Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 26, 2012

СаЛуСа, September 26, 2012

 

СаЛуСа – 26.09.2012г.

 

Както откривате, времето се ускорява, а предсказанията за големи земетресения и други физически случки по никакъв начин не се случиха както беше видяно. Вие със сигурност може да се възползвате от резултата, тъй като с донасянето на Светлината на Земята, вие също донесохте и спокойствие. Това обаче не означава, че няма да има физически промени, тъй като някои от тях са неизбежни. Чрез поддържане на вибрациите високи през идващите седмици, можете да гарантирате, че имате доста гладък край на цикъла. Разбира се ние сме част от причината за начина, по който това се случва и поддържаме това, което може да се нарече мирно време. Да, в някои държави има битки, но няма да е позволено те да ескалират до по-голяма глобална война.

 

Може да звучи странно, че вие постигате мир на Земята, но е така, тъй като все повече и повече хора го изискват заедно с тяхната свобода. Вие вече виждате последните съпротивляващи се в много държави, а военният персонал изразява вярването си, че е време да се сложи край на всички войни. Те осъзнават, че освен самозащита, войната е безчувствен акт, който рядко постига някакъв траен ефект. Вместо това създава омраза, а онези, чиито хора и земи са унищожени, ще носят мисли за отмъщение докато то не се изпълни. Не е ли вярно, Мили Мои, че вие създадохте терористите, които измъчват света с безумните си действия на саморазрушение и убийство.

 

Ние бихме искали вие да не съществувате в негативността, която все още я има във вашия свят, но трябва да разберете как това се е случило. Естествено тъмните сили имаха пръст в поддържането и, и в исторически аспект създадоха почти всяка сегашна война между нациите. Всичко това ще свърши с Издигането, тъй като вие се придвижвате в ниво, в което такава негативност не може да съществува. Душите, които мислят по този начин, които няма да се откажат от стремежите си към богатство и власт, ще останат в по-ниското измерение с другите, които са непробудени. Обаче, Светлината няма да им бъде отказана и ще се прави всяко усилие, за да ги върне обратно в нея. Един ден те ще се върнат, тъй като в крайна сметка всяка душа ще се върне вкъщи.

 

Междувременно, пътят към Издигането се отваря и промените, необходими за придвижването, наближават проявлението си. В следствие на това, въпросите ще се движат доста бързо, тъй като определени цели трябва да бъдат достигнати преди да стигнете до там. Нашите съюзници все още влагат сърце и душа в работата си и ще видят резултатите много скоро. Както много пъти казахме, нищо не може да спре спускането на завесата на финала и Илюминатите ще си отидат от вашия живот завинаги. Нивата на съзнанието ви продължават да се повишават и с един голям скок напред вие ще осъзнаете, че сте се издигнали. В ума ви няма да има никаква несигурност, ще знаете, че ще сте изключително променени в сравнение с това, което сте били преди. Така че не позволявайте в ума ви да се промъкват тревоги, поддържайте поглед напред и това ще стане ваша реалност.

 

Живейте в Сега и чакайте, докато стане необходимо да промените дневния си модел, за да се настаните в Новата Епоха, която се проявява. Достатъчно скоро ще научите кога пристига тя и това е „знаенето”, че може да разчитате на нея да ви отведе напред. Вашето свръхчувствително възприятие ще е по-остро и засилено от новите енергии, които приемате в себе си. Може да видите добре факта, че тялото ви повече няма да е податливо на заболявания като най-приемана промяна от всички. Това ще е само една от многото, които веднага ще издигнат качеството ви на живот. Бихме казали, че вие не сте живели докато не изпитате живот в по-висшите измерения. Ще е вярно, особено, когато е свързано с други души. Ще откриете, че всички са обединени в Любов и Светлина и ще живеят заедно в блаженство и пълна хармония.

 

Ние от Галактическата Федерация на Светлината ви говорим като такива, които вече са в нива, в които вие се придвижвате. Ние изпитваме в щастлива среда, където всички форми на живот си взаимодействат една с друга. Няма никакъв страх между различните форми на живот и всичко се основава на доверие. Следователно никой не се чувства потиснат или самотен и може да се изрази свободно в голяма радост и щастие. Мислите, свързани с по-ниските вибрации, никога не влизат в умовете ни и ние се фокусираме върху всичко, което е чисто и неопетнено от никакъв негативен аспект. Да живееш живота си по този начин е толкова удовлетворяващо и определено нямаме никакво време за скука. Ще има толкова много неща отворени за вас, за да ги откривате и ще се издигнете още повече, както казвате „ небето е граница”.

 

И така, Скъпи мои, възползвайте се от повечето от последните си дни на сегашната ви Земя. Тя все още има толкова много красота и места, които са от по-висшите енергии. Онези от вас, които са чувствителни, ще знаят какво имам предвид. Също така някои области все още остават зле замърсени, подложени от векове на по-ниските енергии чрез войни и други конфликти. Те разбира се най-накрая ще бъдат изчистени преди Издигането и всъщност тази работа вече започна. За да ви помогнем ние можем да работим над Земята, но когато можем да ви срещнем, това може да се проведе като съвместна дейност. Майката Земя беше най-търпеливата същност докато преминавахте през последния период от живота си. Тя получава и приветства контакта ви с нея и вашето завръщане към времената, когато тя и вие живеехте много по-близко заедно. Това ще дойде отново в близко бъдеще, когато ще разберете връзката си с всички други форми на живот.

 

Вие всички бяхте създадени и поставени на Земята, за да се насладите на даровете и красотата на Създателя и да учите как да се подкрепяте взаимно. За съжаление в последните етапи вие се отделихте от Природата и забравихте колко много се нуждаете едни от други. Това се променя и мнозина разпознават мястото, което Човек има на Земята и значението на това да сте пазители, що се отнася до целия живот. Будистите са известни с техните разбирания и показаха какво може да се направи, когато сте в хармония с природата. Някои от вас също са наясно и са добър пример за другите, които търсят истинска връзка с Природата.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви моля да продължите напред с голяма увереност. Няма нищо, от което да се страхувате, що се отнася до Новата Епоха, тя е всичко, за което бихте мечтали. Ние се подготвяме да ви се представим, в каквито и обстоятелства да са допустими и ще го направим по начин, който не предизвиква страх. Напротив, идваме при вас в Любов и Светлина.

 

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:TaunoWebsite: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.