Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 30, 2012

СаЛуСа, May 30, 2012

С поред начина, по който се оформят нещата, е вероятно Разкриването да се случи по-късно, отколкото ни се искаше. Можеше да бъде достигната точката, когато ние щяхме да чакаме да влязат в сила първо правителствените промени. Въпреки това не се тревожете, тъй като ние винаги сме допускали такива възможности. Едно нещо, за което можете да сте сигурни, е, че всички промени, които сме ви обещали, ще се случат преди Издигането и ще са надеждно изпълнени. Очевидно след това има толкова много следващи неща, за да се промени напълно сегашният ви начин на живот към такъв, който е подобаващ на Галактически Същества.

От доста години ние ви подготвяхме за неизбежния край на този цикъл. Чрез нас и много други източници вие сте уведомени за истинската ви съдба и по такъв начин, че сте си определили цел, върху която да се концентрирате. Без това времената на края биха били плашеща перспектива за толкова много хора, като се има предвид това, което е като възможност да се напусне цикъла на прераждането. Не само това, продължението на живота се случва в по-висшите измерения.

Все още има много души, които не могат да схванат значението на Издигането, но бъдете сигурни, че ще се отдели много внимание, за да се гарантира, че истината е публикувана. Мнозина вече го знаят вътрешно, но е въпрос на пробуждането им за това. Следователно, за тях трябва да е лесно да приемат истината, както и обещанието за Нова Епоха, наистина Златна Епоха. Вашето развитие беше насочвано да израствате с темпо, което позволява стабилен напредък, но на всяка стъпка вие трябваше да се занимавате с опитите на другите да ви отклонят от пътя на истината. От вас не се очакваше да реализирате потенциала си и бяхте задържани, така че да ви направят зависими от другите за вашето знание. Така религията и политиката доминираха силно във вашия живот, по-скоро за тяхна полза, отколкото за ваша.

Нямаше към кого да се обърнете да ви насочва към истината, докато не бяхте насърчени да погледнете в себе си. Бавно, но сигурно вие станахте проницателни и следвахте интуицията си дори когато тя отиваше срещу приети учения. По този начин вие създадохте нов път за себе си, който издигна нивото ви на съзнание. Станахте независимо мислещи и открихте вътрешната истина. Постепенно нивата на съзнанието на Човечеството се повишиха, привличайки повече Светлина към Земята и ускорявайки вибрациите. И така днес вие бързо се издигате до точката, в която сте готови да се възвисите с много Водачи, които влияят на мисленето ви, за да преминете през опита.

Сега прочистването е доста напреднало, за да отстрани негативните енергии, които изобилстват в някои области, които са били местата на войни и омраза. Когато те са изчистени, Светлината може да се завърне и повече хората няма да са обект на влияние на по-ниските енергии. Няма връщане назад и онези, които биха се придържали към старата парадигма, като правят това, по този начин те действително правят избора си и ще останат в по-ниските измерения. Разделянето на пътищата е необходимо, за да даде възможност на онези, които продължават, за да се издигнат, да го направят с пълна свобода, знаейки, че това е точното време да изпълнят собствените си желания.

Събитията продължават да се ускоряват и скоро ще откриете, че ще излязат наяве многото неща, които са се случили без ваше знание. Вие вече започвате да забелязвате промяна в начина, по който са докладвани световните въпроси, има повече откритост. Лицата намират повече смелост да се изправят и да говорят истината си и тя не остава незабелязана. Сред вас има ново настроение на оптимизъм и истинско чувство на очакване, че нещо голямо ще се случи. Вие се придвижвате в месец от годината, който ще е времето за ново начало. Вие ще прочетете знаците и ще видите резултата и ще знаете, че дългото ви чакане приключи. Събитията изведнъж ще преминат и ще знаете, че вече е започнал нов период на активност.

Сегашното ви разбиране по отношение на промените е замъглено от много различни промени, които са очаквани. Също така сега времето става толкова компактно, че скоро ще станете свидетели на събитие, след което веднага ще последва друго. Това ще са забързани времена, но също така и най-желани, тъй като ще станете свидетели на събитията в тяхното случване. Те ще обхванат широки области, тъй като ние желаем всички хора да с наясно с това, което се случва във ваше име. Целта е да ви въведем в картината, така че да можете да информирате другите, за което се случва. Въпреки това, ние най-накрая ще инсталираме система за комуникация, която покрива нуждите на всеки. В дългосрочен план ние желаем да видим услугите централизирани и със свободен достъп за всички. Това ще включи много видове транспорт в зависимост от вашите нужди. Зад тези намерения стои използването на безплатна енергия, която изобилства по позитивен начин в цялата Вселена. Един ден в бъдещето вие ще спрете да се състезавате един с друг за съществуването си и няма да продължавате да имате нужда от пари.

Всички тези досадни неща, които носят трудности в живота ви, постепенно ще изчезнат, особено с промените във физическите ви тела. Те ще ви оставят с тяло, което е винаги здраво и не е обект на същите нужди, както старите ви тежки физически тела. Много неща ще се правят чрез силата на вашата мисъл, която винаги ще продължи да се повишава. Животът ще стане пълен с вълнение и щастие и напълно удовлетворяващ. Обаче вие трябва да си дадете време да бъдат развити тези неща, но бъдете сигурни, че ще са ваши.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и също като вас очаквам с нетърпение да се срещна с вас. От толкова дълго време не сме били заедно, а нашите празненства ще съответстват на повода. Трябва да се каже, че голям брой от вас се присъединиха към Човешката Раса в близките времена и доброволно помогнаха на цивилизацията и на Майката Земя да се извисят. Вие дойдохте от цялата Вселена, желаещи да присъствате за великия преход, който познавате като Издигане. Това е много специален повод, в който ще бъдете привилегировани да вземете участие.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.