. Ние не идваме да водим битки, тъй като това не е нашият начин, а ще наложим Волята на Бог за доброто на всички души на Земята. Вие искахте да се освободите от травмите и негативните условия, свързани с управлението на тъмните сили. Бог се съгласи, че е време Светлината да се завърне напълно на Земята и тя вече се увеличи експоненциално през последното десетилетие.

Не позволявайте на хаотичните събития на Земята да ви разсейват от вашата цел да се издигнете, защото както може да кажете, не трябва да сваляте очи от топката. Силата и защитата ви е да останете съсредоточени върху вашата Светлина. Правейки това, вие също така помагате на другите хора, които може да отслабнат, когато техните сетива бъдат нападнати от последните опити на тъмните сили да продължат плановете си. Смъртта и разрушенията са тяхната цел, за да унищожат населението на Земята, но моля ви, бъдете сигурни, че те няма да успеят да постигнат крайната си цел за пълен световен контрол. Вие определихте резултата чрез вашите непоколебими опити да доведете Светлината на Земята. Този резултат всъщност е предвиден много отдавна и винаги е бил част от плана за този цикъл. Той можеше да се промени, но Работниците на Светлината, доведени да го поддържат в ход, доказаха стойността си и способността си да се придържат към своите задачи. Всички вие, свързани по този начин, заслужавате всяка похвала, която получавате и ние от Галактическата Федерация сме толкова горди да работим с вас.

Вследствие на стотиците животи в този цикъл, силата ви нарасна, което доведе до отказа ви да се предадете на тъмните сили. Сега пълната награда за това е на път да се прояви и всичко, което ви е било отнето, постепенно ще бъде върнато. Вие ще станете суверенните Същества, които някога бяхте и още по-добре – ще имате възможност да се издигнете и да напуснете веднъж завинаги дуалността. Тя ви служи добре и вие станахте могъщи Същества, които ще носят Светлината и Любовта на много цивилизации, които съществуват в Галактиката. Вашият опит е безценен, когато се касае за други развиващи се цивилизации. Можете да им помогнете да избегнат същите капани, преживени през времето ви в дуалността. Можете ли да видите, Мили Мои, че когато за първи път започнахте пътуването си, вие знаехте как това щеше да облагодетелства другите. Като Същество на Светлината вие направихте определени жертви, за да постигнете тези цели, като част от вашия стремеж към знания и за да служите като Работници на Светлината на други развиващи се души.

Чувстваме, че най-после започвате да разбирате колко сте велики и защо ви обожаваме и ви обсипваме с хвалби. Ние сме души другари на голямо съвместно пътешествие и стоим до вас като равностойни партньори, работещи за Волята на Бог. Нека умовете ви приемат това, което казваме, тъй като това няма да засили егото ви и знаем, че Съществата на Светлината не мислят по такъв начин. Когато е заслужена похвала, е приятно да знаеш какво си постигнал, тъй като твърде дълго вие сте били потиснати и може да ви бъде простено, че сте вярвали, че сте безполезни. Това е, на което се надяват тъмните сили, така че да могат да упражнят пълен контрол над вас. За щастие вие се пробудихте и можете да видите през лъжите и лицемерието на начина, по който сте накарани да се чувствате малки. Сега знаете нещо различно и се защитавате, а така постигате резултати, тъй като прекъсвате властта, която тъмните сили имаха над вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че това, което ви е било обещано като част от промените, които са за доброто на всички, ще се случи и е основно наша отговорност да гарантираме, че това ще стане. Запазете вярата си в плана, който ви освобождава от дуалността, тъй като той е позитивен и ще навлезе в живота ви в много близко бъдеще, независимо от всякаква намеса. Ние разполагаме с цялото време, от което се нуждаем да изиграем ролята си, но знаем, че вашето впечатление е, че времето е много късо. Няма значение кога ще осъществим открит контакт, тъй като всичко ще бъде завършено навреме за падането на последната завеса – и всичко това в готовност за Издигането. Знайте, че ви обичаме, Мили Мои.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.