Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 27, 2012

СаЛуСа, August 27, 2012

Някой хора питат какво ще правят, когато трябва да вземат решения за след 21 декември. Отговорът винаги ще е да следвате интуицията си, тъй като каквото и да правите, то няма да повлияе на Издигането ви. Това, което е важно обаче, е да разрешите всякакви различия, които имате с приятели и роднини. Това може да се направи, ако приемете необходимостта да започнете Новата Епоха на чисто и осъзнаете, че някои стари връзки ще приключат и ще започнат нови. Ще има повече партньорства, отколкото бракове, тъй като ще се обединявате в групи, които ще работят заедно за взаимна полза. Всъщност вие ще имате повече свобода от преди, след като сте достигнали по-високо ниво на съзнание. Ще можете да пътувате свободно из Галактиката там, където ви водят желанията ви.

Част от непосредствения ви растеж е извисяването на мислите ви, така че да можете да се фокусирате върху бъдещето. Сегашният ви цикъл завършва и с това трябва да си идат всички наслоявания, които биха ви държали назад. Не съжалявайте, тъй като сте имали стотици животи, които ускориха еволюцията ви. На вас ви подхожда много по-добър живот без пречките, с които ви сблъска дуалността. И все пак всички ваши опити бяха част от вашето извисяване и вие винаги ще имате полза от тях. Дуалността беше време на цялостно изпитване на чувствата и емоциите и на научаването да ги контролирате. Вие имате способността да контролирате негативните емоции и не може да се извините, ако се провалите като твърдите, че сте си такива. Трябва да направите усилието да се промените и това ще ви е от полза по много начини, тъй като ще се чувствате много по-добре в себе си. Специално гневът има омаломощаващ ефект върху вас и когато се среща често, той е разрушителен за тялото ви и може да доведе условие за заболяване.

Скъпи мои, въпросът е, че тъй като вие ставате повече от Светлина, вниманието ви е привлечено към хармоничните неща в живота и тъй като напредвате, става по-лесно да поддържате мира и спокойствието си. Вие сте този, който става повече съответстващ на Висшия си Аз, което е крайната ви цел. Това, което бяхте, не е истинското ви аз, а дуалността не е истинската ви реалност. Тя цялата е илюзия, създадена от всички вас, откакто паднахте надолу в по-ниските вибрации. От тогава вие имахте своите висини и падения, но като Човешката Раса вие никога не бяхте достигали такава точка, както сега, когато всяка душа има възможността да се издигне.

Преди да достигнете 21 декември ще бъдат дадени много възможности на онези, които не са наясно какво предстои. Също и на тези, които решиха, че не се интересуват от напускането на сегашната ви Земя, така че да не съжаляват след това. Както ви казахме преди, каквото и решение да вземете, то е уважено и това, което е най-важно, е, че вие продължавате с еволюцията си от ниво, което е точното за вас. Така че, когато достигнете този етап след Издигането и осъзнаете, че някои познати на вас хора не са се издигнали, не трябва да е време за тъгуване. В някои случаи вие може по-късно да изберете да работите с тях като Водач, така че връзката ви с тях все пак ще бъде доста силна.

С оставащото сравнително малко време преди затварянето на този цикъл, се случват много неща и всички ще бъдат подготвени навреме за това. Както сега разбирате, повечето от тях се свързват с различни форми на прочистване и с премахването на онези тъмни сили и тяхната власт и влияние, което сега е разбито. За тях няма път назад и много от операциите им излизат наяве в публичното пространство. Необходимо е да знаете как сте били лъгани и няма причина да се чувствате виновни за това, тъй като тъмните сили притежаваха голяма власт в миналото. Това е от много отдавна, когато за първи път негативните енергии бяха привлечени към Земята. Всъщност вие извършихте велика служба за Вселената като помогнахте да се трансмутират те, често на висока цена за вас.

Освободете се от по-низшите влияния и отстоявайте вярванията си, защото, тъй като истината излиза, може да ви се наложи да обясните позицията си. Обаче не е необходимо да убеждавате другите, че вие носите истината или да ги обръщате към вашите идеи. Когато хората са готови за нея, тя ще бъде разпозната заради това, което е, и много неща, които са претендирали за истина, сега се разкриват, а това ще накара хората да преразгледат вярванията си. След това Учителите ще се завърнат на Земята и с онези, които вече са тук, ще гарантират, че фалшивите учения и исторически записи са или поправени, или премахнати. Истината не е просто нещо, написано в записите ви, а енергия, която издига другите хора и им носи истинско разбиране.

Само помислете за миг как, като посетители на вашата Земя, ние сме злепоставяни и умишлено сме показвани като чудовища, които искат да ви поробят и да откраднат земите ви. Ние сме описвани като извънземни, когато всъщност сме истинското ви семейство и дори не сме вдигали пръст гневно срещу вас. Всички такива действия срещу вас не са от членове на Галактическата Федерация на Светлината, а от други Извънземни или от собствените ви сили. Разбира се, всичко това е направено, за да ви накарат да се страхувате от нас и е подкрепено от някои религиозни групи, които твърдят, че ние сме дяволи. Ние бихме ви помолили да изчакате докато можем да ходим сред вас и тогава вие ще почувствате излъчванията на аурите ни и ще знаете, че идваме с Любов и Светлина.

Ние знаем, че много от вас, които четат коментарите ни, вече разбират позицията ни. Вие сте нашият авангард и ще дойде време, когато вашето знание ще е ценно за нас. Ние не можем да бъдем на всякъде едновременно и вие ще сте на разположение, за да отговаряте на въпроси от стана на онези, които са нови за цялата идея за Издигането. Това до голяма степен е нещо, което да се вземе и приеме, особено поради идеята за края на света, която се свързва с изгубване на всичко, което притежавате и познавате. Това може да е плашеща мисъл, но е приемлива, след като е разбрана като нещо като ново начало. Начало, което ви увековечава в чудесна реалност на мир и хармония, където може да забравите всичките си тревоги. Действително няма какво да губите и ще спечелите всичко.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви оставям с любовта ми към всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.