Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 25, 2011

СаЛуСа, November 25, 2011


За тези от вас, които следят какво се случва по света, не можете да не забележите, че нашите предсказания за резултатите стават ваша реалност. Масивните банкови и финансови проблеми ясно се насочват към катастрофа и няма начин да се избегне това. Вие живеете в свят, който е в състояние на хаос и постепенно се насочва към имплозия. Сега хората разбират какво не е било наред със старото устройство, но до сега няма истински отговори, които напълно да се справят с проблемите. Определен брой правителства колективно се съгласиха да подкрепят нов подход в банкирането, но остава да се види кой може да го съживи за действие. Тази ситуация ни представя възможност да тласнем напред съюзниците си, които с наша помощ да очертаят какво е необходимо, за да се придвижите на нов път, който ще разреши проблемите ви. Също така трябва да се обсъди и програмата за Изобилие, която ще последва такива промени, така че ние работим усилено, за да донесем някакво подобие на ред до съществуването му. Много от това, което чака да се случи, е задържано от обявяването на Разкриването, то е готово и просто чака конкретна дата, за да бъде договорено.

С изминаването на всяка седмица нуждата да се започнат промените става все по-належаща, но ние не искаме да пришпорваме нещата след като толкова дълго време сме чакали търпеливо. Всъщност не би имало никаква полза да започнем твърде рано, тъй като нашето действие трябва да е координирано с вас, за да се гарантира път към гладък успех. Галактическата Федерация продължава да наблюдава отблизо действията на тъмните сили, тъй като, въпреки че те са в безпорядък, все още могат да бъдат заплаха. Обаче, ние им отнехме способността да причинят мащабна катастрофа и предотвратихме намесата им в Близкия Изток. Държавите трябва да подредят собствените си проблеми и доколкото е възможно да действат съобразно изискванията на хората си. В миналото Западът умишлено фокусираше вниманието си в нефтените полета и често подклаждаше проблеми и войни, за да ги отслаби и да поеме контрола. Колонизацията отне държавите и богатствата от местното население и на това ще се обърне внимание, когато мирът бъде възстановен.

Имаше толкова много неща, които се случиха, за да ви оставят в състояние на лишаване от свобода и все пак се претендира, че сте свободни, което е далеч от истината. Истинската свобода ще бъде възстановена веднъж щом сме отстранили тъмните сили, а новите правителства съблюдават Конституцията. Много закони, изготвени напоследък, които не са били легални, ще станат невалидни и ще има реституция, където хората са били наказвани или лишавани от свобода. Тези промени ще настъпят с наша помощ, за да се гарантира, че сте възстановени като Суверенни Същества. Всички тези действия ще подготвят пътя за по-велики неща, които ще дойдат с и след Издигането. Така че можете да видите какво претоварено време предстои и такова, което е много обещаващо.

За сега повечето от вас, които следят различните източници на достоверна информация, ще трябва да са разбрали какво прекрасно време наближава. Това би трябвало да направи пътуването ви по-поносимо през промените, които с нашите технологии ще се движат гладко и доста бързо. Нашите планове са обновени незабавно, промените стават необходими, а ние сме готови да се впуснем в действие, след като необходимите подготовки са направени. Всичко е толкова близо до завършване, че ние знаем, че много малко време се изисква преди в действителност да можем да тръгнем.

Бъдете смели и отстоявайте позициите си, когато се сблъскате с атаки срещу вашите вярвания, тъй като когато осъзнават, че светът се променя завинаги, някои хора няма да са склонни да се откажат от това, което имат. В сърцата си те ще знаят, че не могат да спрат еволюцията, но се опитват да спорят срещу това, поради страха, който усещат. Ако сте поканени да им помогнете да разберат, то продължете, без да ги съкрушавате с вашето знание – просто им дайте толкова, колкото е необходимо, за да ги издигне над блокажа по пътя им към разбирането. Някои души са тук, за да преживеят Издигането от разстояние, без желание да бъдат действително включени. Обаче, всяко преживяване ви помага да се придвижвате, а често като резултат семената са засети и ще израстат във възможност за придобиване на голямо знание.

Свободната воля действа, какъвто и избор да прави душата, защото се знае, че ако има включена негативна ситуация, вие винаги ще отскочите обратно. Преди всичко, вашият живот е вечен, а вие сте безсмъртни, а Създателят не поставя никакви изисквания върху вас вие да приемате себе си като някой, който иска да преживява извън Източника. Всяка душа израства от колективния опит и нивата на съзнанието бързо се повишават. Както горе така и долу и на Земята всички вие сте издигани от взаимното повишаване на нивата на съзнанието. Вие сте като Една Велика Душа и с настоящото ви пробуждане можете да „почувствате” Единството, в което съществувате. Вярно е, че каквото правите на един, правите го на всички други. Когато достигнете това ниво на разбиране, вие приемате повече отговорност за вашите мисли и дела, осъзнавайки, че вие създавате енергия, която влияе на другите.

Тъй като много от вас се подготвят за тържествата за края на годината, това е добре дошло за отвличане на вниманието ви от дневния мрак, върху който се фокусират медиите. Възползвайте се от възможността да се насладите на събирането заедно, когато семействата се обединяват и подновяват любовта, която съществува между тях. Да даваш е добре за душата, когато се извърша без очакването да получиш нещо в замяна. Това е голямо удоволствие, особено, когато е свързано с деца и виждате израженията им на радост и щастие. Обикновено те не обръщат внимание на разходите и често са много доволни от съвсем прости подаръци. Възрастните понякога имат друго мнение, но както винаги се смята, че си струва и трябва да бъде оценено.

В зависимост от степента на вашата информираност, през тази година вие ще имате повече поводи за празнуване от обикновено, тъй като 2012 е почти върху вас и ще бъде доста невероятна. Тя ще бъде най-невероятната от всички други години, но поради най-добрите причини, а ние благодарим на онези от вас, които дойдоха на Земята да разпространят Светлината. Това ще бъде година, която ще се помни дълго, дълго време и за нея ще се говори из Вселената. Фактът, че вие преодоляхте тъмните сили, а Издигането е гарантирано, е издигането, което гарантира, че Вселената е безопасна и Издигането ще се извърши навсякъде.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам най-привилегирован да работя с такива красиви души. Благославям ви всички и ви изпращам моята любов.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.