Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 24, 2011

СаЛуСа, October 24, 2011


Скоростта, с която въпросите се придвижват напред, означава, че почти ежедневно се постига напредък към промените, които ще бъдат за доброто на всички хора. Ще трябва време, за да се проявят, но основата сега е здраво положена. Всички въпроси, освен Първия контакт, се придвижват, а това дава на нашите съюзници всички възможности да настояват за ранен резултат. С очакваното голямо покачване в нивата на съзнанието, след 11.11.11, сцената ще бъде подготвена за отработване на финалните потребности за постигане на успех. Това повече не може да бъде забавяно, а вие ще знаете за неговото започване.

Тъмните сили ясно са в отстъпление, но не го правят грациозно, а по-скоро биха направили последните си опити да създадат хаос. Обаче, те няма да имат това удоволствие, тъй като ние вече сме наясно с техните планове. Те повече нямат право на нивото на свободна воля, на което се радваха преди. С радост ние се намесваме в действията им, а те знаят, че свободата им скоро ще им бъде отнета. Нашите съюзници с подкрепата ни постепенно поставят тъмните сили там, където не могат повече да продължават с отвратителните си действия. Те са отстранявани ефективно от обществото ви, така че да можете да продължите безпрепятствено с работата на Светлината.

Ние забелязваме, че повече хора от всякога узнават за Издигането и сериозно проучват какво ще означава това за тях. За щастие има толкова много от вас, които са достатъчно просветени, за да не отиват твърде далеч в търсене на отговорите им. Фактът, че има повече от една времева линия им позволява да обмислят няколко възможности, а това ще разшири перспективата и разбирането им. С даденото време цялата картина ще се изясни, тъй като ние също сме включени в уверяването, че всички вие имате добра представа за това, което ви предстои. Трябва да има промени, но в естеството на напредъка и прогреса, за да ви изведат на пътя към Издигането, и отвъд него. Всичко това е част от планираната ви еволюция, а дълбоко в себе си вие знаете, че това е истина.

За някои периода, в който се намирате, е нереален, понеже те не са свикнали с идеята за такива огромни промени. Няма значение какви вярвания споделяте, тъй като изходът ще бъде същия и ще научите повече за Върховния Създател и Боговете. Те също са били създатели на всичко, което виждате във вашето физическо съществуване, говорим за началото на вашето пътуване в по-ниските измерения. Тъй като започвате да разбирате, имаше други Същества в по-нови времена, които също се представяха за Богове. В историята ви те са известни като Анунаки от планетата Нибиру и са отговорни за много от информацията, която се пази и използва от религиозните ви органи. Това е друга област, която ще изясним, а чрез това хората ще могат да се обединят в общи вярвания, които отразяват истината.

Все още вие не осъзнавате напълно колко много сте били държани в мрака в продължение на хиляди години. Вашата реалност е била фабрикувана от Илюминатите, които са ви убеждавали да вярвате, че сте много по-малко от това, което всъщност сте. И все пак за ваше уважение, вие се пробудихте за Светлината, която устойчиво се повиши, за да ви върне в истинската реалност. Както можете да си представите, предстои ви натоварена година, когато предимствата ще надвишат евентуалните неудобства, които може да преживеете. Най-малкото сте били предупредени какво да очаквате, ако случайно се намирате в райони, които ще бъдат обект на физически промени.

С всичко, което ще се случи, моля помнете, че по-висшата причина е вашата духовна еволюция, и учете от опита си, когато продължавате. В края на краищата, вие все още следвате жизнения си план и все още може да имате уроци за научаване. Обаче, след толкова много животи в цикъла на Дуалността, не би било изненадващо, ако сте направили всичко и сте ги научили. Попитайте себе си дали можете да живеете и работите в Светлината по всяко време и можете ли да гледате на друга душа и да виждате само най-доброто в нея. Да се отнасяш с другите като с равни и да разбирате Единството на Всичко Живо. Ако можете, не се страхувайте дали сте издигнали нивото на съзнанието си, тъй като би било съвсем очевидно, че сте го направили.

Да откриеш истинската си същност е най-удовлетворяващото и ви позволява да живеете сред по-ниските вибрации с лекота и без да бъдете повлияни от тях. В действителност, самото ви присъствие има ефект на трансмутиране на такива енергии. Има хиляди и хиляди като вас, които отдават себе си в служба по този начин. Мила дума или само усмивка може да издигне друг човек за доста дълго време. Това е силата, която носите, често неосъзнавайки потенциала, който притежавате за правене на добро.

Финансовите неволи продължават да се задълбочават в Европа, а тези, натоварени да намерят решение, не са оптимисти, че могат да открият такова. В най-добрия случай те могат да отложат неизбежния колапс, който бързо ще се разпространи от една страна в друга и към другите части на света. Отговорът, разбира се, включва пълна промяна към нова система, която слага край на злоупотребата с вашите пари, а също така защитава стойността си. Всичко това чака да излезе, както и когато се представи възможността, не и по-рано. Така че, всичко, за което можем да помолим, е вие да пазите решението в ума си, така че да не се разсейвате от други събития, водещи към него.

Скъпи мои, доволни сме, че след цялото това време ние можем да говорим за това как ще се случат близките събития, които в крайна сметка напълно ще променят живота ви. Онези, които са следили развитията от много години, разбира се, ще бъдат по-добре подготвени за това, което ще се случи. С Разкриването ще дойде свободата, която търсим, за да започнем да работим открито с вас, както и достъпът до медиите за излъчване на фактите, поради които сме тук. Много от вас вече знаят, но също така много хора имат малка представа по отношение на това, което ще промени така драстично живота им. Първоначално трябва да разберем колко добре сме приети и да сме сигурни, че мнозинството от вас приемат помощта ни за вас. Ясно е, че ние бихме предпочели повече да работим открито, а не от разстояние. Във всеки случай повечето от това, което ще правим, ще бъде директно от корабите ни, понеже няма необходимост да сме действително на Земята.

Аз съм СаЛуса от Сириус и съм готов да изпълня моята роля като член от екипите на Галактическата Федерация, които са готови да завършат задачата си. Ще направим всичко като действие от Любов за вас, нашите Братя и Сестри.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.