Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 28, 2012

СаЛуСа, May 28, 2012

За някои души, които току – що се събудиха, тяхната реалност е разбита и за известно време те ще се придържат към това, което са смятали за истината. Важно е те да осъзнаят, че не трябва да се страхуват от идващите промени. Също така не е твърде късно да променят модела си на мислене, за да позволят на нивата си на съзнание да се издигнат и да се поставят на пътя към Издигането. Не е непременно въпрос на това колко много знаете, тъй като разбирате, че ще бъде отбелязан напредък като живеете чрез сърцето, а не чрез егото. Бъдете скромни и вижте себе си във всяка друга душа и се отнасяйте с тях както бихте се отнасяли със себе си. Една от основните слабости, които имат хората, е да съдят и ако можете да работите в посока да не осъждате другите, ще сте изминали дълъг път в своето извисяване.

Бог е осигурил за всяка душа, но ви е оставил избора на вас във връзка с това дали да се издигнете или да продължите трето измерните си опити. Може и да не изглежда така, но всички вие имахте еднакви възможности да промените хода на живота си. Това се свежда до желание за промяна и поемане на отговорността за собствената ви духовна еволюция. Веднъж след като вземете това решение, никога няма да пътувате сами, но тази помощ се губи, освен ако вие не вложите усилие в определянето на цел за себе си. Остава малко време и много скоро ще има велики откровения относно истинската цел на живота и най-важното – установяването на истината за Един Бог на вашата Вселена. Бог не е еднолична собственост на никоя религия, но Бог за всяка една душа и всеки е Божия искра със свои собствени права. Общата цел на многото ви животи е опитът и връщането му обратно към Божественото. Тъй като сте удостоени със свободна воля, за да правите това, Бог не ви изчиства или наказва, а позволява на Законите на Вселената да приложат необходимите уроци, които ще ви помогнат за всички грешки, които сте направили.

Скъпи мои, вашето чакане почти приключи, тъй като са предприети последните приготовления да се продължи с арестите на Илюминатите. Това е нещо като военна операция, но тяхното присъствие само ще помогне на нашите съюзници, ако те се съпротивляват със сила. Що се отнася до нас, дейностите са планирани да не са насилствени и да са законно подкрепени и наложени от Властите. За това много от вас са наясно като следят новините, идващи от много надеждни източници. Въпреки това, както винаги проницателността е призована, тъй като на истината често е противодействано чрез дезинформация или отричане от онези, които имат различни вярвания. Веднъж, след като можем да говорим открито с вас, скоро ще приемете съобщенията ни като интуитивно ще знаете, че те са истина. Тъй като сме в контакт с вас от средата на 1900-те години, не е сякаш изведнъж сме дошли в живота ви. Чрез нас и различни духовни общества ние, така да се каже, разчупихме леда, който скриваше истината.

Наше желание е да се положат допълнителни усилия от онези, които са в предните редици на духовния авангард, да се направи всичко възможно, за да получите новините за предстоящите промени. Хората ще чуят за някои аспекти, без да са достатъчно информирани да избягват страха. Естествено те ще имат много въпроси и ето тук вие можете да навлезете и да сте от голяма помощ. Необходими са физически промени, но няма да са толкова катастрофални, колкото предположиха първите пророчества. Те бяха дадени в съответствие с възможностите, които съществуваха по онова време. Ние се радваме да ви кажем, че нивата на съзнанието се повишиха толкова много напоследък, че физическите промени ще са много по-малко опасни. Както често ви съветвахме и ще повтаряме това, ако се притеснявате за мястото, където сте, постойте тихо за малко и интуитивно проверете това с Висшия си Аз.

До правителствените промени вие няма да сте в състояние да вярвате на официалните новини, тъй като те все още са повлияни от онези, които искат вие да останете в мрака. Перфектен пример за това е скорошното отричане на правителството на САЩ от нас и нашите кораби, независимо от факта, че ние се срещнахме с тях по много поводи. Обаче, това има малко значение в дългосрочен план, тъй като когато времето е подходящо, ние ще гарантираме, че официалното обявяване, признаващо нашето присъствие, върви напред. Това ще сигнал за началото на тясна връзка между нас и вас, която ще продължи чрез Възнесение и в следващия цикъл от вашата еволюция. С помощта на нашите съюзници ние полагаме основите за вашето издигане в по-висшите измерения. Вие вече сте с единия крак в тях и като повишавате вибрациите си, с готовност ще предприемете промените. В резултат на това, няма да ви бъде отнето нищо, което да не е заменено от нещо по-добро. Имайте предвид, че крайната цел е да се превърнете в Галактически Същества.

В някои отношения не е непременно вие да имате незабавни спомени за предишни животи, тъй като това вероятно ще ви претовари, когато трябва да се концентрирате върху бъдещето си. Освен това, вие може би няма непременно да се разпознаете като същата личност, каквато сте сега, тъй като ще сте еволюирали и станали повече Светлина. Просто си представете колко много опит сте придобили и как това ви е моделирало в личността, която сте днес. Не се тревожете, ако все още имате да изхвърляте багаж и използвайте самоконтрол, за да го преодолеете. Ако се стремите да се извисите, никога няма да сте без помощ, дори и ако не сте наясно с нея. Ангели и Водачи ви придружават през физическия свят и правят всичко, което могат, за да гарантират, че изпълнявате жизнения си план. Можете да си помогнете сами като признаете тяхното съществуване и ги призовете, когато се нуждаете от помощта им, тъй като те не могат да се „намесят”, освен ако не ги помолите. Има изключения, като например, ако сте в опасност, на тях им е позволено да ви помогнат през такива трудности. Това абсолютно се прилага, ако е застрашен животът ви и не ни е време на напускате Земята. Почти е сигурно, че много от вас са избегнали известна опасност, без дори да осъзнават как са направили това и вероятно го обясняват чрез късмет или чиста случайност.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и можете ли сега да видите колко сте важни за нас и как сте водени безопасно до завършването на този цикъл. Може да звучи странно при положение, че съществувате в по-ниските измерения, но Вселената зависи от вас да достигне крайното време чрез Издигане. Тя очаква великото изпълнение на Човека и възхода към по-висшите измерения, мястото, което е истинският ви дом. Говорейки за Галактическата Федерация, мога да ви кажа, че ние обичаме всички вас и ви виждаме като Висшите ви Аз без недостатъци, стоящи в чистата Светлина на Любовта.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.