Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 29, 2010

SaLuSa, January 29, 2010

Мили Мои, приближаваме се до времето, което ще доведе до края на много неща, които са ви държали настрана от истинския ви път. Скоро ще имате свобода и това ще ви позволи да следвате всяко ваше желание, което ще изрази божествеността ви. Има много хора, които търсят възможности да служат на другите, но не могат да намерят отдушник за своята страст. Вие всички имате план, който да ви преведе през края на дните, но не всеки ще играе важна роля. И все пак, всички ще допринесат за цялото и са еднакво важни. Никога не подценявайте стойността си и знайте, че вие сте тук в този много важен момент, защото имате да предложите нещо. Имате привилегията да преживеете финалното пътуване към Издигането, но няма значение дали действително ще го направите. Тъй като не можете да преминете през подобно преживяване без да напреднете духовно, това ще ви помогне в бъдещите ви животи.

Вие ще чуете и прочетете слухове, които касаят както тъмнината, така и Светлината, и ако сте проницателни, ще добиете представа какво наистина се случва. Има битка за вашето внимание между истината и дезинформацията, но отново, ако сте интуитивни, ще имате „усещане” за това какво да приемете или да отхвърлите. Това са дните на най-големите изпитания и вашето търпение е от съществено значение, тъй като знаем, че човешкият период от време може да бъде доста кратък. Вашето очакване на разкриването носи вълнение, но все още има елемент на страх и опасения. Знаем, че част от страха не е от нашето открито идване на Земята, а поради промените, които това неизбежно ще доведе в живота ви. Имайте предвид, че всички действия, които ще предприемем са за вашето извисяване и щастие, и ще работим с вашите лидери, а няма да ги превземем. Разбира се трябва да има промени в тази посока, тъй като някои правителства не представляват хората истински, както би трябвало. В бъдеще онези, които имат желание да ви служат, ще положат клетва, която ще почитат и ще бъдат избрани поради тази причина.

И така, ще разберете, че плановете за връщането ви към суверенитета включват назначаването на лица, които отразяват промените, които ще донесе новата парадигма. Любовта, честността и истината ще управляват там, където някога сте били третирани лошо, лъгали са ви и са ви считали за ненужни. Прекрасни времена ще възникнат от пепелта на двойствеността, които ще ви придвижат напред към мястото, където вече трябваше да бъдете. Бедността и недостигът са причинени умишлено, но ще бъдат заменени с изобилие и благоденствие. Постепенно ще се запознавате с футуристични технологии, като подготовка за следващите ви преживявания в по-високите измерения. Вие можете да достигнете нашите нива, а крайното ви постижение ще бъде, когато сте в състояние на пълно осъзнаване и сте истински Космически Същества.

Ние виждаме как се трудите и често ви е трудно да свържете двата края, но всичко това ще се промени. Това, за което някога сте работили цял живот, ще бъде ваше автоматично право и вие ще избирате какво да правите с времето си. Ще има достатъчно възможности за спокойни занимания, а вашите умения и знания ще бъдат използвани в полза на всички. Едва ли ще ви е трудно да оцените колко по-близо ви води всичко това до нас и до нашия начин на живот. Ние сме тук, за да го споделим с вас и знаем какви просветени души ставате. Пробуждането се разпространява заедно с желанието за предизвикване на ново усещане за посоката, която води към Любовта и Светлината. Вие се превръщате в това, което винаги сте били, Същества, които са богове сами по себе си, а това означава с голяма творческа сила.

В нещастието вие намирате сила и голяма воля, която ще ви отведе далеч в следващия ви живот. Сега вие разчиствате отломките, които са се събирали в продължение на хилядолетия. Това са вашите последни действия за изчистване на пътя напред към златното бъдеще. Няма да загубите нищо, а ще спечелите всичко, като се придвижвате напред по пътя към Издигането. Това ще бъде буквално като освобождаване от доживотен затвор, както действително е било. Притежаването на толкова много свобода ще отвори цял нов прозорец за радости. Така че ценете щастието, което намирате сега и знайте, че ще изпитате пълно щастие в бъдеще.

Ние знаем от реакцията на посетителите от Земята, които идват на нашите кораби, колко чудно и вълнуващо намират те това. Как бихме искали да запознаем повече от вас с тях, но ще трябва да изчакаме подходящ момент. Може би корабът Майка, широк една миля, би изглеждал като град в космоса, но как бихте се чувствали в такъв широк сто мили? Това ще ви даде представа как можем да прекараме много години на борда на такъв кораб, тъй като той е като дом заради удобствата си. Всичко може да бъде лесно и точно копирано и вие няма да сте лишени от нищо. И ако не знаехте, бихте си помислили, че сте на друга планета, поради това колко изкусно е създадена обстановката.

Галактическата Федерация е голяма организация, но въпреки това е много организирана, благодарение на нашите компютърни системи, които са в състояние да се управляват сами. Те имат степен на съзнание, което им дава възможност да мислят на много високо ниво на разбирането. Тяхната интелигентност е по-голяма от тази на Човека в момента и те са програмирани с повече информация, отколкото вие бихте могли да поберете. Знаейки всичко това, ще започнете да разбирате колко лесно можем да следим какво се случва на Земята. Няма значение дали Човек е скрит в дълбоки подземни бункери, ние пак можем да „чуваме и виждаме” какво се случва. Това би трябвало да ви вдъхне увереност, че сте в безопасност от гледна точка на всякакви планове срещу вас, тъй като имате нас на ваша страна. Ние наистина контролираме вашата планета, но трябва да вземем предвид решенията на вашата свободна воля и карма.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, най-красивата и ярка звезда, която блести от небето, за да я видят всички. Светлината отговаря на степента на любов и където тя е силна, вие също ще откриете силна вибрация на любов. Вижте Светлината в другите, както и в себе си и като се разминавате, обменяйте енергиите си с красива усмивка или мила дума. Вгледайте се в отговора на малките деца и ще разберете, че те виждат вашата Светлина съвсем ясно. Споделете вашата енергия на любов с онези, които имат нужда от лечение и знайте, че не можете да навредите и да направите нещо срещу нечия свободна воля, тъй като те няма да приемат това. Лечението трябва да бъде нещо двупосочно, но дори тогава е свързано с кармата. Понякога то трябва да бъде отхвърлено поради споразумение на душата, но въпреки това любящото намерение е оценено.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.