Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 28, 2012

СаЛуСа, November 28, 2012

Както разбирате, много малко от дългогодишните предсказания за тази година се сбъднаха и тя беше в голяма степен нормална година. Винаги се случват много неща от физическо естество, които до голяма степен не се докладват. Така че хубаво е да се каже, че са се случили малко неща, които биха могли да изпълнят очакванията на онези, подготвящи се за големи катаклизми и катастрофи. Можете да се възползвате много от резултата, тъй като вибрациите на Земята бяха значително издигнати в сравнение с това, което бяха само преди няколко години. Количеството Светлина, привлечена към Земята, намали нуждата от по-енергично почистване. Ние от Галактическата Федерация също помогнахме като взехме участие в почистването и като цяло предотвратяваме влошаването на замърсяването. Това също включва Чемтрейлс, които имат потенциала да засегнат сериозно всички форми на живот.

Сега пътят ви през последните няколко седмици дуалност трябва да премине доста мирно, като ви позволи да се концентрирате върху подготовките си за Издигане. Най-добрият съвет е да оставате спокойни и в мир и да не позволявате на нищо да ви разсее от фокуса ви върху това. Вие ще останете в историята като такъв, който е всъщност на Земята, за да изпита всичко свързано с Издигането. Старите вибрации повече няма да са в състояние да се намесват в еволюцията ви, а ще има място за повишени вибрации, които ще ви издигнат. Повечето от вас би трябвало да отбелязват някои приятни реакции на промените, въпреки че за някои те ще са трудни за асимилиране. Пълната смяна на честотата естествено е широкообхватна и всички форми на живот ще бъдат до известна степен повлияни.

Драматичните промени, много от които вие трябва вече да сте изпитали, ще последват Издигането. Въпреки това, всичко ще се случи в подходящия момент, но бързо, за да ви даде напредъка, който вече би трябвало да е започнал, ако не бяха подмолните тактики на тъмните сили. Тъмните Епохи с всички техни ограничения ще бъдат заменени от Епоха, която ще ви види извисени в толкова много отношения и ще обедини хората от вашата цивилизация във взаимна любов и взаимно уважение. Всички разлики от миналото ще бъдат изоставени, за да се обедините в любящо сътрудничество и единство. Това повече няма да е трудно за постигане, тъй като фалшивите бариери, поставени между вас, ще се срутят, когато доверието замени страховете, създадени, за да ви държат разделени.

Сега можете да започнете да ставате истинската си същност, като сте съпричастни и любящи и в състояние да изразите истинските си чувства. Твърде дълго сте били държани от страха за това какво мислят другите за вас, че дори сте се колебаели да изразите естествената си любов към другите. Открийте вътрешното дете в сърцето си, което познава не само вашите съмнения и предразсъдъци, но и славата в способността ви да споделяте неговата Светлина и Любов. Вие бяхте закостенели в представата си за себе си чрез селективно обучение по време на цялото ви възпитание. Вие се освобождавате, за да споделите радостта си от живота с всички други. В бъдещето никой няма да бъде обиден от изразяване на любов и това ще стане съвсем естествен начин за поздрав помежду ви, тъй като всички сте Едно.

Да, кротките ще наследят Земята, а онези, които причиниха толкова много неприятности с умишлените си войни от смърт и разрушение, ще са отстранени от вас. Само нежните и любящи души ще останат, за да се наслаждават на щастлив и радостен живот, такъв, какъвто те не познаваха в дуалността. Вие доказахте, че сте могъщи души със златни сърца и всички ще ви разпознаят като Възнесени Същества. Вашите способности да създавате ще бъдат насочени към целенасочени творения за доброто на всички. До сега вие не осъзнавахте колко мощни сте всъщност и не сте контролирали способностите си. Обаче не се притеснявайте, тъй като с Издигането повишаването в нивата ви на съзнание ще промени всичко това.

Вие сте съ-творци с Бог и службата ви към другите ще ви отведе навсякъде из Вселената. Ще имате уникални качества в резултат от разнообразните ви опити в дуалността. Ще гледат на вас като на Майсторите от Светлина и ще помогнете на други изплуващи цивилизации да еволюират. Обаче това е в известна степен далеч от вас сега, но ще сте привлечени да служите на другите по този начин. Имахте дълго и трудно пътуване, но придобихте много, което силно се приветства от нас. Ще заемете мястото си редом с нас като равни и много от вас ще изберат да се присъединят към Федерацията. Сега знаете достатъчно за нас, за да взимате такива решения, а коментарите ни се прилагат еднакво и за мъжете, и за жените. В това отношение, за разлика от сега, вие ще сте балансирани в двете енергии и разликите в тях ще са едва забележими.

Въпреки сътресенията във вашия свят сега перспективата за мир остава съвсем реална. Той се приближи на най-високото ниво и отговорът е окуражаващ. Това е отстраняване на страха от великите сили, който държи по-малките държави назад, но ние лесно можем да поддържаме мира след като е постигнато решение за разоръжаване. Мирът е абсолютно задължителен, ако ще влизате в по-висшите измерения, тъй като той няма да поддържа ниските вибрации на заплахата от война. Заедно с усилията за постигане на правителствени промени, които също са в ход, ще се случат драматични промени, които ще променят цялото лице на вашата цивилизация. След това може да прибавите Разкриване и въпросите ще са в състояние да се придвижат с пълна скорост. Тези събития въобще не са далече и нашите съюзници работят много усилено, за да ги доведат до успешен край.

Ние определено отдаваме голямо значение на разкриването, тъй като това означава нашето обединение и навлизането във връзка, която е необходима за вашия напредък. Важна е ролята ни в наблюдението на огромните промени във вашето общество и помощта към големите ви търговски компании да се справят с промените, които им влияят. Трябва да има промени, които отразяват нуждата от по-малки групи, а не от монополисти, както и корекции към нови начини за работа. Ще видите, че в бъдещето бизнесът ще е отворен, така че всеки ще знае какво се случва и че той работи с честни и почтени принципи. Това би трябвало да е лесно, тъй като онези криминални елементи, които съществуват сега във вашето общество, ще са премахнати.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да преместите фокуса си от миналото и да дадете енергията си на новото в съответствие с очакванията ви. По този начин ще помогнете за проявяването му много по-бързо и също ще сте много по-подготвени за това, което ще се случи. Ние сме с вас, Скъпи мои и винаги ще е така.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!