Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 30, 2012

СаЛуСа, July 30, 2012


Скъпи мои, както научавате от много източници, достигнат е моментът, когато са дадени Божествените инструкции, че трябва незабавно да бъде предприето действие за обявяване на нашето присъствие. Ние показахме изключително търпение и дадохме на вашите лидери много възможности да предприемат стъпките, предназначени да ви освободят от контрола на Илюминатите. Ние знаем, че те също като много хора се страхуват от тях, но това трябва да се остави настрана, за да позволи на истината да излезе. Олимпиадата е прозорецът, който привлече вниманието на света, а ние не можем да помислим за по-добър начин да направим това известно. Времето изтича бързо и на нас трябва да ни бъде дадена възможността да ви се представим.

Някои все пак ще изберат да не повярват на съобщенията ни, но това е свободният им избор, който ние уважаваме. Обаче, налице е важният въпрос за Издигането и има много неща за вършене през тези финални дни и ние не можем да чакаме повече. Нашите съюзници отидоха до там, до където може разумно да се очаква, и се нуждаят от пълна свобода, за да продължат напред с финалните си отговорности. Така че много скоро процесът на почистването ще може да работи без допълнителни пречки от тъмните сили. Животът ви до известна степен ще се обърне с главата надолу, въпреки че много хора вече са подготвени за това. Ние се надяваме, че някои лидери ще вземат под внимание молбата ни и няма да чакат докато сме принудени да се намесим, но ако трябва, ние сме напълно готови.

Предстоящият период ще покаже онези, които са от Светлина, тъй като те ще са в състояние да излязат напред с нашата благословия и да поемат управлението от онези, които не са от Светлина. Ние искаме да спрем всички действия, които се случват или са предложени, които са целенасочено отправени към вас хората, за да ограничат малкото свобода, която ви е останала. Вие наистина имате добри Души от Светлина, които са тук сега, за да се справят с тези въпроси. До сега вие имахте твърде много хора по върховете на властта, които се корумпираха, и не знаете на кого да вярвате. Това трябва да се промени и ние сме тези, които ще ви помогнат, тъй като ние знаем точно на какво ниво на Светлина са хората и дали те са честни и са доказали, че взимат присърце интереса на другите.

Ние знаем, че вие взехте своя дял от разочарования през многото години, когато очакванията ви поради различни причини бяха разочаровани. Обаче, ние сме упълномощени от Бог и не виждаме причина, поради която великият спектакъл на Олимпиадата да не бъде екран за обявяванията на нашето съществуване и на предстоящото ни участие във вашата еволюция. Краят на този цикъл сам по себе си е историческо събитие, за което дълго ще се говори из тази Вселена. Както често ви казвахме, това е уникално събитие на вашето Издигане заедно с Майката Земя. На вашия гарантиран успех се основава бъдещето на цялата Вселена, а много цивилизации наблюдават с благоговение и възхищение предстоящото ви Издигане.

Въпреки че се подготвяхте за това време, знаем, че това ще ви изуми, тъй като е масивен процес от широка световна степен. По един или друг начин всяка една душа е включена и подсигурена. Що се отнася до Бог, няма грешки, а само изящество, така че може да сте сигурни, че резултатът ще постави всеки там, където е предназначено да бъде. Вие имахте дълго пътуване, което ви доведе до тук, където сте днес, а вашето бъдеще ще е продължение на пътуването в следващата фаза на вашата еволюция. Не се тревожете относно точно какво ще означава това, що се отнася до вас, защото с времето ще ви се каже. Бъдете сигурни, че много духовни Същества споделят вашето пътуване и ви познават по-добре, отколкото вие познавате себе си и ще напреднете по начин, който е напълно правилен за вас.

Служителите на Светлината могат да се подготвят да поемат известна отговорност за уверяването, че хората около тях са спокойни и не се страхуват от това, което се случва. Ние не можем да обхванем всичко това само за няколко дни, но скоро ще имаме свободата и средствата да се обърнем пряко към вас. Ние не използваме вашите методи, които за нас са остарели, нашите методи са такива, че никои останали хора, които ни се противопоставят, няма да са в състояние да предотвратят комуникациите ни с вас. Ние ви познаваме добре и имаме много записани адреси, които са точни и могат да препращат информация до вас, която вие ще разберете. Ние се чувстваме толкова развълнувани колкото сте вие при перспективата най-сетне да се срещнем с вас, но първо първите неща и признаването на нашето съществуване е най-важното.

Това ще ни позволи да сме разпознати в многото начини, по които сме помагали вече на вашата цивилизация, тъй като голяма част от работата ни беше проведена без никаква публичност. Това датира от хиляди години, когато се въплътихте в разнообразните си животи в многото Раси, които съществуват на вашата Планета. Всичко това беше част от опитите ви, които ви дадоха възможност да израснете духовно, във вашето разбиране по пътя си обратно към по-висшите измерения, от където дойдохте. Имайте предвид, че вие дойдохте като доброволци за вашите Земни животи, които ви дадоха толкова много възможности да разберете дуалността. Всички вие сте по-великите заради това и както може да кажете, спечелихте шпорите си, и направихте това със страхотен стил. Няма да ви се наложи да пре-живеете пак тези опити, освен ако поради някаква причина искате да го направите.

Вие все пак трябва напълно да разберете функцията на различните времеви линии и многото различни измерения, но всичко в подходящото време, когато за вас ще има стойност. Обаче ще ви кажем, че всичко, което някога е било, все още съществува на някакво ниво, ето защо вие може да се върнете назад във времето и да пре-живеете пак ваши минали животи. Разбира се, вие също може да пътувате в бъдещето и да видите всички вероятности. Това е, което много ясновидци правеха като предсказваха бъдещето, но разбира се, това е отворено за промяна. Ето защо вие сте най-добре съветвани да не се придържате твърде силно към стари предсказания, тъй като времето може да промени изхода на събитията. Пример за това е сегашното ви време, което по никакъв начин няма да бъде катастрофално, както първоначално се очакваше. Вие издигнахте себе си и Майката Земя и Светлината нарасна толкова много, че прокара пътя за много повече мирни промени, отколкото се мислеше, че е възможно.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и много от вас вече ще знаят, че предстоящата седмица е такава, която е последен шанс за лидерите ви да отговорят на нашите изисквания. Ако все пак ние отново сме игнорирани, ние ще продължим напред сами и ще се представим по такъв начин, че присъствието ни повече няма да може да бъде игнорирано или скрито. Да, имаме предвид крайния срок до събота 4 август и не повече, преди да поемем въпросите в нашите собствени ръце.

Благодаря ти, СаЛуСа

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

===============================================================================


Скъпи приятели,

Чувствам, че трябва да представя моето становище относно това, което усещам за Разкриването, обяснено в посланието на СаЛуСа днес, 30 юли. Това трябва да отговори на въпроси, които са задавани, и да се надяваме ще хвърли повече Светлина чрез по-добро разбиране на това, което е зад тези събития.

Естествено, аз наистина размишлявах върху това какъв тип съобщение бих получил днес, тъй като би изглеждало странно, ако нямаше обяснение на по-ранните съобщения за Разкриването. Открих, че моето дойде много силно, което ме накара да се чувствам уверен, че то е ценно. След като го получих, аз естествено се чудих на съдържанието му и ми се струваше, че определено имаше силно концентриран фокус върху Олимпийските игри в Лондон. Също така не беше съвпадение, че предаването на живо на телевизия Sky на церемонията по откриването, показа Космически Кораб, който наблюдаваше церемонията и определено се виждаше на заден план по време на фойерверките.

Също така в нечие друго съобщение също се твърдеше, че по-висшия план беше Олимпиадата да се проведе в Лондон, а аз си спомням, че това е, защото Великобритания се смята за Сърдечната Чакра на Майката Земя. Какъвто и да е резултатът, вярвам, че Светлината ще е станала много по-силна в последствие. Също така чувствам, че това ще е осигурило защита срещу всички опити на тъмните сили да се намесят в Олимпиадата, а какво по-добро от това да се използва такъв случай да се изнесе Разкриването до общественото внимание.

Както виждам, единствената възможност предложеният ден за Разкриване да се промени би била Божествена заповед и както често казваме, нищо не е написано на камък. СаЛуСа посочва, че това е така като се позовава на датата за Разкриване събота 4 август. Август като едно „намерение” и по този начин позволяващо промяна, ако тя се докаже необходима. Тъмните сили определено биха искали да използват събитието за собствения си дневен ред и беше казано, че беше планирана фалшива извънземна атака с използване на истински кораби и холографски проекции.

Обаче, човек би искал да мисли, че това при никакви обстоятелства не би било позволено. От друга страна, може и да е така, ако се спре в хода му, за да се разкрие на всички, че това е фалшива флагова атака от Илюминатите. И в двата случая истината за НЛО и Извънземните не би могла повече да се отрича и аз се надявам, че някои Лидери ще излязат с истината, както се изисква. За мен нищо не би било по-добро от това тя да излезе чрез Президент Обама, който, аз все още твърдо вярвам, е велико Същество от Светлина и ще поведе целия свят.

Предстоящите дни ще са изпълнени с очакване и вълнение и надявам се ние ще станем свидетели на голяма стъпка напред, която ще удовлетвори очакванията ни.С Любов и Светлина

Майк Куинси

Превод :Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.