Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 24, 2012

СаЛуСа, August 24, 2012

Периодът, в който сте сега, е малко като затишие пред буря, тъй като в действителност знаете само малко за това, което наистина се случва. Все пак нашите дейности са оказване на натиск върху онези, които трябва да отстъпят, за да позволят на Новата Епоха да започне. Или ще отстъпят, или ние ще направим това за нашите Съюзници, а в резултат ще има много случки, които най-сетне ще достигнат медиите. Ще е, каквото сте очаквали и ще набере инерция много бързо. Дори и така, ще са нужни няколко седмици преди останките от старата парадигма да могат да бъдат премахнати и по този начин да се позволи въвеждането на това, което ще я замени.

Както често ви информирахме, всичко е готово да продължи и ние ще сме също толкова щастливи колкото и вие, когато стане това. На първо място много от работата ще бъде извършена от нашите съюзници, които са добре подготвени за ролята си в дейностите. Ние сме ги насочвали от дълго време и сме изключително благодарни за тяхното сътрудничество, тъй като сме със Служителите на Светлината като цяло. Много от вас, инкарнирани специално в това време, знаят какви предизвикателства стоят пред вас, и бяхте избрани, поради лоялността си и службата на Светлината.

Много от вас първоначално започнаха да се пробуждат в най-тъмния период на вашата цивилизация, отговаряйки на вътрешните си импулси. Те щяха да работят за нещо по-добро, като се има предвид нивото, до което изпадна Човечеството. Като пионери на Светлината вие привлякохте надолу Светлина и насърчихте други души да се присъединят към вас. Това бяха несигурни времена, пълни с опасности, но вие започнахте нещо, върху което тези, които ви следваха, можеха да градят. В резултат на това толкова много души сега са частично пробудени и не се нуждаят от много повече Светлина, за да се събудят напълно.

Имайте предвид, че Богът на тази Вселена отдавна постанови, че този цикъл този път ще завърши с победа за Светлината. Това обещание беше извършвано от много, много носители на Светлината, които наблюдават делата на Хората от по-висшите царства. Такива Същества биха ви изглеждали като Богове и имат огромна сила, толкова много, че биха могли да преместят Земята, ако това се искаше. Когато научите за промените, които предстоят, вие ще разберете колко е лесно да ги приложите. Те работят с нас и ние ще гарантираме, че преходният период е доста кратък, така че скоро да сте благословени с всичките предимства на това да си в по-високите вибрации.

Вашите собствени творчески сили ще бъдат засилени, но докато не еволюирате повече, има ограничения относно това колко далеч можете да отидете. Едно нещо, за което скоро ще разберете, е колко бързо се проявяват вашите желания. Действително, ние вече ви казахме за предстоящата ви способност да създавате чрез силата на мисълта. Обаче, до това време вие ще трябва да се възползвате от нашата технология, която ще покрие насъщните ви нужди като храна, подслон, облекло и безплатна енергия. Някои от тези неща вече виха могли да ви бъдат дадени, ако не беше умишленото им задържане от тъмните сили.

Повече няма да бъдете задържани и веднъж, след като ние сме с вас, ще наваксаме за изгубеното време. До тогава ние ще сме гарантирали също, че няма да е възможно да се попречи на напредъка ви от онези, които имат други планове. Това е една от нашите основни отговорности, тъй като задачата да направите това сами би била твърде трудна за вас. Ние имаме ресурсите и технологиите, за да сме в състояние да проследим всеки член на Илюминатите и да присъстваме там без тяхно знание. Ето как ние можем да попречим на плановете им да се осъществят, въпреки че поради кармични причини ние не можем винаги да спираме всичко.

Точно сега Илюминатите се лишават от идеи за това как могат да продължат с плановете си за световно господство. Както бихте казали, написано е на стената и те гледат поражението си в лицето. За тях е трудно да приемат, че са били толкова близо до успеха и че не са успели. Дуалността им даде възможността да планират господството си преди хиляди години и те бяха повлияни от енергии, които съществуват извън планетата. И на Мрака, и на Светлината бе позволено да примамват душите на тяхна страна, въпреки че поради падането ви долу към по-ниските нива, вие не бяхте изцяло нито едното, нито другото.

Преминахте през период, когато се отдадохте на по-низшите вибрации, който ви носеше от един живот към следващия. Напоследък Светлината на Земята се стабилизира и сега е добре установена. Тя ще остане така и дори ще стане по-мощна, тъй като вие наближавате времето на Издигането. Това ще е една голяма стъпка напред, която ще ви види готови да започнете следващия цикъл, но този път цикъл, в който Светлината е доминиращата сила. Предизвикателствата ви като такива ще са повечето на мислене и правилно действие, тъй като Законите, защитаващи еволюиращите души, са все още в сила.

Не се страхувайте, тъй като към времето, когато достигнете по-висите нива, ще сте станали Същество с високо развито ниво на съзнание. С това идва паспортът ви за Галактиката, където ще имате свободата да решавате следващото си пътуване. Има толкова много различни Цивилизации, Съвети и Федерации, така че ще имате голям избор. Все още ваша цел е Духовната еволюция, а следващият етап ще ви види да се подготвяте да бъдете Същество от Чиста Светлина. При достигането на това ниво вие можете да се движите във всяка форма, която изберете. Също така ще сте в състояние да намаляте по ваша воля вибрациите си, като си позволявате да посещавате по-ниските измерения, ако желаете това.

Както често споменаваме, тъй като вие се издигате и ставате повече от Светлина, вашите желания са да служите на другите. Така че времето ви не е пропиляно, въпреки че можете да организирате живота си така, че да включи приятни занимания. Бог желае вие да се радвате на живота си и е осигурил всичко, за да може да намерите удовлетворение в пътуванията си. Точно сега не е задължително да знаете в каква посока бихте тръгнали, но веднъж след като сте с повишено ниво на съзнание, вие напълно ще познавате себе си и ще сте в състояние да направите собствения си избор.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че вие постепенно придобивате разбиране за това какво прекрасно и вълнуващо бъдеще стои пред вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!





СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.