Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 29, 2011

СаЛуСа, July 29, 2011


За някои хора, които са наясно с очакваните промени, разбиранията им не приемат идеята за Издигането. Това съответно ще ограничи обсега на техните опитности, но нивото им на съзнание все още може да се повишава. За тях това е важно, защото ще продължат следващите си животи от подобно ниво в дуалността. Те все още ще имат подсъзнателни спомени за миналото, което ще им позволи да се стремят към по-високи нива от колкото преди. Когато циклите се променят, вие не губите предимството на опита си, а започвате нов опит с това предимство. Тези от вас, които са решили да се издигнат, ще продължат напред с пълно осъзнаване за своя опит и също така със значително повишени нива на съзнанието.

Вашите преживявания на Земята бяха създадени от вас, като ви беше дадена свобода на избора. Те имат малко общо с живота в по-високите измерения и всъщност, вие не бихте могли да създадете такива нива на съществуване, докато не преживеете квантов скок във вашето съзнание. Това е, което се случва сега, и колкото повече се повишават индивидуалните ви нива, толкова повече ще нараснат вашите сили да създавате. Вярвайте във вашата сила да си помогнете, когато се захващате със самолечение, но трябва да бъдете 100% позитивни в способността си да го осъществите. Законът на Привличането е в сила и вие ще постигнете по-голям успех, ако поемете положителния подход, че „вие сте излекувани”. Обикновено вие приемате, че първо трябва да помолите да бъдете излекувани, отколкото да информирате тялото си, че „ е излекувано”. Тези от вас, които редовно заявяват „ ти си здрав, в хармония и баланс”, поддържат напълно позитивен подход и като резултат, привличат това към себе си. Погледнато от противоположната страна, не е вярно, че някои хора винаги си казват, че са болни и следователно никога не изглежда, че ще се подобрят. Това не значи, че те не са болни, но те несъзнателно удължават проблемите си чрез фокуса си върху болестта, а не върху изцелението.

Обаче, преди края на този цикъл ще бъдат дадени много възможности всички болести и страдания за бъдат излекувани. Това ще се прояви в различни начини за лечение, а всички методи, свързани с New Age технологиите, няма да имат никакви странични ефекти. Както може би сте разбрали, в по-високите измерения телата ви ще бъдат от естество с по-висока вибрация, което ще бъде свободно от заболявания. По същия начин, всичко около вас ще бъде в перфектно състояние, което означава, че ако сега имате някакви несъвършенства, като някаква инвалидност например, те ще трябва да бъдат коригирани преди да се издигнете. Това е възможно, защото дори сега вие носите оригиналния проект на вашето перфектно тяло и то може да бъде активирано. Може би най-желаната промяна ще бъде да откриете, че вашето ново тяло ще остане в перфектно състояние и ще бъдете вечно млади и в разцвета си. Освен това, чрез индивидуалните си сили ще бъдете способни да променяте всички ваши черти според желанието си.

Скоро ще ни видите сред вас и ще забележите, че всички сме в разцвета си. Ще видите, че сме щастливи и винаги в напълно спокойно състояние. Ние не сме предразположени да имаме настроения, каквито имат хората и със сигурност не се ядосваме или гневим. Разбира се, че ние не страдаме от тези преживявания, които вие имате, но дори и да е така ние сме винаги спокойни и омиротворени. Всички тези положителни качества скоро ще станат ваши и понеже вибрациите около вас продължават да се повишават, вие също ще се промените към по-добро и ще можете да елиминирате това, което е по-ниско. Даже от сега до края на цикъла вие ще забележите доста големи промени в себе си. Във всички неща настъпва хармония и баланс и това ще продължи дори след Издигането.

Независимо от това какво научават някои хора за бъдещето, те не искат да се откажат от земните радости. Въпросът е в това, че някои от тях така или иначе не могат да бъдат изведени от това измерение. Обаче, тези радости могат да бъдат заменени с нещо далеч по-удовлетворяващо, но от вас зависи да откриете това чрез вашите собствени преживявания. Човешките удоволствия често са това, което причинява заболявания и беди, но някои хора не могат да видят връзката. Вие, които сте по-просветени, ще разберете за какво говорим, понеже се отказвате от тях без проблем. Вашето тяло е вашият храм и ваша е отговорността да се грижите за него така, че да ви служи добре. Пушенето и наркотиците са най-вредни и понякога положението става необратимо. Действително, повечето от тези занимания ви водят по пътя към разрушението.

Скъпи мои, по-важно от всякога е да се отнасяте към тялото си с любов и грижа. Помогнете му да повиши вибрациите си чрез чист живот и дела, и думи, които също носят Светлината. Това, което създавате вътре, ще определи отчасти дали сте достатъчно подготвени да извървите целия път към Издигането. Помислете върху това какво е нужно, за да станете Същество от Светлина, тъй като това е ваша цел, а времето бързо напредва. Ако вече сте преодолели повечето от вашите ниски вибрации, тогава сте на пътя към успеха. Това показва, че вие сте упражнили намерението си да се изчистите от това, което ние често наричаме ваш нежелан багаж. Веднъж след като разберете, че може да го направите, вашата сила на мисълта и волята ви ще ви отведат още по-напред. Няма абсолютно нищо, от което да се страхувате.

Този период от време ще бъде динамичен, защото има много неща, които ще се случат. Тъмните сили не могат повече да удържат шлюзовете. Натискът се умножава и упоритата работа на нашите съюзници скоро ще даде резултат. Битките между тъмните сили и Светлината продължават по цялата Земя, а хората са мобилизирани да се изправят срещу властите и да настояват за края на тяхното управление. Измамите и лъжите повече не могат да заблуждават хората, които от известно време са си върнали обратно силата. Няма нищо по-велико в предизвикването на промяна от силата на хората, а тя продължава да расте с всеки изминал ден. Страхът има все по-малък успех в удържането на хората под властта на тъмните сили. Те губят контрола си и също убеждението си, че наистина могат да ръководят света в тяхната посока и да го накарат да се подчини на Световното правителство. Това няма да се случи, а за пълно робство въобще не става дума.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам как мрежата се затяга около тези, които са отговорни за сегашните ви проблеми. Повярвайте ни, те са много по-обширни, отколкото можете да си представите, но всичко своевременно ще излезе.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.