Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 26, 2012

СаЛуСа, November 26, 2012

Всеки ден сега може да предоставя първото истинско доказателство за това, което се е случвало зад кулисите, което ще предаде извършващите се промени. Медиите за съжаление няма да поемат „добрите новини”, защото все още са контролирани. Обаче, вашият Интернет е толкова огромен, че няма да имате проблем в намирането на препратки към Разкриване и други очаквани събития, и често от онези, които са сигурен източник на информация. И все пак вие все още трябва да внимавате с някои автентично изглеждащи уебсайтове и доклади, които са публикувани, за да ви объркат. Когато се направят истинските обявления, в умовете ви няма да има съмнение относно тяхната достоверност. Разкриването е пример от световно значение и съответно ще е задача на вашите лидери да се заемат с него.

С всичко, което се случва, пътят към вашето и Издигането на Майката Земя, все още се проправя и няма проблеми. Тъй като във Вселената всички са в по-късните етапи на готовност, така и вашето издигане е също толкова важно както всички други промени, дори и по-важно. Вие сте единствените, които са неспособни да го направите изцяло сами и разбира се ние от Галактическата Федерация на Светлината и други сме много активни в помощта си към вас. Наша привилегия е да сме избрани за тази роля, а службата на другите е причината, поради която съществува нашата организация. Издигането е само началото, а след него ние имаме толкова работа да ви придвижим бързо в житейските промени, които вървят с него. Вярваме, че много от вас сега са наясно какво означава това що се отнася до повишаване на качеството ви на живот и възстановяването на вашия суверенитет. Вместо да ви се налага път, създаден от другите, вие ще създавате собствената си реалност. Това ще обединява заедно души с еднакво мислене и ето защо тези с различни желания ще поемат по техни собствени пътища.

Ако смятате, че ще се придвижите в нова честота, ще го направите. Разберете, че има различни нива във всяко измерение. Следователно не всички вие ще сте в едно и също, а някои хора ще изчезнат от погледа ви. Следователно още веднъж ще подчертаем, че всяка душа ще се намери в точното си ниво. То ще е ниво, което е в хармония със собствените им вибрации, в което ще се чувстват комфортно и леко. Това е перфектният отговор за онези, които се тревожат за други хора и за онези, които ги придружават до тяхното ниво. Що се отнася до семействата, позволете ни да ви успокоим, тъй като повечето членове обикновено ще останат заедно. Определено, ако хората имат доста противоположни представи за това какво означава Издигането за тях, те ще създават различни реалности за себе си в паралелни светове. Нямаше да има много смисъл в позволяването ви на свободна воля, ако някак си тя е ограничена.

Истинската степен на идващите промени не е била възприета от много хора, тъй като това ще е съвсем различно от сегашните ви опити. Ако търсите Рай на Земята, именно това ще получите, но то разбира се ще е на Новата Земя. Една неприятност в живота ви е прахът, който ви отнема много часове в опит да го избърсвате. Повече няма да го има поради чистотата на въздуха, а земята под краката ви ще с различна текстура в сравнение с това, което познавате сега. Без стареене или гниене, няма остатъци от растения или други източници. Чистотата и яркостта вървят ръка за ръка с по-висшите вибрации, които също така ви дават по-богата гама от цветове, отколкото имате сега. Така че Рай е наистина думата, която описва по-висшите измерения на Светлината.

На Земята има толкова много престъпления, че животът ви се прекарва в охрана на дома ви и собствеността ви от престъпления. В личен план вие се страхувате да не бъдете ограбени или нападнати или даже по-лошо. Скъпи мои, в по-висшите реалности такива опасности или заплахи просто не съществуват и не могат да съществуват, всички души изразяват себе си в любов и взаимна грижа. Изобилието премахва нуждата да трупаш богатство под каквато и да било форма. Когато имате всичко, от което се нуждаете, вие не желаете ничии стоки или притежания. Помислете върху идеята, че вратите нямат нужда от ключалки, а собствеността ви няма нужда да бъде скривана. Скоро ще свикнете с такива промени и няма да е необходимо да се тревожите за нищо, тъй като животът е просто един непрекъснат опит в пълна радост и щастие.

Има много цивилизации, които искат да се сприятелят с вас, които се виждат на подобен на вашия път. Всички те са като хора или хуманоиди и често са свързани с вас чрез генно инженерство. По природа хората са дружелюбни и добри Същества. Някои от тях вече осъществиха някои индивидуални контакти с вас, но ние контролирахме тези контакти, така че да не ви разсеят от по-важните въпроси като Издигането. Първите срещи с нас ще са, за да ви запознаем с основните ви семейства, които вече са членове на Федерацията. До тогава вие ще сте издигнали нивата си на съзнание и скоро ще си припомните предишните си връзки.

Както започвате да разбирате, Издигането е квантов скок във вибрацията ви и в нивото ви на съзнание. Проверете дали сте готови, върнете се няколко години назад и със сигурност ще признаете голяма промяна в съзнанието ви. В миналото това беше постепенно израстване, но сега то се ускори и бихте забелязали разликата с всеки изминал ден. Казваме ви, че Светлината тече върху Земята ви от всички краища на Вселената. Никога не сте оставали без подкрепа, а сега поради близостта на Издигането, тази подкрепа се е засилила. Ние искаме да видим всяка душа, която е изразила намерението си да се издигне, да прави това, изпълнена с увереност и добре подготвена.

Всички вие сте обожавани и обичани във Вселената, а това включва всички души, независимо дали те са от Светлина или мрак. Това е, защото в дуалността всички вие изиграхте своята роля и следователно човек не трябва да съди никоя душа. Това изисква време, за да се свикне с него, тъй като вашите закони преследват и затварят онези, които ги нарушават, а вие сте склонни да съдите предварително престъпленията им и да отреждате наказанието им. Това не означава, че не трябва да имате мнение, но често присъдата ви донася мисъл-форми, които биха довели до ваша идея за наказание. Не е ваша работа да правите такива присъди и може да сте спокойни, че справедливостта винаги ще се постига дори ако изглежда, че някой се е измъкнал с престъплението си. Нищо никога не може да бъде скрито, тъй като енергията на всички действия продължава да съществува в етера.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да видя, че мнозина планират специално събитие за 12.12, който е от голяма важност за освобождаване на кодовете, за да завършите личните си приготовления за Издигане. Бъдете в Светлината, да бъде Любов.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!