Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 21, 2011

СаЛуСа, October 21, 2011


Издигането по света продължава да нараства и ще има резултат в придобивките за хората. Неотдавна такива демонстрации биха били бързо потушени със сила, ако е необходимо, понеже правителствата се плашат от ситуации, в които сте се мобилизирали в мощни групи. Ние винаги сме се застъпвали за мирни демонстрации, тъй като насилието поражда насилие и в подобни ситуации вие неизбежно сте губещите. Обаче знаем, че се стига до момент, в който вие не можете да търпите повече и гнева надделява над разума. Тази битка за вашето бъдеще ще помогне да се създадат енергиите за промяна, но не е нужно всеки да е на предната линия, тъй като само чрез изпращането на мислите си за подкрепа вие допринасяте за това. Точно тук светът като цяло има надмощие, ако застане като един в подкрепа на общата кауза.

Резултатът е, че тъмните сили трябва да се сблъскат с непосилната задача да спрат движението за промени да се засилва. Те не могат да се справят с огромния брой хора, които имат такава силна решимост, които ще се бият до крак, докато постигнат победата си. Най-сетне медиите бяха принудени да докладват какво в действителност се случва по света, понеже дори те се изплъзват от контрола, упражняван върху тях. Те ще имат своя ден за маневри, когато журналистите могат да докладват истината, особено, когато събития като 9/11 са показани такива, каквито в действителност са. Натискът върху Съединените Щати да се организира независимо разследване нараства, а президентът Обама може все пак да води по пътя. Единствено е въпрос на време преди да се случи такова разследване и да бъде разкрита истината.

Целта на разкриването на действията на тъмните сили не е, за да има отмъщение, тъй като всички души са призовавани да дадат сметка за своите мисли и действия пред много по-висши власти. Това е, за да разберете как достигнахте до положението, в което се намирате в момента. Вие бяхте на крачка от пълното ви поробване и контрол от драконовското Световно Правителство, което щеше да се установи. Правата ви биха били строго контролирани и намалени, така че да имате малка свобода, ако не се съобразявате с Новия световен ред. Това не се случи за една нощ, а бе планирано от хилядолетия. Бавно и почти незабелязано вие сте били заблуждавани и подвеждани, за да се откажете от правата си. Имаше много предупреждения, но вие бяхте приспивани във фалшивото чувство за сигурност. Вие трябва да разберете причините, за да се възползвате пълноценно от опитите.

Някои хора искат да се придържат към това, което им е познато и ако това е техен избор, ще бъде така. Ние и други излагаме пред вас предимствата от Издигането, без да се опитваме да го налагаме на никой от вас и в нито един момент не бихте могли честно да кажете, че не сте знаели. Нямаме никакъв интерес относно хората, които отказват да се издигнат и им даваме нашата любов към тях, както бихме я дали на всеки. Тяхното бъдеще е също добре осигурено, както на всички други и във всеки случай ще дойде време, когато те ще се присъединят към онези, които са продължили напред. Вие имате цялото време, което желаете, да останете в по-ниските измерения, а ние знаем, че когато сте изпълнили опитите си ще погледнете към по-високите измерения за следващите си опити.

Ние от Галактическата Федерация можем да кажем, че сме постигнали всичко това преди, а това означава, че знаем за какво говорим. Масово Издигане не се случва често, но дори и така ние сме помагали на други да го постигнат, както правим това за вас. Това е такъв чудесен случай и ние очакваме с нетърпение да се насладим на всяка част от него, както и вие ще очаквате. Със сигурност ще бъдете доволни, че сте привилегировани да бъдете на Земята за такова чудесно издигане. Създателят ви взима в по-висшите царства, подготвен вече да ви приеме като Космическите Същества, в които вече се превръщате. Вие и вашият Висш Аз ще бъдете като Едно и ще пътувате в Небесата, които се простират в безкрайността.

Знаейки какво ви предстои, не позволявайте на нищо да ви отклони от пътя ви и позволете на по-ниските вибрации да отминат, тъй като те повече нямат никаква власт над вас. Прекъснете връзките си с всичко, което знаете, че не може да пътува с вас и усъвършенствайте енергиите си, за да станете Същество от Светлина. Това ще бъде ваша защита, тъй като навлизате в етап на Издигане и заемате мястото си сред нас. Помнете, че ще спечелите всичко и няма да имате абсолютно никакви съжаления при взимането на решение да се издигнете. Ако все още не можете да се доведете до следване на този път, не се страхувайте, тъй като вашите нужди са взети под внимание, както и тези на всички други.

Изпълнете сърцата си с любов и огрявайте с вашата Светлина навсякъде, където сте, а това е всичко, което може да се иска от вас. Вие все още не разбирате нивото на силата, което е във вас, но това все пак не може да ви спре да създавате. Това, за което мислите и искате да се прояви, след известно време ще се случи. Това е Законът и вие скоро ще се научите да го използвате мъдро. Това обяснява защо вие се считате за отговорни за своите опити, защото като масово съзнание Човешката Раса е решила какви да бъдат нейните опити. Сега като индивиди вие решавате дали да стъпите на пътя към Издигането.

По какъвто и начин да го погледнете, това са уникални времена за човечеството, след прекарването на толкова дълго време в мрака на невежеството, съзнателно натрапено върху вас, линията на живота е хвърлена към вас. Грабнете я и не я пускайте и се дръжте здраво за вярата си, че краят на този цикъл е едва началото на напълно нов. Той вече е тук, а вие имате чудесна възможност да напуснете по-ниските измерения. Сякаш е твърде добро, за да е вярно и все пак Създателят е определил сценарий за вашето постепенно пробуждане и издигане в онези по-висши измерения, които са като страната на чудесата от неизразима красота и мир, които нямат равни. Ваша е, Скъпи мои, а вие действително си спечелихте този дар чрез вашата твърда устойчивост в Любовта и Светлината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и трудно мога да направя достатъчно, за да ви впечатля с фантастичното време, в което се намирате, време, от което много души искаха да бъдат част – но вие сте тези, които бяхте избрани, знаейки, че ще можете да направлявате пътя на излизането от мрака и да помогнете на другите да намерят Светлината. Вие успяхте и скоро промените, които поканихте и с волята си пожелахте, ще се проявят. Ние бихме казали, добра работа и гледаме на вас с голямо възхищение за вашите забележителни постижения. Ние обичаме всички вас заради това, което сте – Маяци от Светлина сред мрака, който сега се отдалечава пред лицето на Светлината.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.