Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, February 1, 2010

SaLuSa, February 1, 2010

Измина още един месец и по същия начин, по който се променят сезоните, когато трябва, така и двойствеността сега дава път на процеса на Издигането. Действително мина доста време откакто узнахте за висшия план за издигане на вашите вибрации и вие отговорихте великолепно на това предизвикателство. Бяхте подпомагани много от Братството на Светлината и положихте основите на Светлината на Земята. Що се отнася до колективното съзнание, за сравнително кратко време вие значително повишихте своите вибрации. Точно това постижение доведе до решението да бъде позволено пълно развитие на вашия цикъл. Видно беше, че до края на 2012 г. много по-голям брой души щяха да са достигнали ниво, позволяващо им да се издигнат, отколкото би станало в противния случай, ако Милениумът беше крайна точка.

Мили Мои, целта е колкото е възможно по-голям брой от вас да се подготвят за Издигането в оставащото време преди това да се случи. Степента на вашето пробуждане сега се увеличава много бързо и силата на Светлината на Земята помага да се трансмутират тъмните енергии. Вашият успех е много задоволяващ и в някои отношения забележителен, имайки предвид къде бяхте в началото на миналия век. Вибрациите тогава бяха изключително ниски и се сляха с тъмната енергия, което предизвика две големи световни войни. Голяма част от нея бе освободена чрез Кармата, но в същото време останаха остатъци от нея, които продължаваха да снабдяват с енергия войнствените нации. Никога не е имало Век с толкова много смърт и разрушения. Последиците можеше да се разпрострат много по-надалеч, ако не беше нашата намеса, която предотврати разрушаването на света. Това беше един от малкото пъти, когато ни беше позволено да променим изхода от решенията на вашата свободна воля. Такова разрушение не е нещо ново за Човека, като си спомните, че вашата цивилизация е била унищожавана два пъти преди.

Започвате да разбирате, че двойствеността не е само духовно предизвикателство, но също така и експеримент, който сте приели, за да разберете как бихте оцелели, когато сте отделени от Бог. Най-малкото вие сте живели с убеждението, че сте разделени, докато от друга страна това никога не може да бъде така. Всичко, Което Е, живее в съвършената енергия на Създателя, без която не би съществувало. И обратното, нищо не може да бъде разрушено, а само променя формата си. Това ще преживеете от първа ръка докато преминавате през Издигането, за да заемете мястото си в по-високите измерения. Скоро ще бъдете освободени от временната си карантина на Земята и ще ви бъде позволено да изпитате свободата на Космоса. Дотогава ще сте достигнали ниво на Христово съзнание и ще изразявате себе си чрез Безусловна Любов. Това е причината Христовите Хора, като Исус, да дойдат на Земята, за да ви покажат какво би могло да се постигне чрез живот в Любов и Светлина. Земята е голямо изпитателно място за онези, които се стремят да достигнат тези нива.

Във вашия свят, където всичко се движи, знаем, че е трудно да задържите краката си на земята. Почти няма дни, в които да не сте подложени на изпитания, затова трябва да сте нащрек през цялото време. Признаването на вашите слабости е първа крачка към преодоляването им и вие можете да се промените, ако се съсредоточите върху това. Днес много от вас носят тежко бреме, защото сте решили да изчистите объркването и безпорядъка, натрупвани в продължение на много, много животи. Моделът е бил, че сте продължавали да ги вадите наяве, затова трябва да предприемете действие да ги премахнете. Силата на волята и силното намерение да живеете живота си като извисени Същества почти със сигурност ще ви помогне да се придвижите напред към успеха. Ако имате решителността да успеете, има много малко неща, които могат да застанат на пътя ви и ще откриете, че е по-лесно, отколкото може би сте си мислели в началото. Вярвайте в себе си, тъй като сте пътували по този път преди и задачата е по силите ви.

Всеки от вас, който е намерил Светлината вътре в себе си, може да помогне на другите да направят същото. Вашето предизвикателство е да живеете, така че действията да отговарят на думите ви и да покажете на другите чрез примера си как може да бъде постигнат балансиран и щастлив живот. В разгара на хаоса е възможно да се откроите като фар на Светлината и другите ще бъдат привлечени към вас поради това. Вашата енергия ще обгърне всички, които са в обсега на вашата аура и те ще бъдат издигнати. Вие ще имате способността да лекувате с едно докосване на ръката или дори мила дума, тъй като и двете носят вашата енергия. Погледнете другите, които са като вас и вижте енергията в техния любящ поглед, това ще разтопи и най-суровите сърца.

Всичко, което съществува, е енергия и има ефект върху всичко останало, което съществува. Налице е постоянен обмен между всички форми на живот, но ако някоя душа има по-ниска вибрация от вашата, тя ще бъде отклонена или върната, откъдето е дошла. Това е вашата защита срещу тъмните сили и постоянно създаваните от тях раздор и страх. Те все още се опитват да ви придърпат към техните тъмнина и хаос, но това може да се случи само, ако позволите. Когато нещата станат трудни, останете съсредоточени и спокойни, защото всяка душа, която има способността да направи това, е необходима, за да създаде чувство на мир около себе си.

Ние от Галактическата Федерация виждаме множество възможности, възникващи в рамките на следващите няколко месеца, които биха могли да доведат до започването на цяла поредица от промени. Разкриването все още е приоритет и обявяването му се приближава все повече. Както винаги, ние сме напълно готови да изиграем нашата роля и помагаме на съюзниците ни с каквото можем. След 9 септември хората разпознаха истината, която стои зад това, а също така, че и редица други събития, подхранващи заплахата от тероризъм, не са това, което изглеждат. Следователно има по-малко вяра в изявленията на правителствените служители и ние виждаме предпазливостта, която проявявате, като необходимост, за да не позволите да бъдете подведени. И все пак, ще дойде денят, когато вие ще почитате и ще вярвате на онези, които са назначени да ви ръководят и ще знаете, че те са честни и истински.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и трябва да ви кажа, че отговорът ви на трагедията в Хаити продължава да ни поразява, тъй като вие показахте, че сте много грижовни и щедри, когато се касае за тежкото положение на вашите събратя. В резултат на това на Земята се събира много повече Светлина и ускорява приближаването на деня, когато Служителите на Светлината ще се надигнат и ще ви поведат към мирно съществуване. Понякога е нужна голяма трагедия, за да се разкрие вашата любов към другите и това показва, че по сърце вие сте чудесни души, които не са забравили вашата неизменна връзка помежду си. Нашата любов се присъединява към вашата и заедно можем да се превърнем в мощна сила завинаги.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.