Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, November 27, 2009

SaLuSa, November 27, 2009

Вярваме, че все повече хора забелязват, че натискът да се разкрие истината за събития, като войната в Ирак, дава резултат. Това е само началото на поредица от сведения, свързани с много скрити действия, предприети от тъмните сили. Няколко години след 11 септември имаше призив за независимо разследване, тъй като натрупаните доказателства за това какво точно се случи са неоспорими. Не ви ли казахме, че идващите енергии увеличават Светлината върху Земята и сега виждате резултата им в разкриване на истината. На определено ниво, което вие ще достигнете след Издигането, идва момент, когато може да съществува само истината. Във всеки случай е необходимо, като част от вашата нарастваща осъзнатост, да знаете истината за вашата история. Това ще отговори на много въпроси за упадъка на човечеството и защо досега прогресът ви към Светлината е бил толкова бавен. Трябва да сте разбрали досега, че преднамерено сте били задържани и са се правели всякакви опити, за да бъдете държани на тъмно относно вашата истинска цел в живота.

Може би не виждате да се прилага истинската правда поради обхвата на дейността на тъмните сили през последния век. И все пак всяка душа, замесена с тях, накрая ще отговаря за това, което е направила и което е било против Законите на Единственото. Всеки от вас прави преглед на мислите и действията в живота си и обикновено вие сте най-строгият си критик. При това вие не сте особено загрижени за съдбата на онези, които ръководеха преживяванията ви, за да ви направят свои роби. Дните на линчуването и саморазправата отминаха и отмъщението не е нещо, което ние поддържаме. Наистина ние сме против всички такива репресивни мерки и ви припомняме, че вие сте Деца на Бог и живеете в Любов и Светлина. Вашата най-добра реакция на тези неща би била да видите всички души като част от себе си, нуждаещи се от вашата любов толкова, колкото и всеки друг. Може би, Скъпи Мои, още повече, ако те се завърнат бързо към Светлината, както накрая ще стане с всички. Въпреки, че сега може да се намирате в Светлината, вие, както всички други, сте преминали през много преживявания, включващи също тъмната страна. Помислете си за случаи, когато може би ви е било помагано да израснете и за любовта, която ви е била давана, за да излекува раните на вашата душа, и бъдете великодушни към другите.

Ние сме тук за всички вас, но ако някои ни отблъснат, това е техен избор и ние ще сме тук, когато те направят друг. Никой не ви насилва за нещо, което не искате, но ние ви насърчаваме да търсите истинската цел на живота си. Вярата може да бъде нещо много мощно и всичко, което ви молим е да осъзнаете, че сте в период на големи промени, които могат да са ви от полза. Вашето пробуждане наближава, въпреки че е болезнено бавно и всеки от вас ще се възползва точно толкова, колкото желае и може да понесе. Вие имате Водачи, които ви познават по-добре отколкото познавате себе си и няма да бъдете подведени, ако слушате този тих глас вътре във вас. Когато сте в конфликт със себе си, са моментите, в които понякога губите пътя си, но бъдете сигурни, че винаги ще се връщате към Светлината. Пътят може да бъде толкова лесен или труден, колкото вие го направите и той ще става по-лесен след като веднъж разберете, че всички преживявания са за еволюцията на вашата душа. Учете уроците си и продължете напред и те няма да се върнат отново при вас. Ако не ги научите, те ще се връщат много пъти, докато не се справите, но няма нужда да бързате, тъй като животът е безкраен и вие сте тези, които поставяте своите цели.

Има толкова много души, които са заети с вашето Издигане, за да са сигурни, че имате всяка възможност за израстване. Те са както на Земята, така и извън нея и ние самите разбира се сме също част от тази група, която е много важна и се занимава с вашето най-близко бъдеще. Въпреки, че може да считате, че прогресът е много бавен, това е отчасти, защото трябваше да бъдете нежно събудени от дълбокия си сън. Твърде много и твърде рано би могло да нанесе повече вреда отколкото добро, поради което толкова много се обмислят такива събития като Първия Контакт. Поради тези причини ние постоянно се нагласяме към това, което се случва на Земята и според това как приемате такава възможност, има замесени много фактори и оттам винаги ще има и „подходящ момент”.

Каквото и да се случва около вас, запазете спокойствие и знайте, че накрая ще ни видите, когато е безопасно да бъдем сред вас. Това се отнася не толкова за нас, колкото за вас, които като цяло не сте наясно докъде са готови да стигнат тъмните сили, за да попречат на това да се случи. Ако нямаме възможност да се срещнем с вас в рамките на определеното време, което не ни е позволено да разкрием, има крайна дата докогато трябва да предприемем различен курс и да продължим напред. Така че, Скъпи Мои, няма от какво да се страхувате, защото по един или друг начин обявяването на нешето присъствие ще е последвано от официално приземяване. Това не е първият път, когато ви информираме за нашия план, но бихме искали да ви напомним за него и да ви поддържаме бодри.

Играта на двойственост е наистина сериозна и вие се чудите защо сте избрали да имате много животи в такива ниски вибрации. Вие знаехте предварително, че ще бъде трудно и ще се намирате в положение, в което ще се чувствате отделени от Източника. В действителност това не може да стане, но когато вибрациите са ниски, е много по-трудно да се издигнете до Светлината. Затова сте се чувствали отделени от Всичко Което Е и сте се борили да запазите живота си за сметка на други. Вие бяхте поощрени да направите това от онези, които знаеха истината, но се бяха обърнали към тъмната страна с цел собствена мощ и контрол над вас. Знаем, че някои ще попитат защо Бог е позволил това и простият отговор е, че вие с готовност се включихте доброволно в този опит. Вие бяхте успокоени от обещанието от Бог, че ще ви бъде помогнато да се издигнете отново. Сега ви предстои да завършите вашето време в този цикъл и сте придобили огромно знание и разбиране на Двойствеността. Никога повече няма да трябва да вървите по този път и Издигането ще ви даде възможност да живеете в триумф и сполука, напълно заслужено.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние от Галактическата Федерация осъзнаваме в какво непостоянно време живеете, докато новата парадигма печели доверие над старата, която е изпълнила целта си. Може да бъде много объркващо, особено за онези, които имат малко знания за това какво се крие зад промените. Като Същества на Светлината вие имате възможност да издигнете такива души с увереността, че накрая всичко ще приключи благополучно. Мирът ще бъде постигнат, когато оръжията на войната замлъкнат и ние можем да ви уверим, че веднъж съгласувано, всички оръжия ще бъдат направени неизползваеми. Ние ще ви защитим от всички опити да бъде разрушена която и да е част от програмата за възстановяване на вашата Земя и за изграждане на вашия път към Израстването.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.