Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 27, 2012

СаЛуСа, July 27, 2012

Огледайте се наоколо и дръжте очите и ушите си отворени, тъй като ще видите доказателство за арестите, които започват да се разпространяват по света. Ние често сме подтиквали нашите съюзници да ускорят действията си, но същевременно позволихме необходимостта да се уверят, че всичко върви, както е необходимо. Тежестта на доказателството срещу онези, които корумпираха банковата система, е непреодолима и следователно това е подходящото време да се атакува. Това са някои от най-важните проблеми, с които трябва да се справим, а следващите ни ходове зависят от резултатите. Ясно е, че старата система тотално трябва да се промени, а сега банките са твърде големи и мощни. В крайна сметка те трябва да бъдат намалени като размер и да се направят по-отговорни към хората, които обслужват. До сега най-големият проблем е дългът, а даването на повече компенсации само допълва ситуацията, която съществува сега и заплашва с тотален колапс. Това обаче е прикрита благословия, тъй като позицията е необратима и ние имаме решението, което те ще бъдат принудени да приемат. Няма друг начин освен опрощаването на дълговете за всички онези държави, които трябваше да вземат осакатяващи заеми. След това то може да бъде разширено до много лични ситуации, но не и когато парите се дължат за извършени услуги.

Вие не можете да очаквате да се придвижите и да приемете промените, които ще ви издигнат, освен ако първо не е премахнат боклука. Така че, Скъпи мои, ако ви е възможно да се радвате на премахването на заговорниците, направете го, като знаете, че те скоро няма да са способни да диктуват повече стила ви на живот. Мизерията, бедността и недостигът ще бъдат променени с идването на изобилието заедно с възстановяването на вашата свобода. Това е, което сте чакали, и то ще продължи след като са настъпили правителствените промени. Просто изчакайте момента си и оставете предсказанията за катастрофални събития да отминават покрай вас, тъй като имате далеч повече неща, които да очаквате с нетърпение, които са положителни и във ваш интерес. Не сме ли ви казвали многократно, че всичко е наред, и вие вече сте на пътя на Издигането, което ще види края на дуалността. До сега би трябвало да знаете, че ако сте готови да се издигнете, вие успешно ще живеете истината си и ще действате от позиция на разбиране на Единството на всички души и ще се отнасяте подобаващо с тях. Не се очаква съвършенство докато вие все още се учите за извисявате вибрациите си, следователно намерението е много необходимо изискване.

Душите, които никога не са преминавали през земно въплъщение, не са преживяли това, което сте преживяли вие, но въпреки това те имат собствени планове за еволюция. Обаче, техният напредък е много по-бавен от вашия, а това е техен избор. Времето не се включва в това и всички души са свободни да поемат по път, който ги устройва като индивиди. Вашите опити като всички други се вливат в басейна на знанието, за да ги използват другите, тъй като няма нужда да изпитвате всичко лично. Ето защо ние ви поздравяваме за поемането на такъв труден избор, тъй като дуалността е най-изпитателното измерение, от което е трудно да се издигнеш. Определено тъй като трупате опит, вие еволюирате и въпреки че изглежда бавен напредък, вие най-накрая ще се издигнете. Разбира се винаги има помощ, достъпна за вас, и всичко, което трябва да направите, е да си го помислите и ще получите отговор.

Дори и когато ние от Галактическата Федерация на Светлината сме с вас сега, с вас са и много други Същества, които поемат такива отговорности като служба на другите. Тези в по-висшите нива са винаги на разположение да помогнат на другите и това е съвсем естествено. След много животи в по-ниските вибрации, вие най-сетне осъзнавате, че никога не сте били сами, въпреки че така е изглеждало. Битката между мрака и Светлината за вашата душа приключи, но не измествайте погледа си от целта си и не давайте път на подпалвачите на страх, които действат от невежество. Мозъците им са били промити да вярват, че Земята е единственото, на което има живот и не виждат по-далеч от робството и крепостничеството. За онези от вас, които излязохте от това, сега вие можете да се греете в Светлината на Истината. Вие разбирате достатъчно, за да не бъдете задържани, а да продължите напред към Новата Епоха.

Преди Издигането ние напълно ще сме навлезли във вашия живот чрез разкриване и истината ще ви се представи. От вас ще зависи колко ще приемете, тъй като няма да ви бъде оказан натиск да направите това. Вие възприемате това, което подхожда на личното ви разбиране и по този начин вие ще израснете с ваша собствена скорост. Ние вярваме, че има по-добри начини да се развивате от религиозните конструкции и не идваме, за да ви наложим друга такава. Просто заявихме, че Истината Е Всичко Което Е и по какъвто и път да пътувате, той най-накрая ще ви отведе до Истината. Вие имате способността, от която се нуждаете, за да еволюирате и тъй като нивата ви на съзнание се разширяват, ще стане много по-лесно да идентифицирате вярвания, които подкрепят истината.

Ние забелязваме, че много хора толкова се ангажират с неща, планирани за бъдещи години, че пренебрегват факта, че на този цикъл му остава малко време. Толкова много от това, което ви тревожи сега, никога няма да се материализира, така че не влагайте енергията си в него, тъй като то няма значение. Поддържайте погледа си върху непосредствените събития и тъй като тъмните сили са разкрити като това, което са, имайте достатъчно състрадание да простите и да им изпратите Светлина. Помнете, че всички вие изпитахте висините и спадовете на дуалността и докато не получите пълен спомен за минали животи, вие просто не знаете колко ниско може да сте били паднали. И все пак ето ви днес, стоящи в Светлината, и способни да помогнете на другите, които не са достигнали този етап.

Скъпи мои, никога не е твърде късно да промените начините или възгледите си за живота. Обаче, след като започнете да разбирате, издигнете се и живейте както вярвате, че е предназначено да живее душа от Светлина. Ще откриете, че колкото по-високо достигате, толкова повече мир и спокойствие навлизат в живота ви. Вие започвате да контролирате това и службата на другите е толкова естествена, колкото да сияете в Светлината си. Няма нужда да правите повече, освен ако не се чувствате призовани за това. Ако имате да изиграете специално роля в тези крайни времена, бъдете сигурни, че възможността ще ви се представи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и тъй като ние имаме технологията и повече от достатъчно персонал да се справим с нуждите ви, нямаме желание да възлагаме твърде много отговорности на вас. В същото време вие изискахте възможности да помагате и ние сме доволни да приемем, а преди всичко вие имате карма, която ви свързва с необходимите промени, които трябва да се извършат. Ние ви благодарим да пробуждането ви за вашите предизвикателства и ви изпращаме любовта си, за да помогнем на всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСаБлагодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.