Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, November 25, 2009

SaLuSa, November 25, 2009

Вие имате пълното право да се чувствате доволни от себе си на прага на събития, водещи до определени промени, които скоро ще станат видими за вас. След дълъг период на усилия вие се подготвяте да пожънете резултатите от вашето посвещение да донесете Светлина на Земята. Вашата вяра е забележителна, имайки предвид, че не сте имали възможност да оцените цялата картина като нас. Там където ние виждахме позитивно движение, за вас беше трудно да го доловите и наистина понякога хаосът изглеждаше, че се засилва. Както посочихме във връзка с прочистването, което се случва, неминуемо се създава впечатление за некоординирани събития поради естеството на тяхната природа. Истината е, че всяко събитие следва модел, който ще направи път за новите системи. Не е лесно да се отделят хората от това, което са свикнали да правят с течение на десетилетия. Затова отговорите на вашите проблеми не са непременно очевидни, но с помощта на нашия съюз вие ще започнете да виждате положителни знаци за това, което ще бъде направено. Тези отговори ще задоволят желанието ви за нов път напред и накрая ще доведат до така дълго чакания мир на Земята.

Темпото се засилва докато мислите ви се обръщат към бързо наближаващите празници. Това е повече от добре дошло, защото когато разберете за присъствието ни, духовете ви вече ще бъдат повдигнати. Не всеки по новините ще бъде във възторг и много хора няма да знаят какво да мислят. И все пак нашето намерение е да бъде оповестена достатъчно информация, която да удовлетвори тези хора и която касае причината и желанието ни да имаме по-близък контакт с вас. Действията ни скоро ще бъдат разбрани като такива, изразяващи нашата загриженост за вас и нашата лоялност към По-висшите, които са Светлина и Любов. Ние идваме да ви помогнем да се издигнете до нашето ниво на съществуване и с право да заемете мястото си сред нас. Повечето от вас почти са приключили своя двойствен опит и сега трябва да направите следващата стъпка нагоре по пътя към просветлението.

Едва изчакваме да започнем напълно нашата мисия и вълна на въодушевление се разпростира сред Галактическата Федерация с оглед на започващото много скоро. За нас времето не е такова, каквото го познавате вие, но въпреки това ние разбираме, че тъй като живеете според линейното време, нещата изглежда са се разтеглили. Споделяме вашата загриженост за неотложните ви нужди, което е довело до влошено качество на живот за много от вас. Отново казваме, че това е главно поради неизбежните промени, които могат само да последват разрушаването на вашите стари системи. Веднъж след като получим „зелена светлина” ние така да се каже можем да преместим планини и никоя задача не представлява какъвто и да е проблем за нас. Ние сме подготвени да ви уверим, че сте колкото е възможно по-малко притеснени докато настъпват промените. Благоденствието ще бъде наш приоритет и вие ще бъдете приятно изненадани от нашето ниво на прогрес.

Така че, Мили Мои, малко прилича на игра на чакане, но няма да продължи твърде дълго. Достигнат е момент, когато нашето присъствие е необходимо, да получим възможност да бъдем приети и да мобилизираме нашите съюзи да работят в координация с нас. Бъдете уверени, че при всяко събитие ние сме наясно къде точно трябва да бъдем и какви действия да предприемем преди нашето официално кацане на Земята. Ние можем да започнем всеки един момент и това е критерий за това колко вече сме подготвени. Затова, моля, не се притеснявайте прекалено за някое забавяне, това едва ли ще има някакъв ефект върху общите ни цели и времеви мащаби.

Все повече хора виждат нашите кораби във вашето небе и то достатъчно ясно, за да определят, че те са извънземни и произходът им не е от Земята. Но въпреки това има някои земни кораби, които могат да бъдат объркани с наши. Размерът е показател за произход, тъй като нашите кораби майки, които са с формата на диск, могат да бъдат с диаметър стотици мили. Те не са наречени без причина Градове на Небето и като междугалактически кораби са напълно оборудвани за пребиваването на своите екипажи в космоса за изключително дълги периоди от време. Поради техния очевиден размер те стоят на безопасно разстояние от Земята за ваша безопасност. Технологичният напредък трябва да бъде придружен от разбиране за това какво се очаква да направят водачите с него. Амбициите на вашите тъмни сили не са в съответствие с тези цели и поради тази причина на тях няма да им бъде позволено да се движат извън вашата соларна система. Навсякъде във вашата Вселена съществуват закон и ред и когато цивилизациите покажат, че могат да се придържат към тях, тогава ще им бъде позволено да изследват извън собствената им слънчева система.

Човечеството се подготвя да се присъедини към Галактическата Федерация и се очаква да направи тази стъпка след Издигането. Дотогава вие ще сте се издигнали достатъчно, за да станете Едно с нас и да се присъедините към своите братя и сестри от Космоса. Има много организации, подобни на нашата, които могат да бъдат намерени в различни части на Вселената и те помагат за поддържане на мира чрез своите духовни знания и тяхното приложение. Никога няма да оставате без неща, които да правите и вашият опит в двойствеността ще бъде безценен като помагате на другите да достигнат възвисяване. Опитът е безценно бижу, което всеки от вас търси и вие заслужено си спечелихте своето място сред нас. Приложението му заедно с постигането на Безусловна Любов ще ви позволи да бъдете в услуга на другите.

Ще ви кажем, че вашето бъдеще е в по-високите измерения и това е където е вашият истински дом сред звездите. В нас вие ще видите себе си и ние ще ви насърчим да подражавате ревностно на това, което правим в услуга на вас. Това е най-радостното и възнаграждаващо съществуване, което дори за нас засилва нашето ниво на осъзнатост. Ще откриете, че вие никога не спирате да се учите и всичко, което бихте могли да си помислите, че съществува, е там в действителност. Има милиони и милиони планети и всички те са на някакво ниво измерение, което поддържа интелигентни форми на живот. Много от тях ще са нечовешки, но въпреки това те са точно като вас, родени от Източника, който вие познавате като Създател. Чудесата никога не престават да ни смайват и животът е удивителен, тъй като може да бъде открит да съществува при най-необикновени условия, но както ви е известно не всички от тях са като вашите земни условия. Това се вижда във вашата собствена соларна система, където има голяма разлика в условията на другите планети в сравнение с вашата.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благославям всички вас от цялото си сърце да намерите сили да работите от вашето и да разпространявате Светлината, където и да отидете.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.